Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان هواشناسی گفت: با قاطعیت می گویم که روش بارورسازی ابرها برای مدیریت بحران خشکسالی و اهداف اینچنینی اصلا کاربردی نیست.

سحر تاجبخش مسلمان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، با بیان اینکه سازمان هواشناسی کشور طی دو سال گذشته علیرغم تحریم ها و مشکلات ناشی از آن حرکتی رو به جلو داشته، اظهارکرد: در این مدت از نظر منابع مالی، انسانی، ارائه خدمات و تولید داده و اطلاعات گام های بسیار خوبی برداشته و نسبت به گذشته شرایط امیدبخشی پشت سر گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: رشد 300 درصدی اعتبارت تملک دارایی سرمایه‌ای و رشد 50 درصدی اعتبارات هزینه‌ای از اتفاقات خوب برای سازمان هواشناسی کشور در این مدت بود.

رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه با در مدت دوسال اخیر در بحث توسعه ایستگاه های هواشناسی اقدامات خوبی انجام گرفته، گفت: هرچند در این بخش رشد خوبی را شاهد بوده ایم، اما باتوجه به اینکه طی سالهای گذشته به واسطه کمبود اعتبارات افزایش قابلی توجهی نداشتیم، هنوز در بحث ایستگاه ها به استانداردهای لازم نرسیده ایم.

وی افزود: در حوزه ارائه خدمات هم با صدور هشدارها،  اطلاعیه ها و اخطاریه ها پیشرفت چشمگیر و قابل ملاحظه ای در این مدت داشته ایم.

تاجبخش یادآورشد: هرچند که در بحث تجهیزات به دلیل اعتبارات اندک رشد خوبی نداشته ایم، اما حداکثر استفاده از نظرهای کارشناسی صورت گرفته و پیش بینی های خوبی داشته ایم که حتی چندین مرتبه مورد تقدیر وزیر هم قرار گرفتیم.  

وی تاکید کرد: خوشبختانه در این مدت توانسته ایم نشان دهیم که در ارائه خدمات به مردم و در تصمیم گیری های کلان و حفاظت از سرمایه های کلان کشور نقش بنیادین داریم و براین اساس، نگاه مدیریت کلان به سازمان هواشناسی بهبود پیدا کرده است.

رئیس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: اتفاق خوب دیگر در این مدت این بود که نشان دادیم جایگاه تخصصی و دانشی ما بهبود پیدا کرده و مصوبه اخیر هیات دولت هم در خصوص بارورسازی ابرها موید آن است.

وی با بیان اینکه مسئله بارورسازی ابرها سالهاست که در کشور مطرح  می شود، افزود: بارورسازی ابرها به منظور افزایش بارش ها با کمک مکانیسم های صنعتی در برخی از ابرها صورت می گیرد و شاید این تصور باشد که با این کار می توان مسئله خشکسالی و کمبود منابع آبی زیرزمینی را مدیریت کرد.

تاجبخش مسلمان تصریح کرد: با قاطعیت می گویم که روش بارورسازی ابرها برای مدیریت بحران خشکسالی و اهداف اینچنینی اصلا کاربردی نیست. بارورسازی ابرها یک کار کاملا علمی و آزمایشگاهی است که در سطح لابراتورها برای فضاهای کوچک انجام می شود و در مقیاس های کوچک امکانپذیر است.

وی یادآورشد: بنابراین براساس مصوبه هیات دولت، اگر قرار است که از طرح بارورسازی ابرها برای فعالیت های عملیاتی و اجرایی استفاده شود، ابتدا باید سازمان هواشناسی اظهار نظر کند.

رئیس سازمان هواشناسی در بخش دیگری از سخنانش به جایگاه کرمانشاه در هواشناسی کشور اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه کرمانشاه یکی از مرزهای ورود سیستم های بارشی به جو کشور است، برای همین این استان جایگاه مهمی برای ما دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش اعتبارات سازمان هواشناسی برای سالجاری در تلاشیم تا بتوانیم به استان کرمانشاه کمک های لازم را داشته باشیم.

تاجبخش مسلمان در بخش پایانی سخنان خود بااشاره به وارداتی بودن تجهیزات هواشناسی کشور، افزود: از حدود یک دهه پیش اقداماتی را برای بومی سازی این تجهیزات آغاز کرده ایم و علیرغم تحریم ها با معاونت علمی ریاست جمهوری کارهایی را آغاز کرده ایم که برخی از این پروژه ها در مرحله مطالعاتی و برخی نیز در فازهای تست میدانی قرار دارند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئیس سازمان هواشناسی كرمانشاه استانی اجتماعی بارورسازی ابرها رئیس سازمان هواشناسی هواشناسی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، به دنبال اعلام نیاز مسئولان استانی سیستان و بلوچستان، شهرداری تهران در تلاش است دومین محموله از تجهیزات مورد نیاز مناطق سیل زده را به این مناطق ارسال کند. علیرضا جعفری، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با همشهری آنلاین ضمن بیان این مطلب درباره اقداماتی که تاکنون از سوی شهرداری تهران برای کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان انجام شده است، گفت: با توجه به دستور وزیر کشور و تدبیر شهردار تهران، قرار شد شهرداری تهران نیز بخشی از فعالیت امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را برعهده بگیرد و بر این اساس، ابلاغ شد که ما از طریق حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و ستاد مدیریت بحران شهر تهران یک سری اقلام برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اعزام کنیم.

جعفری با اشاره به آماده سازی و ارسال تعدادی پمپ آبکش سبک و نیمه سنگین توسط سازمان آتش‌نشانی و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران،بلافاصله بعد از ابلاغ این موضوع به معاونت خدمات شهری، اضافه کرد: تعداد ۱۰ پمپ فوکس و ۲۵ پمپ‌ کف‌کش ۲ اینچ و ۳.۵ اینچ به محل سیل ارسال شد و نزدیک به ۳۰ نیروی خدمات‌رسان شهرداری شامل ۲۳ نیروی آتش‌نشان، ۴ نیروی مدیریت بحران و ۲ نیروی مدیریتی از معاونت خدمات شهری نیز در دو اعزام هوایی و زمینی برای امدادرسانی به استان سیستان و بلوچستان رفتند.

او با اشاره به فعالیت نیروهای امدادی شهرداری تهران در شهرستان کنارک، از آمادگی برای ارسال دومین محموله کمک به این شهرستان خبر داد و ادامه داد: با توجه به این‌که مسئولان استانی اعلام کرده‌اند به ماشین‌های ‌آبکش احتیاج دارند، در حال حاضر در تلاش برای اعزام دومین محموله کمک یعنی ماشین‌های تخصصی آبکش هستیم که با توجه به ارسال هوایی بار سنگین از سوی سازمان هلال احمر، با محدودیت‌هایی برای ارسال بار از طریق هوایی مواجهیم اما به محض اعزام این محموله جزئیات آن اعلام خواهد شد.

جعفری، اقلام مورد نیاز اعلام شده از سوی مسئولان استانی را ماشین‌های آبکش جنتکس (دارای هر دو سیستم واترجت و لجن‌کش)، مخازن زباله و برخی اقلام دیگر عنوان کرد و درباره وضعیت کنونی کنارک گفت:در حال حاضر خیابان‌های اصلی شهرستان کنارک با تلاش نیروهای امدادی پاکسازی شده و قابل تردد است اما همچنان آب در منازل مسکونی وجود دارد و عوامل سازمان آتش‌نشانی و مدیریت بحران شهرداری تهران هر روز تا پاسی از شب مشغول آبکشی از خانه‌های شهر کنارک هستند.

کد خبر 846158 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سيل وزارت کشور آتش‌ نشانی شهردارى تهران مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • بارش‌ها در میبد و جاده چادرملوی اردکان +فیلم و عکس
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • هشدار نارنجی هواشناسی در قم
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان در پی صدور هشدار هواشناسی
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • هشدار نارنجی و تشدید بارندگی در استان یزد
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • آماده باش مدیریت بحران در استان یزد