Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در ابتدای این دیدار با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت امام رضا (ع)، گفت: امیدوارم بتوانیم از برکات دهه کرامت بهره کافی را ببریم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی اعضای شورای سیاستگذاری کنگره بزرگداشت شهدای زنجان ادامه داد: این جمع یک جمع همدل، همراه و هم نفس است و وقتی افراد در کنار هم قرار می گیرند مظهر تجلی، عزت و قدرت می شوند و در زنجان خوشبختانه این همدلی و همراهی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی افزود: استان زنجان با چند شاخصه شناخته می شود که از اهمیت زیادی برخوردار است. یک بخش عشق و توجه به اهل بیت (ع) است. بخش دیگر وجود مشاهیر و شخصیت های بزرگ این استان از گذشته تا امروز است.

شهدا در همه مناطق ایران جایگاه خود را دارند و یکی از وجوه استان زنجان هم شهدای آن است و زحمتی که همکاران کنگره بزرگداشت شهدای زنجان می کشند علاوه بر تجلیل از شهدا توجه به کارکاردهایی مانند الگوسازی و هویت سازی است.

صالحی تصریح کرد: در بحث های اجتماعی این موضوع مطرح است که گرفتار فقر و تعارض الگو هستیم. شهدا سرمایه های ایران هستند که به گونه ای نقش مهمی در الگوسازی در میان اقشار مختلف جامعه از جمله دانش آموز، دانشجو، روحانی، پیشه ور و ... ایفا و با این نقش به گونه ای راه و مسیر را روشن می کنند.
وی ادامه داد: بنابراین در شرایط اجتماعی امروز شهدا سرمشق و الگویی هستند که به شرایط جاری کشور کمک می کنند. در بحث های علوم اجتماعی هم که موضوع هویت مطرح است به گونه ای گرفتار اخلال هستیم. جایی که هویت است یعنی ریشه وجود دارد. وقتی به ریشه متصل نباشیم خشک می شویم و شهدا کمک می کنند در این بخش هویت یابی شهرستانی، هویت یابی محله و ... داشته باشیم و بنابراین شهدا در الگوسازی و هویت سازی نقش بسیاری دارند.

تاریخ سیاسی و اجتماعی کشور ما به گونه ای است که با تاریخ شهدا پیوند خورده است و در دوره معاصر کسی نمی تواند تاریخ کشور را بدون تاریخ شهدا بنویسد و مستند نگاری تاریخ کشور ما به شهدا نسبت داده می شود.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی کنگره بزرگداشت شهدای زنجان ادامه داد: این کنگره علاوه بر جنبه تجلیل و مناسک، کارکردهای متنوعی و فراتر از این جنبه ها دارد که از آن جمله می توان به خدمت به محرومان، توجه به زیرساخت ها و ... اشاره کرد و این امر نشان دهنده آن است که شهدا فقط در گذشته ما تاثیر گذار نبوده و در زندگی حال و آینده ما نیز نقش دارند.
در ابتدای این دیدار فتح الله حقیقی استاندار زنجان گزارشی از مجموعه اقدامات این استان برای برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای زنجان ارائه کرد.
وی گفت: این کنگره قرار است در مهر ماه برگزار شود. دیدار با خانواده شهدای استان انجام شده و گزارش این دیدارها به صورت کتابچه منتشر شده است. سریالی با موضوع شهید شهریاری از شهدای هسته ای استان ساخته و در حال پخش است. کمک های مومنانه از دیگر اقدامات این کنگره است.
حقیقی بازسازی مزار شهدای استان زنجان، ساخت خانه محرومان، بهسازی و نوسازی مسکن روستائیان، حمایت از دانش آموزان بی بضاعت در شرایط کرونایی، ایجاد فرصت های شغلی و ... را از دیگر اقدامات این کنگره برشمرد.
در بخش دیگری از این دیدار آیت الله علی خاتمی امام جمعه استان زنجان از همکاری و همراهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تقدیر کرد.

برچسب‌ها سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهدا زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهدا سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهدا زنجان فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گونه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری

این روز‌ها فقط هنرپیشه‌های فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی نیستند که باید چهره‌ای مقبول از خودشان به نمایش بگذارند. هر کسی در هر شغلی که باشد اگر ارائه بهتری داشته باشد قطعاً موفق‌تر است. این گزاره ساده نتیجه پذیرفتنی زندگی در عصر شبکه‌های مجازی و بلاگرهاست. 

ظاهراً دیگر فقط مجری‌ها، خواننده‌ها، بازیگران و چهره‌های معروف نیستند که باید بهترین نسخه ظاهری خود را به مخاطبان عرضه کنند. بلکه همه افراد از معلم تا داروخانه‌دار و فروشنده و هر کسی در هر جایگاهی می‌تواند یک بلاگر باشد. البته اگر بتواند ارائه دهنده‌ای خوب و جذاب باشد. 

فاطمه نوری راد، پژوهشگر رسانه درمورد میل نمایش دادن و این که آیا بلاگری شغل است؟ اظهار کرد: پدیده‌ی بلاگری یعنی به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی یا در فضای اینترنتی است. چون تا قبل از به وجود آمدن شبکه‌های اجتماعی در فضای اینترنت از طریق وبلاگ‌ها و... موارد و مطالبی به اشتراک گذاشته می‌شد. آن‌چه که الان خیلی با آن مواجه هستیم و فضای جدیدی را ایجاد کرده این است که افراد در مشاغل مختلف در فضای رسانه‌های اجتماعی شروع به تجربه نگاری و تولید محتوا می‌کنند. مثلاً از پزشک و معلم بلاگر داریم تا افراد مختلف. آن‌ها از تجربیاتی که در این فضا به اشتراک می‌گذارند فضای متفاوتی را به وجود می‌آورند. 

این پژوهشگر رسانه تصریح کرد: بلاگر‌ها توانسته‌اند موقعیت خود را رویت‌پذیر کنند. تا قبل از این‌که تا این حد شبکه‌های اجتماعی عمومیت پیدا کنند تا با یک گوینده‌ی رادیو دوست بودیم یا در آشنایانمان چنین فردی وجود نداشت، نمی‌توانستیم ببینیم که فضای گویندگی رادیو و مهارت‌های لازم برای آن و خستگی‌های شغلی آن‌ چه چیز‌هایی هستند ولی وقتی شما به عنوان یک گوینده رادیو صفحه اجتماعی دارید و در آن‌جا به تولید محتوا می‌پردازید افراد به عنوان مخاطب می‌توانند با فضای شما همدلی بیشتری برقرار کنند و از شما شناخت بیشتری داشته باشند و این باعث می‌شود که ارتباط صمیمانه‌تری شکل بگیرد. 

نوری راد با اشاره به یکی از مزیت‌های شغل بلاگری گفت: یکی از نکات مثبت شغل بلاگری این است که می‌توان آن را در موضوعات مختلف مشاهده کرد.  ما همیشه با افراد مختلفی که ارتباط برقرار می‌کردیم چیزی از پیشینه آن‌ها و فضایی که تجربه می‌کنند، نداشتیم ولی با آمدن شبکه‌های اجتماعی، افراد از رسته‌ها و شغل‌های مختلف به بلاگری رو آوردند و توانستیم وارد فضایی شویم که تا پیش از آن وجود نداشت و این فضا کمک به همدلی بیشتر و درک متقابل ما کرده است.

این پژوهشگر رسانه ادامه داد: خیلی وقت‌ها افرادی که بلاگری می‌کنند از این راه کسب درآمد می‌کنند و من به عنوان مخاطب می‌توانم از یک بلاگر معلم یا پزشک بلاگر چیز یاد بگیرم. چون هم از تجربه‌های کاری خود می‌گوید و هم ارائه مطلب دارد و همین باعث می‌شود تا مخاطب از آن فرد موضوعاتی را یاد بگیرد. البته باید دقت کرد این‌که بلاگر‌ها می‌خواهند از بلاگری پول در بیاورند چالش‌هایی را به همراه دارد از جمله این‌که گاهی این نمایش و عرضه‌ی خود و فرآیند زندگی و کار خود به سمت کالایی شدن پیش می‌رود. مثلاً یک گوینده رادیویی که قرار است بلاگر شود و در این فضا کار کند از فضای رسانه‌های اجتماعی به خاطر نمایش هرچه بیشتر استفاده می‌کند و این فضا دارای یک سری المان‌ها برای جذب کردن دارد. 

او گفت: آدم‌هایی که در فضای بلاگری آمده‌اند دائم به سمت نمایشی‌تر شدن می‌روند. یعنی گاهی ممکن است آن‌چه که داریم به اشتراک می‌گذاریم یک واقعیت زندگی روزمره و عادی کاری نباشد و ساخته می‌شود تا مخاطب بیشتری جذب کند و این جاست که مخاطبین باید آگاهی خود را بالا ببرند. زیرا قرار است بلاگر‌ها مخاطبان بیشتری جذب کنند برای این‌که تبلیغات بگیرند و با فروش پکیج یا کالایی از این راه کسب درآمد کنند و گاهی مخاطبان نیز، به صورت ناخودآگاه تحت تأثیر آن بازنمایی قرار می‌گیرند. 

نوری راد افزود: خیلی از افراد یک سری از ویژگی‌های خاص را دارند و در مقابل، برخی از افراد از برخی ویژگی‌ها برخوردار نیستند و شرکت‌هایی وجود دارند که به آن‌ها کمک می‌کنند. یعنی الان شرکت‌های زیادی تأسیس شده‌اند اند که قرار است در کار تولید محتوا به افراد کمک کنند و درواقع، اقتصاد خاصی در این میان در جریان است. افرادی هم هستند که ظاهراً بلاگر شغل خاصی نیستند و فقط از زندگی شخصی خود تولید محتوا می‌کنند که به آن‌ها بلاگر‌های سبک زندگی گفته می‌شود و آن‌ها هم، از این شرکت‌ها و افراد مختلف استفاده می‌کنند برای این که بتوانند بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشند. چون می‌دانند که استفاده از تأثیرات مختلف چگونه می‌توانند روی پیام اثر گذار باشند. به همین دلیل، پدیده بلاگری که ساده به نظر می‌رسد زیرشاخه‌های زیادی دارد و بخش فراوانی از آن، جنبه‌های اقتصادی دارد و بخش دیگری از آن، جنبه‌های آموزشی و فرهنگی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره ۴۰۰ شهید روحانی مازندران
  • کنگره ۴۰۰ شهید روحانی استان مازندران برگزار می‌شود
  • نصب تابلو تمثال شهدا در ورودی شهرلنده
  • گچساران میزبان اجلاسیه شهدای ارتش استان
  • کنگره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • مزین شدن مبادی ورودی شهر «لنده» به تصویر شهدا+ تصاویر
  • ۲ هزار و ۵٠٠ برنامه فرهنگی طی کنگره ملی شهدای استان اجرا می شود
  • تدوین فرهنگ‌نامه شهدای غریب در اسارت استان بوشهر
  • یادواره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری