Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سوالی که این روزها و به دنبال انتخابات ۲۸ خرداد بر سر زبان‌ها افتاده، این است که چه کسی قرار است بر صندلی وزارت بهداشت تکیه بزند.

بعضی‌ها معتقدند که وزیر بهداشت نباید حتماً پزشک باشد، بلکه باید به اقتصاد سلامت اشراف داشته باشد و برخی نیز بر این عقیده اند که وزیر بهداشت باید از بین جامعه پزشکی انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان داشت که وزیر بهداشت باید مدیر باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وزیر بهداشت باید پزشک باشد یا خیر، گفت: فرقی نمی‌کند که وزیر پزشک باشد یا مهندس، بلکه باید مدیر باشد.

خسرونیا افزود: این مدیر باید به مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان کشور آگاه باشد و در این حوزه تجربه کار کردن داشته باشد.

وی ادامه داد: وزیر بهداشت نباید از پشت میز وزارت کار بیاید و بر صندلی وزارت بهداشت تکیه بزند. و یا اینکه تازه فارغ التحصیل شده باشد و نداند حوزه سلامت چیست.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: وزیر بهداشت باید کسی باشد که از روستاها و شهرهای کوچک کارش را آغاز کرده باشد. مشکلات آدم‌های روستایی و شهرهای کوچک را بداند و آنها را لمس کرده باشد.

خسرونیا در پاسخ به این سوال که چرا وزیر بهداشت باید از روستاها و شهرهای کوچک آمده باشد، گفت: وزیر باید بداند چرا مردم این مناطق کشور برای درمان به تهران می آیند.

وی افزود: عده‌ای در انتخاب وزیر فقط به دنبال مدرک تحصیلی او از آمریکا و…، هستند و یا اینکه فوق تخصص داشته باشد. در حالی که این مدارک نباید ملاک انتخاب وزیر بهداشت باشد.

خسرونیا ادامه داد: اگر وزیر بهداشت از روستا و شهرهای کوچک آمده باشد، می‌داند مشکلات این مناطق چیست. اینکه مردم این قبیل مناطق کشور با مشکلاتی مثل آب شرب غیر بهداشتی، غذای ناسالم، واکسیناسیون و…، مواجه هستند.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: اینکه وزیر بهداشت فقط در جلسات هیأت دولت حضور داشته باشد، نمی‌تواند مشکلات را ببیند و لازم است که در این مناطق بوده باشد.

خسرونیا در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین اولویت وزیر بهداشت بعد از تکیه بر صندلی وزارت چه خواهد بود، گفت: برنامه ریزی برای پیشگیری، باید اولویت نخست او باشد.

وی افزود: سرمایه گذاری در امر پیشگیری، مهم‌ترین برنامه‌ای است که وزیر بهداشت باید به آن توجه کند. زیرا، تمامی بیماری‌هایی که امروزه گرفتار آنها هستیم در اثر ندانم کاری مردم و مسئولان مربوطه در حوزه سلامت بوده است.

خسرونیا گفت: کبد چرب، دیابت و بیماری‌هایی از این دست، ناشی از عدم سرمایه گذاری در امر پیشگیری بوده است و اگر نخواهیم در حوزه پیشگیری قدم برداریم، حوزه سلامت کشور نخواهد توانست از چالش‌هایی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کند، رهایی یابد.

کد خبر 5241313

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جامعه پزشکی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 1400 سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا سعید نمکی کووید 19 فشار خون کلیه کاهش وزن سیدابراهیم رئیسی وزیر بهداشت وزیر بهداشت شهرهای کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال