Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست خارجی خاورمیانه‌ای بایدن با بررسی تحولاتی که تاکنون در این منطقه به وقوع پیوسته‎اند، نشان از تاثیر اندک آمریکا در این منطقه دارد. خبرگزاری میزان – آتش بس میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در پی جنگ ۱۱ روزه اخیر، گذشته از ابعاد منطقه‌ای آن، نشان دهنده برنامه سیاست خارجی دولت «جو بایدن» برای غرب آسیا نیز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  «تایم» در یادداشتی با اشاره به آخرین دور جنگ نوار غزه که به شهادت ۲۵۰ غیرنظامی فلسطینی انجامید، به نتیجه گیری در مورد سیاست خارجی خاورمیانه‌ای بایدن رسید.   از منظر این یادداشت، بایدن از نظر سیاسی تاثیری در این روند نداشته است، چرا که؛
۱. ناتوانی بایدن در متقاعد کردن «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای اجتناب از حمله به نوار غزه، نشان داد وی قادر به استفاده از ابزار‌های روسای جمهور آمریکا برای تحت فشار قرار دادن سران صهیونیست نیست.
۲. بایدن نشان داد که برنامه درازمدتی برای برقراری آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی ندارد و گامی در مسیر دستیابی به راه حل پایدار جهت جلوگیری از اتفاق‌های مشابه برنداشت. بیشتر بخوانید: رویکرد خاورمیانه‌ای بایدن تیم بایدن، دولت ترامپ را مسبب پیچیده‌تر شدن برجام می‌داند ۳. کنگره آمریکا حتی در صورت درخواست بایدن حاضر به تشکیل کارزار فشار بر رژیم صهیونیستی نشد.   این بدان معناست که بایدن در سیاست خارجی خاورمیانه‌ای خود همواره از حمایت کنگره برخوردار نخواهد بود.
۴. جنگ غزه نشان داد که درگیری حماس و رژیم صهیونیستی هرچه جمهوریخواهان را متحد می‌کند، دموکرات‌ها را از هم دور می‌کند.
۵. ناتوانی بایدن در اقدام قاطع در این بحران، از پیامد‌های گسترده‌تر در سیاست خارجی آمریکا حکایت دارد.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جو بایدن آمریکا جو بایدن سیاست خارجی خاورمیانه ای خاورمیانه ای بایدن رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت قهر و آشتی «بایدن» و «بی‌بی»؛ یک قاتل در دو بدن!

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا- حنیف غفاری: مجلس نمایندگان آمریکا کمک ۲۶.۳۸ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با ۳۶۶ رأی موافق در مقابل ۵۸ رأی مخالف به تصویب رساند. پیش‌بینی می‌شود این لایحه به‌سرعت در مجلس سنای آمریکا نیز تصویب و متعاقباً با امضای فوری «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اجرایی شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از این اقدام کنگره تمجید کرده و آن را نماد مدنیت غرب دانسته است! اگرچه در حمایت مطلق آمریکا از جنایات رژیم اشغالگر قدس در جنگ غزه از ابتدا نیز کمترین شبهه‌ای وجود نداشت، اما اقدام اخیر کنگره و حمایت کاخ سفید از آن، نقطه آشکارساز ائتلاف واشینگتن –تل‌آویو در این کشتار ناجوانمردانه و دهشتناک است.

گرچه ممکن است بایدن در قبال رویکرد هزینه‌ساز نتانیاهو در جنگ غزه ملاحظاتی داشته باشد، اما این ملاحظات را هرگز به عرصه تصمیم‌سازی سیاست خارجی آمریکا تسری نمی‌دهد

این اقدام کنگره، به وضوح نشان داد که آدرس‌ها و سیگنال‌هایی که طی روز‌های اخیر از سوی کاخ سفید با هدف القای اختلاف میان نتانیاهو و بایدن مخابره شده، جملگی نمایشی و منبعث از یک بازی تاکتیکی از پیش طراحی‌شده است. حمایت مالی گسترده کنگره و کاخ سفید از جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه یک پیام بیشتر ندارد و آن چراغ سبز آمریکا به صهیونیست‌ها جهت استمرار جنایاتشان در غزه، خان یونس و رفح است. در چنین شرایطی تمیز قائل شدن میان واشینگتن (بایدن) از تل‌آویو (نتانیاهو) نوعی خطای راهبردی و محاسباتی محض محسوب می‌شود.

آمریکا طی هفته‌های اخیر چندین اقدام در حمایت مطلق از نسل‌کشی رژیم اشغالگر قدس در غزه و استمرار آن صورت داده که باید در کنار یکدیگر موردتوجه قرار گیرند.

در ابتدا، واشینگتن قطعنامه مدنظر الجزایر جهت وقوع آتش‌بس فوری و دائمی در نوار غزه را وتو کرد. در ادامه، نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد با استفاده از حق وتوی خود، مانع از تحقق عضویت دائمی فلسطین در سازمان ملل متحد شد و اکنون نیز شاهد تصویب لایحه جنگ‌طلبانه اخیر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا با هدف تقویت مواضع رژیم کودک‌کش صهیونیستی هستیم!

این اقدامات آشکار، قطعاً باید مبنای اصلی قضاوت ما در خصوص جنگ غزه و رویکرد واشینگتن و تل‌آویو در قبال آن قرار گیرد. اگرچه ممکن است بایدن در قبال رویکرد هزینه‌ساز نتانیاهو در جنگ غزه ملاحظاتی داشته باشد، اما این ملاحظات را هرگز به عرصه تصمیم‌سازی سیاست خارجی آمریکا تسری نمی‌دهد. در چنین شرایطی باید بایدن و نتانیاهو را یک روح قاتل در دو بدن قلمداد کرد. با توجه به اسناد و مدارک خدشه‌ناپذیر، مسجل است که هدایت میدانی جنگ غزه از ابتدا توسط سنتکام (مقر فرماندهی نظامی آمریکا در خاورمیانه) و پنتاگون صورت گرفته و حتی در برخی مناطق، ارتش رژیم اشغالگر قدس در حکم مجری عملیات وارد میدان شده است.
 
نکته تأسف‌بار اینکه رسانه‌های غربی، از آمریکا در کنار قطر و مصر به‌عنوان بازیگری واسطه‌گر در مذاکرات آتش‌بس غزه یاد می‌کنند، حال‌آنکه بازیگر واسطه‌گر، قاعدتاً نباید سهمی در ایجاد و استمرار نبرد ایفا کند! بر همین مبنا، دیگر جایی برای تفکیک ماهوی، راهبردی، استراتژیک، تاکتیکی و حتی رفتاری مقامات آمریکایی و صهیونیستی از یکدیگر باقی نخواهد ماند. قطعاً بایدن و نتانیاهو بابت نسل‌کشی غزه، سخت‌ترین مجازات ممکن را متحمل خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
  • بایدن لایحه کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی را امضا کرد
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • روایت قهر و آشتی «بایدن» و «بی‌بی»؛ یک قاتل در دو بدن!
  • تغییر لحن به سبک بایدن
  • پول‌پاشی برای مثلث نیابتی