Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: سازمان ملی استاندارد وظایف خطیر و بسیار سنگینی بر دوش دارد و زندگی همه مردم نیز به نوعی متأثر از عملکرد این سازمان است.

به گزارش مشرق، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه شورای عالی استاندارد، از سازمان ملی استاندارد به عنوان یکی از سازمان‌های مرجع و پر اهمیت کشور یاد کرد و گفت: سازمان ملی استاندارد وظایف خطیر و بسیار سنگینی بر دوش دارد و زندگی همه مردم نیز به نوعی متأثر از عملکرد این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اعتماد مردم نسبت به نشان استاندارد، خاطر نشان کرد: مردم وقتی نشان استاندارد را بر روی کالایی مشاهده می‌کنند، این اطمینان برای آنها ایجاد می‌شود که حداقل های لازم در استاندارد و ایمنی در تولید آن کالا رعایت شده است.

وی افزود: مردم با اطمینان و اعتمادی که نسبت به سازمان ملی استاندارد و نشان استاندارد دارند مطمئن هستند که بررسی‌ها و اظهارنظرهای سازمان ملی استاندارد از پشتوانه علمی، فنی و تخصصی خوبی برخوردار است به همین جهت خیالشان نسبت به کالاهای دارای مهر استاندارد آسوده است.

جهانگیری با یادآوری حادثه تلخ چند سال پیش سقوط یک دستگاه آسانسور به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد و خسارات ناشی از آن، گفت: سازمان ملی استاندارد باید با تلاش در جهت اعتمادافزایی در میان مردم، از اعتماد و اطمینان مردم نسبت به این سازمان و مُهر استاندارد پاسداری و حفاظت کند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد نیازمند حمایت‌های مالی برای انجام هر چه بهتر وظایف است، تصریح کرد: لازم است سازمان برنامه و بودجه در بودجه‌های سالانه آتی حمایت‌های لازم را از سازمان ملی استاندارد انجام دهد تا شاهد بهبود و نوسازی تجهیزات و آزمایشگاه‌های سازمان ملی استاندارد باشیم.

وی همچنین با یادآوری اقدامات ارزنده و عملکرد مثبت نیره فیروزبخت رئیس سابق سازمان ملی استاندارد افزود: لازم است از تلاش‌ها و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی سازمان ملی استاندارد قدردانی کنیم چرا که انصافاً‌ کارنامه و عملکرد خوبی در دوران مدیریت در این سازمان داشتند.

همچنین در این جلسه که وزرای نیرو، ‌ صنعت، ‌معدن و تجارت، ‌ راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند، ‌ شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌های در دست اقدام این سازمان ارائه کرد.

در این نشست همچنین دستورالعمل مواد ۲۱، ۲۴، ۴۲، ۴۹ و تبصره ۱ ماده ۳۴ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به تصویب رسید.

پیشنهاد اجرای اجباری استاندارد ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی با شماره استاندارد ۳۴۷۴ از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

همچنین دو پیشنهاد سازمان ملی استاندارد ایران در راستای اجرای بند ۳ ماده ۵ قانون تقویت و توسعه نام استاندارد با موضوع تعیین ساز و کار اخذ هدایا و کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان و نیز اجرای تبصره‌های ۱ و ۲ ماده ۱۷ ضوابط اجرایی استانداردهای اجباری و تشویقی با موضوع مصرف منابع ناشی از اخذ ودیعه از صاحبان علامت استاندارد نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصویب شد.

سازمان ملی استاندارد ایران همچنین گزارشی از آخرین وضعیت اجرای استانداردهای ۸۵ گانه صنعت خودرو ارائه کرد که مقرر شد این سازمان با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت از خودروسازان بخواهد اجرای استانداردهای باقیمانده را در دستور کار خود قرار داده و گزارش عملکردشان را به صورت مستمر به سازمان ارائه دهند.

بحث و تبادل نظر در خصوص تفکیک امور حاکمیتی و تصدی‌گری سازمان ملی استاندارد ایران موضوع بند ۳ ماده ۳۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات 1400 وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان ملی استاندارد ایران جهادکشاورزی اسحاق جهانگیری سازمان برنامه و بودجه سازمان ملی استاندارد معاون اول رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۳۰۰ مورد نمونه برداری از مرکز تولیدی مرکزی انجام شد

سیدسعید میرنظامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۲۶۳۹ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی این استان انجام شد و ۱۷۱۷ نازل سوخت مایع نیز، مورد آزمون قرار گرفت.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴۷ جایگاه نازل سوخت و ۲۱۲۷ وسیله شخصی داد و ستد عمومی مورد آزمون قرار گرفت، ادامه داد: چهار هزار و ۳۳۴ مورد نمونه برداری از مراکز تولیدی و ۸۰۲ مورد بازرسی نیز از تجهیزات و زمین‌های بازی طی سال گذشته انجام شد.

میرنظامی گفت: اداره کل اداره استاندارد تلاش کرده در حوزه‌های مختلف اقداماتی به فراخور شرایط انجام دهد اما برخی از این اقدامات متناسب با شرایط تشدید می‌شود به عنوان مثال در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در راستای ناامن کردن بازار سودجویان و تأمین رفاه مردم، نظارت بر سنجش‌ها (ترازو و باسکول‌ها) و اقلام پر استفاده افزایش یافت.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی افزود: براساس ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، این اداره کل در خصوص مواردی همچون بهداشت و محیط زیست به صورت ویژه ورود خواهد کرد و براساس معیارهایی که تعیین شده، نظارت و ارزیابی انجام می‌شود.

مردم با ارسال کد ۱۰ رقمی از اصالت کالا مطلع شوند

وی با اشاره به کسب اطمینان خاطر مردم از اصالت کالا گفت: مردم می‌توانند با ارسال عدد ۱۰ رقمی که ذیل علامت استاندارد قرار دارد به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۵۱۷ از اصالت یا نداشتن اصالت کالا مطلع شوند.

میرنظامی ادامه داد: در ایام نوروز اقامتگاه‌ها، مجموعه بین راهی، آجیل فروشی‌ها و پایانه و حتی فرودگاه که جز مأموریت این اداره بود مورد نظارت قرار گرفت و تمام تلاش‌ها بر این بود مردم از خدمات بهترین استفاده را داشته باشند.

وی گفت: همچنین برخی تجهیزات تفریحی به دلیل نداشتن استاندارد پلمب شدند که خوشبختانه به واسطه نظارت‌های مشترک با دستگاه قضائی استان، سال گذشته هیچ گونه حادثه ناشی از تجهیزات تفریحی و حتی آسانسورها نداشته باشیم.

جمع آوری گاز اکسیژن‌های طبی غیراستاندارد

مدیر کل استاندارد استان مرکزی با اشاره به ماده ۴۲ کمیسیون فرهنگی این ارگان گفت: یکی از اقدامات موفق سال گذشته اداره استاندارد، جمع آوری گاز اکسیژن‌های طبی در راستای ایمن سازی سلامت مردم بود که در این راستا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک، تمام گاز اکسیژن‌های طبی که غیر استاندارد و حادثه آفرین بودند جمع آوری شد.

نظامی با اشاره به اقدامات اداره کل استاندارد مرکزی در بحث اندازه شناسی مقیاس در سال گذشته گفت: سال گذشته نقطه عطفی در بحث اندازه شناسی اوزان و مقیاس‌ها در استان مرکزی بود و از این حیث بیشترین نظارت در سنجش‌ها مثل ترازوها و باسکول‌ها را داشتیم و حدود ۲۱۱۷ مورد با تعامل و هم‌افزایی مدیران مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی گفت: در بحث آرد کامل استان مرکزی نیز خوشبختانه اقدامات مناسبی از سوی اداره کل غله انجام شد و جلساتی که با استاندار مرکزی برگزار شد مشکلی در خصوص تأمین آرد در استان نداشتیم.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی تاکید کرد: همچنین به مباحث ایمنی و محیط زیست کشتارگاه اراک نیز ورود کردیم و با توجه به اینکه اکنون امکان احداث کشتارگاه جدید در این شهر وجود ندارد اما انتظار می‌رود رعایت موارد بهداشتی مورد توجه ویژه باشد.

ورود به مباحث آلودگی

میرنظامی ادامه داد: در خصوص مباحث آلایندگی واحد تولیدی نیروگاه، شرکت ایرالکو همچنین املاح معدنی نیز به صورت فنی ورود کردیم هر چند در گذشته در بحث آمایش سرزمینی دقت نشده است.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی افزود: در سال ۸۶ طرح کاهش آلودگی هوای اراک در هیأت دولت تصویب شد و مقرر شد شرکت آلومینیوم به خیر آباد منتقل شود اما تا کنون این مهم محقق نشده است.

وی ادامه داد: چنانچه قرار است در سال‌های آتی واحد صنعتی در این استان راه اندازی شود انتظار است رعایت استانداردهای زیست محیطی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

کد خبر 6080464

دیگر خبرها

  • ۲۲ دستور رئیس قوه قضاییه خطاب به کلیه مقامات و مسئولان قضایی در سراسر کشور/ با مسدودسازی کد ملی، زندگی فرد را فلج می‌کنیم!/ انتقاد از وثیقه‌های سنگینی که با جرم متناسب نیست/ افراد در فرودگاه متوجه نشوند که ممنوع‌الخروج هستند/ به دریافت عوارض آلایندگی اهتم
  • گلایه رئیس سازمان بورس از سود بانکی ۳۰ درصدی؛ مردم به سمت سهام نمی‌آیند!
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • کنترل کیفیت آب شرب با استاندارد‌های ملی و بین المللی در مازندران
  • بیش از ۴۳۰۰ مورد نمونه برداری از مرکز تولیدی مرکزی انجام شد
  • ببینید | پاسخ رئیس سازمان بورس به یک سوال مهم درباره بازگشت سرمایه‌های مردم
  • رئیس سازمان بورس: اعتماد مردم به بورس به دلیل برخی تصمیمات مخدوش شده است
  • رفع تداخل ۱۰۰۰ پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • نوسانات بازار ارز و طلا زندگی مردم را با مشکل مواجه می‌کند
  • طرح «زندگی با آیه‌ها» گویای پیوند همیشگی مردم با قرآن است