Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از د نکست وب؛ نجات جهان هر ساله سخت‌تر می‌شود. چندی پیش به ما گفتند که اگر همه مردم زباله‌های خود را از مبدا تفکیک کنند، حجم زباله‌ها کمتر و کار بازیافت آن‌ها نیز سریع‌تر و آسان‌تر انجام می‌گیرد. اکثر مردم در جهان به سطل‌های زباله و بازیافت مناسب دسترسی ندارند و حتی طرز تفکیک زباله‌ها از هم نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بازیافت زباله های الکترونیکی چگونه صورت می گیرد؟ سیستم تفکیک زباله GarbageNet 

یک تیم از محققان در چالش تفکیک زباله شرکت هوآوی شرکت کردند و توانستند یک پلتفرم هوش مصنوعی با نام سیستم GarbageNet را طراحی کرده و توسعه دهند که این سیستم می‌تواند زباله‌های مختلف را از هم تفکیک کند. این محققان با طراحی این سیستم در حال حل یک بحران جهانی هستند. محیط زیست طی سال‌های متمادی، مورد آزار‌های بسیاری از سمت مردم قرار گرفته و زباله‌ها آسیب بسیاری به آن وارد کرده اند. هنگامی که پوست تخم مرغ، استخوان ماهی و ضایعات سبزیجات در محل دفن زباله قرار می‌گیرند، می‌توانند عواقب جبران ناپذیری روی طبیعت داشته باشند.

برای رفع همین مشکلات تفکیک زباله و یافتن راه حلی مناسب، تیمی از محققان چینی برنامه هوش مصنوعی جدیدی را ساختند که قادر به شناسایی و تفکیک زباله‌ها در دسته بندی‌های مختلف است. بزرگترین مشکل محققان برای توسعه و راه اندازی این سیستم پیدا کردن راهی برای شناسایی زباله‌های جدید توسط این پلتفرم بوده است. البته این دانشمندان گفتند که انجام اینکار با استفاده از یک رویکرد سه جانبه و با دقت ۹۵ درصدی انجام می‌شود.

به زبان ساده تر، زباله‌ها یک مشکل و چالش بسیار بزرگ برای انسان‌ها هستند. تنها در آمریکا، حدود ۲۰ درصد از گاز‌های منتشر شده در جو از طریق زباله‌ها ایجاد می‌شود و همین موضوع با انباشت و تولید زباله‌ها نیز بدتر از قبل می‌شود. محل‌های دفن زباله‌ها مشخص شده تنها برای نوع خاصی از زباله‌ها تهیه شده که به کود شیمیایی تبدیل می‌شوند، اما سایر زباله‌های تجدیدپذیر در محل‌های دفن زباله پس از پوسیده شدن به صورت گاز در هوا آزاد می‌شوند.

دانشمندان در سال‌های گذشته نیز تلاش می‌کردند تا بتوانند مشکلات موجود در جهان را کمک هوش مصنوعی حل کنند، اما استفاده از سیستم شناسایی تصویر در این فرآیند بسیار مشکل و زمان بر است، زیرا تعداد بی شماری از اشیا در جهان وجود دارد که عاقبتشان سطل‌های زباله است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زباله سوز زباله ها زباله دانی هوش مصنوعی فناوری جدید تفکیک زباله هوش مصنوعی زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز

طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند از جلوی در منازل از شهرک رشدیه و شهرک زعفرانیه تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، در این طرح که از شامگاه _دوشنبه سوم اردیبهشت_ آغاز شده است، پسماندهای شهری تفکیک و به صورت شبانه و خانه به خانه از جلوی در منازل جمع‌آوری می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه پنج تبریز با نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، چاپ و توزیع تراکت، برقراری ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و توجیه اصناف و کسبه محل، این طرح را از شهرک آزمایشی آغاز کرد.

در طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند به صورت شبانه و خانه به خانه، شهروندان پس از نصب اپلیکیشن behroob.ir پسماندهای قابل فروش را تفکیک و آدرس خود را در سامانه برای فروش بارگذاری می‌کنند، سپس پسماندهای غیرقابل فروش را بعد از تفکیک در منزل خود قرار می‌دهند.

ساعت جمع‌آوری پسماندها ۹ شب تعیین شده و لازم است شهروندان در این ساعت پسماندهای خود را برای جمع‌آوری در مقابل در منزل خود قرار دهند. هادی بدری، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز کاهش ترافیک و کاهش آلودگی محیط زیست را مهمترین دستاورد این طرح اعلام کرد و از شهروندان خواست تا در این خصوص با همکاران شهرداری همکاری کنند.

شهرداری منطقه ۲ پایلوت جمع آوری شبانه زباله

موسی علیپور، شهردار منطقه دو تبریز اظهار کرد: این طرح از ناحیه یک منطقه دو تبریز به صورت پایلوت کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به مزایای این طرح از خدمات‌رسانی بهتر در راستای رفاه حال شهروندان دانست و تاکید کرد: جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر به هنگام تخلیه باکس‌ها به ویژه ممانعت از ترافیک در مسیرهای اصلی، جلوگیری از استهلاک خودروهای جمع آوری زباله، اتلاف سوخت، انرژی و زمان از دیگر مزیت‌های این طرح محسوب می‌شود.

شهردار منطقه دو تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان با هدف رعایت زمان بیرون گذاشتن زباله‌ها و در راستای اجرای مفید این طرح، از آن‌ها درخواست می‌شود با کارگران تلاشگر حوزه خدمات شهری همکاری کنند.

کد خبر 747137

دیگر خبرها

  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • پاکسازی ورودی شهر بیرجند به مناسبت هفته زمین پاک
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود
  • مافیای طلای کثیف را بشناسید
  • پیشگویی رفتار افراد با هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی رفتار انسان را پیشگویی می‌کند
  • مدل جدید هوش مصنوعی رفتار انسان را با دقت عجیبی پیش‌بینی می‌کند
  • رونمایی اینتل از بزرگ‌ترین کامپیوتر هوش مصنوعی جهان | کامپیوتری با نزدیک‌ترین عملکرد مشابه مغز انسان