Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، کریم در خانه‌اش اسباب لطف و عطایش را جوری فراهم می‌کند که هیچ سائلی دست خالی نرود و تنها به دنبال بهانه است که ببخشد و عنایت کند، طریقش مشخص نیست، مانند همان طبیبی که به تناسب بیمارش نسخه‌های گوناگون می‌پیچد.

در خانه امام غریبان هم که سجیه‌اش کرم است، بساط گسترده‌ای برای بخشش و عنایات بی‌شمار پهن شده است، به یکی، از کیلومتر‌ها دورتر عطا می‌کند و به دیگری می‌گوید بیا تا شفایت دهم، یکی با آب سقاخانه شفا می‌گیرد و دیگری را نبات متبرک زنده می‌کند و همه این‌ها تنها بهانه‌های عطای سلطان طوس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهه کرامت این خوان عطا از همیشه گسترده‌تر است و یکی از سوغات اصلی مشهد که نبات است این روز‌ها در دست هر زائر و مجاوری که به حرم می‌آید دیده می‌شود، به قول شاعر «چیست تازه برات؟‌ای حافظ! / گر بگیری برات مشهد را/ عشق شاخه نبات جای خودش/ امتحان کن نبات مشهد را».

بیشتر بخوانید

تلاش خادمان حرم مطهر رضوی برای میزبانی باشکوه از زائران +تصاویر

برایم جالب بود که این نمک و نبات متبرک کجای این صحن و سرا بسته‌بندی می‌شود، چند روزی پیگیر هماهنگی‌ها بودم تا بالاخره همه چیز جور شد تا برویم به قسمت بسته‌بندی اماکن متبرکه آستان قدس رضوی، با کلی پرس‌وجو در قسمت پارکینگ حرم بالاخره به کارگاهی رسیدیم که شاید در نگاه اول اصلا فکرش را هم نمی‌کردم که این حجم زیاد نبات و نمک در اینجا بسته‌بندی شود.

با ترس از پله‌های کارگاه بالا رفتم و رسیدم به جایی که در آن به قول مسئولش طلا استخراج می‌کنند، محسن علیشاهی طوسی، مسئول بخش صحافی و بسته‌بندی اماکن متبرکه آستان قدس رضوی است، پیرمردی که به گفته خودش بعد از دفاع مقدس از سال ۷۰ خادم افتخاری این آستان شده و شغلش آزاد است، می‌گوید: پدرم و پدربزرگم هم خادم آقا بوده‌اند و الان هم فرزندانم و عروس و دامادم در بخش کفشداری و خادمیاران رضوی، خادم افتخاری آقا هستند.

او به غیر از این مسئولیت در کفشداری هم خدمت می‌کرده و از خاطراتش درباره نبات متبرکی که در کفشداری‌ها به زائران می‌دادند، می‌افزاید: یک روز در کفشداری مشغول خدمت بودم که خانمی که از اهالی اصفهان بود، آمده بود و گریه می‌کرد و می‌گفت ما از خدام نبات متبرک گرفته بودیم، مریضی در اصفهان داشتیم که باید تحت عمل جراحی قرار می‌گرفت، قبل اینکه وارد اتاق عمل شود بدون اینکه کسی متوجه شود تکه‌ای نبات متبرک را در دهانش گذاشتم، در اتاق عمل متوجه شدند که حالت‌هایی که قبلا بر اثر بیماری داشته دیگر ندارد، بعد کادر درمان کنجکاو شدند که چه اتفاقی افتاده و من گفتم که این کار را انجام داده‌ام.

مسئول بخش صحافی و بسته‌بندی اماکن متبرکه آستان قدس رضوی از عنایت امام مهربانی‌ها نسبت به خود هم ادامه می‌دهد: یک روز در خانه‌مان از درخت خرمالو بالا رفته بودم تا میوه بچینم که از پشت روی زمین افتادم، همسرم می‌گفت هر چه صدایت می‌زدیم نمی‌شنیدی و فقط نگاه می‌کردی، پیش چهار دکتر متخصص رفتیم و همه آن‌ها گفتند که ۲ تا ۳ ماه بیشتر زنده نمی‌مانم، حتی تهران رفتیم و گفتند لخته خون داخل مغز شده و خوب نمی‌شود، اما نهایتا در بیمارستان رضوی سرم را شکافتند و لخته خون را برداشتند و الحمدلله خوب شدم، یکی از دوستان که به ملاقاتم آمد از خوابی که دیده بود برایم تعریف کرد و متوجه شدم که مورد عنایت حضرت رضا (ع) قرار گرفته‌ام.

علیشاهی طوسی درباره خدامی که در بخش بسته‌بندی اماکن متبرکه مشغول خدمت هستند، بیان می‌کند: نیرو‌های این بخش با وضو کار را شروع می‌کنند، برنامه مداحی و دعا و صلوات را نیز در زمان استراحت و در زمان کار داریم.

او تصریح می‌کند: نیرو‌های ما از ساعت ۷ صبح تا ۶ عصر مشغول به‌کار هستند، این بخش چهار نیروی رسمی و قراردادی دارد و هشت نفر نیز از بخش صحافی به کمک ما می‌آیند، با توجه به شیوع کرونا کتاب در حرم استفاده نمی‌شود به همین خاطر خدام بخش صحافی به این بخش آمده‌اند.

مسئول بخش صحافی و بسته‌بندی اماکن متبرکه آستان قدس رضوی درباره تعداد بسته‌بندی نبات و نمک متبرک در ایام دهه کرامت تاکید می‌کند: در دهه کرامت روزانه به طور متوسط ۱۵ هزار بسته نبات و ۱۲ هزار بسته نمک متبرک بسته‌بندی می‌کنیم.

علیشاهی طوسی درباره دیگر خدمات این بخش اظهار می‌کند: کارگاه ما برای بسته‌بندی خرما در ماه مبارک رمضان مجهز به سردخانه است و در ماه رمضان امسال ۶۰ تن خرما برای افطاری ساده بسته‌بندی کردیم، همچنین برای بسته‌های معیشتی که آستان قدس رضوی بین نیازمندان توزیع می‌کرد نیز بسته‌های حبوبات را نیز بسته‌بندی کرده‌ایم.

او می‌افزاید: در این قسمت برای بخش کفشداری هم پلاستیک تولید می‌کنیم، این دستگاه برای اولین بار در ایران ساخته شده و جزو خدمات خود خدمتی است که به زائران ارائه می‌دهیم، روزانه ۱۰ رول هزار و ۵۰۰ تایی پلاستیک برای کفشداری تولید می‌کند.

مسئول بخش صحافی و بسته‌بندی اماکن متبرکه آستان قدس رضوی درباره تخصص خود ادامه ‌می‌دهد: تخصصم در بخش صنعت است و اگر دستگاه‌ها نیاز به تعمیر داشته باشند خودم آن‌ها را تعمیر می‌کنم.

با اینکه خیلی دوست دارم بیشتر در خدمت این پیرغلام امام رضا (ع) باشم و از تجربیات و دیده‌هایش بشنوم، اما به همین خاطره او در زمان خدمت در کفشداری رضایت می‌دهم، علیشاهی طوسی بیان می‌کند: زمانی که در کفشداری خدمت می‌کردم یک مرد سیاه‌پوست از اهالی آفریقا با چشم‌های گریه‌آلود کفش‌هایش را به ما داد و ما هم در همین فاصله‌ای که برای زیارت به سمت روضه منوره رفته بود، کفش‌هایش را برایش تمیز کردیم، وقتی برگشت و این کار ما را دید، چون از ما توقع نداشت، منقلب شد و زائران دیگر هم تحت تاثیر حال او قرار گرفته بودند و گریه می‌کردند، در همین حین مداحی هم آمد و شروع به روضه‌خوانی کرد و فضای معنوی خاصی ایجاد شد.

به گمانم آقای علیشاهی و خدامی که عمری در کنار امام رئوف موی سپید کرده‌اند همان گنج‌های بی‌نظیر این بارگاه نورانی هستند، گنج‌هایی که باید تا هستند قدر و قیمت گنجینه خاطرات و وجودشان را دانست.

می‌گویند با هر که همنشین شوی رنگ او را می‌گیری، این پیرغلام علی بن موسی الرضا (ع) نیز ما را دست خالی بدرقه نکرد و قبل از خداحافظی هدیه‌ای به تبرک داد.

معدن طلا شاید نسبت به اینجا ارزش مادی چندین برابر داشته باشد، اما در این کنج سوت و کور حرم انیس النفوس دارد طلایی استخراج می‌شود که دل و جان هر زائری را صفا می‌دهد و برکت و شیرینی سفره‌های مومنین می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام//ف.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میلاد امام رضا بسته های تبرکی عنایات امام رضا حرم مطهر رضوی آستان قدس رضوی نبات متبرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • انقلاب آمازون در حوزه بسته‌بندی به کمک هوش مصنوعی
  • کاهش قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • پذیرایی از زائران با چای و شیرینی یزدی
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم
  • سوسیس‌های مرغ چگونه در کارخانه‌های مشهور تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • ‍ضبط و توقیف ظروف بسته بندی فراورده های غذایی در نیشابور