Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@22:36:12 GMT

آخرین مهلت رجیستری موبایل واره‌ها؛ ۱۲ و ۱۹ تیرماه

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۹۸۸۲

آخرین مهلت رجیستری موبایل واره‌ها؛ ۱۲ و ۱۹ تیرماه

حمیدرضا دهقانی نیا در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای طرح رجیستری تلفن همراه در ۳ سال گذشته، سهم ۹۰ درصدی قاچاق از بازار داخل، تبدیل به سهم ۹۰ تا ۹۵ درصدی واردات رسمی شد و منتج به کاهش ۶.۳ میلیارد دلاری قاچاق در این حوزه شده است. اجرای این طرح نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل حقوق ورودی، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات علی الحساب برای دولت درآمد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین با توجه به اینکه این طرح منتج به سهم ۹۵ درصدی واردات رسمی شده، کمک به ثبات نرخ ارز با کاهش تقاضا در بازار آزاد نیز کرده است، زیرا این تقاضا دیگر به سمت تأمین شدن غیررسمی ارز برای واردات قاچاق تلفن همراه نمی‌رود. از سویی دیگر نیز جلوی کالای بی کیفیت و غیراستاندارد را گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به راه افتادن سامانه گارانتی، گارانتی‌های تقلبی حوزه تلفن همراه قطع شده است. همین الان مردم با کد دستوری *۷۷۷۷# می‌توانند استعلام اصالت هر تلفن همراهی را بگیرند از طریق پیامک اطلاعات شرکت تولیدکننده، شرکت واردکننده و تاریخ آغاز گارانتی برای مصرف اعلام می‌شود.

دهقانی نیا گفت: با توجه به اینکه این زیرساخت در ثبت شناسه‌های IMEI های دستگاه‌های تجاری محیا بود و با توجه به ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق و بند ح تبصره ۸ قانون بودجه، با هماهنگی ستاد و همکاری وزارت ارتباطات و اطلاعات و جلسه‌ای که دیروز برگزار شد، تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۰ آخرین تاریخ برای گذاشتن سیم کارت درون ساعت هوشمند اعلام شد. یعنی فرد پس از گذاشتن سیم کارت باید فعالیتی با آن همچون تماس و … انجام دهد.

وی تاکید کرد: تا قبل از ۱۲ تیر باید در ساعت‌های هوشمند دارای سیم کارت، سیم کارت گذاشته و فعال شود.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: بعد از ۱۲ تیر اگر مردم خواستند ساعت هوشمند بخرند باید از طریق کد دستوری *۷۷۷۷# استعلام اصالت را بگیرند و متن پیامک را تجهیزی که می خرند مطابقت دهند تا از اصالت آن مطمئن شوند. در پیامک باید اصالت برند و مدل و نوع واردات مشخص باشد چراکه اگر واردات از طریق مجاری رسمی و شرکت‌های واردکننده باشد مشمول خدمات پس از فروش است و اگر واردات مسافری باشد مشمول خدمات پس از فروش نیست.

دهقانی نیا یادآور شد: کسانی که از قبل ساعت هوشمند دارند، دستگاه را روشن کنند و سیم کارت درونش بگذارند و یکی از فعالیت‌ها را از جمله نوتیفیکشن، پیامک و تماس و … را انجام دهند.

وی افزود: موضوع دیگر مشمول شدن PDA، بارکد اسکنر و مبدل تلفن ثابت به سیار از ۱۹ تیر ماه است. به عبارت دیگر ضرورت دارد مردم اگر از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند تا قبل از ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۰ سیم کارت درونش بگذارند و فعالیتی انجام دهند.

دهقانی نیا گفت: مردم بعد از ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۰ هنگام خرید، باید استعلام اصالت را از طریق کد *۷۷۷۷# انجام دهند و اگر در پیامک اعلام شد که این دستگاه قانونی است، نسبت به ادامه فرایند خرید اقدام کنند.

وی تصریح کرد: منظور این است که افرادی که دارای این دستگاه‌ها هستند باید قبل از این تاریخ‌ها اقدام به گذاشتن سیم کارت در دستگاه‌های خود کنند. زیرا در غیر این صورت دیگر نمی‌توانند این رویه را طی کنند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآور شد: توصیه می‌کنیم رویه گذاشتن سیم کارت را موکول به لحظات پایانی نکنند؛ حتماً از طریق کد *۷۷۷۷# استعلام اصالت را هنگام خرید دستگاه بگیرند و اگر پیامک قانونی بودن دستگاه آمد، اقدام به خرید کنند.

وی افزود: همچنین مردم حتماً به متن پیامک دقت داشته باشند؛ در پیامک باید به قانونی بودن دستگاه توجه کنند؛ برند یا نشان تجاری باید با برند دستگاه تطبیق داشته باشد، مدل دستگاه باید تطبیق داشته باشد، نوع واردات هم دقت شود. واردات مسافری مشمول گارانتی نیست و واردات رسمی مشمول گارانتی است.

دهقانی نیا گفت: آخرین تاریخ و مهلت جهت سیم کارت گذاشتن در تبلت‌ها نیز ۷ تا ۱۰ روز دیگر اعلام می‌شود. در مورد تبلت هم همین رویه باید انجام شود و هر چه زودتر سیم کارت درونش گذاشته شود.

کد خبر 5241057 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح رجیستری تلفن همراه تبلت ساعت هوشمند قاچاق طرح رجیستری موبایل واره ها انتخابات 1400 قیمت دلار قیمت نفت مصرف برق قطع برق بازار سهام شاخص کل بورس تولید نفت بانک مرکزی ایران وزارت راه و شهرسازی قیمت طلا بازار سرمایه ویروس کرونا قیمت یورو مبارزه با قاچاق استعلام اصالت سیم کارت دهقانی نیا دستگاه ها ۱۹ تیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی

امتداد -با طرح کهربای بانک مرکزی امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی گردیده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ‎ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

وی بیان داشت: با طرح کهربای ‎بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های ‎پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر گردیده است.

قمری وفا در پایان تاکید کرد: هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

 گفتنی است پیش از این مهران محرمیان؛ معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی در گفتگو با ایبنا اعلام کرده بود که یکی از مهم­ترین اقدامات بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ تکمیل پروژه پرداخت­‌های مبتنی بر NFC است که در سال ۱۳۹۹ از آن رونمایی شد، ولی برای ارائه آن به مردم نیاز به همکاری بانک‌­ها بود.

پیش از این کارت­‌های پنج بانک به پروژه کهربا متصل شده­ بود و مشتریان شبکه بانکی می­‌توانستند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌­های پوز، بدون استفاده از رمز، با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتری پرداخت­‌های خود را انجام دهند.

با عملیاتی شدن این پروژه و حذف کارت­های بانکی به ­صورت فیزیکی آمار Skimming (کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌­های بانکی اشخاص) به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می­‌کند.

 با طرح کهربا مردم می‌توانند کارت بانکی را به داخل موبایل ببرند و با نزدیک کردن موبایل به پوز اقدام به خرید کنند، در این شرایط تجربه کاربری راحت‌تر و امنیت افزایش می‌یابد. 

 

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی | جزئیات نحوه استفاده از کهربا | ببینید
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • (ویدئو) چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت بانکی در ۶ بانک
  • فیلم/ آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت در ۶ بانک
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک
  • آغاز کهربا در ۶ بانک/ خرید با موبایل و بدون کارت اجرایی شد