Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@17:55:41 GMT

آخرین خبرها از واکسن ایرانی برکت

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۵۹۲۸

آخرین خبرها از واکسن ایرانی برکت

مینو محرز در پاسخ به این سوال که مجوز اورژانسی مصرف واکسن چه تفاوتی با مجوز عادی دارد؟، گفت: مجوز رسمی از یک مرجع بین المللی نظیر سازمان جهانی بهداشت دریافت می‌شود و برای اخذ این مجوز هنگامی که هر ۳ فاز مطالعاتی به پایان رسید و مقالات آن‌ها هم نوشته شد، این مقالات باید هم مورد تایید سازمان غذا و دارو کشور و هم مورد قبول سازمان‌های بین المللی نظیر سازمان جهانی بهداشت، قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اولین بار است که در دنیا با توجه به شیوع گسترده کرونا، لزوم واکسینه کردن هر چه سریع‌تر مردم و کمبود واکسن در جهان واکسن‌ها قبل از اینکه تمام این مراحل را طی کنند که بسیار هم زمانبر است، در داخل کشورها مجوز مصرف اضطراری دریافت می‌کنند و هنگامی این مجوز اخذ می‌شود به این معنی است که واکسن بی خطر و موثر است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه سایر کشورها هم البته تنها در مورد کووید این اقدام را انجام داده و به واکسن‌ها مجوز اورژانسی داده اند، بیان کرد: افرادی که برای تزریق واکسن نگران هستند، تا حدی زیادی تحت تاثیر اطلاعاتی که در خصوص عوارض تزریق به ویژه در فضای مجازی مطرح می‌شود، قرار می‌گیرند و دچار اینفودمی هستند و این در حالی است که میلیون‌ها نفر در جهان واکسینه می‌شوند و این اقدام فقط برای تعدادی بسیار کمی از آن‌ها با عارضه همراه است.

وی افزود: احتیاج به واکسن داریم و در هیچ کجای دنیا به ما مقدار زیادی واکسن داده نمی‌شود چرا که کشورهای دیگر هم با مشکل کمبود واکسن مواجه هستند و واکسن‌هایشان را لازم دارند و آن‌ها نمی‌فروشند و در نتیجه اخذ مجوز اورژانسی واکسن ضروری است و باید هرچه سریع‌تر واکسیناسیون در کشور انجام شود و در حال حاضر مرحله اول که مربوط به بی خطر بودن و مرحله دوم که نشان دهنده موثر بودن واکسن است، به طور کامل انجام شده و به تایید سازمان غذا و دارو رسیده است و تنها انجام بخشی از فاز سوم مطالعاتی باقی مانده است.

آخرین وضعیت انتشار مقالات علمی نتایج فازهای مطالعاتی واکسن برکت

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص انتشار مقالات علمی نتایج فازهای مطالعاتی واکسن برکت توضیح داد: انتشار مقالات علمی هنگامی لازم است که قصد داشته باشیم از یک مرجع بین المللی تاییدیه دریافت کنیم و در آن صورت باید نتایج تمام سه مرحله مطالعاتی واکسن را در مجلات علمی منتشر کنیم و این نتایج توسط سازمان‌های بین المللی نظیر سازمان جهانی بهداشت مورد بررسی قرار گیرند و برای دریافت مجوز در داخل کشوری نیازی به انتشار مقاله نیست چرا که سازمان غذا و دارو قدم به قدم در مراحل مختلف تولید واکسن آن را کنترل می‌کند و هر بسته واکسن که از کارخانه بیرون می‌آید، توسط این سازمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بعد به داوطلب تزریق می‌شود.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران در خصوص آخرین وضعیت انتشار مقاله‌های واکسن کوو ایران برکت در نشریات بین المللی تشریح کرد: مقاله فاز حیوانی و مرحله اول ترایال انسانی این مطالعه نوشته شده و مقاله مرحله دوم هم در حال نوشتن است چرا که باید ۴۲ روز بعد از تزریق دز دوم واکسن برای آخرین نفر در این مرحله آنتی بادی اندازه گیری شود و این مقاله به زودی منتشر می‌شود و مرحله سوم هم که هنوز به پایان نرسیده و هنگامی که این مرحله به پایان برسد، مقاله آن را تکمیل می‌کنیم.

۴٧٢٣٧

کد خبر 1527945

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود

ایسنا/بوشهر  دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی خلیج فارس گفت: دومین همایش بین المللی خلیج فارس با حضور مهمانان خارجی از پنج کشور در بوشهر برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، علی اکبر کیانی  امروز ۶ اردیبهشت در نشست خبری با اشاره به جزئیات برگزاری این همایش در بوشهر، اظهار کرد: این همایش طی دو روز در روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس و در سطح بین المللی برگزار می شود.

وی بیان کرد: به جهت ارتقای اعتبار علمی همایش و مقالات، مجوزهای ISC یا همان پایگاه استنادی جهان اسلام اخذ شده است و بالغ بر۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که ۵۰ درصد اصل مقاله را دادند و حدود یک سوم برای ارائه مقاله به همایش دعوت شدند.

کیانی با بیان اینکه ۱۰ نفر مهمان خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش به این همایش دعوت شدند، گفت: حداقل ۵ نفر حضور قطعی دارند و جزو سخنرانان این برنامه هستند.

دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در دو روز علمی و فرهنگی برگزار می شود، گفت: این همایش در سه زبان ارائه خواهد شد که در نوع خود استثنایی است. در همایش های مشابه نهایتا دو زبان ارائه می شده است.

کیانی با بیان اینکه محور همایش تجارت دریایی و حمل و نقل است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت خلیج فارس از نظر بازرگانی و تجاری و حمل و نقل دریایی، گروه تاریخ محور این همایش مهم را این موضوع قرار داد. این موضوع با توجه به تمدن خلیج فارس انتخاب شده است.

حمید اسدپور، دبیر علمی همایش بین المللی خلیج فارس، افزود: گستره زمانی این همایش از عهد باستان تا معاصر و با نیم نگاهی به آینده است و حتی مقالاتی پیرامون آینده پژوهی در خصوص این موضوع دریافت شده است.

وی با اشاره برنامه های روز فرهنگی همایش، گفت: بازدید از مناطق تاریخی دشتستان از جمله دژ و دانشکده کشاورزی و نیز در بوشهر بازدید از موزه دریانوردی خلیج فارس، بازدید و معرفی ظرفیت تاریخی استان، برپایی نمایشگاه تاریخی و فرهنگی خلیج فارس از دیگر برنامه ها است.

اسدپور همچنین بازدید از کتابخانه دانشگاه خلیج فارس و برپایی غرفه های آثار سنتی و غذای دریایی در حاشیه این همایش را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و گفت: علاوه بر این مسابقه دو میدانی از میدان رئیسعلی دلواری تا دانشگاه خلیج فارس به صورت عمومی برگزار می شود.

دبیر علمی همایش بین المللی خلیج فارس با اشاره به پیام دومین همایش بین المللی خلیج فارس گفت: دوستی مهمترین پیام این همایش است و اینکه خلیج فارس یک حوزه تمدنی و مکان فرهنگی بوده است‌.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • پایان بارگذاری: پرسپوليس در انتظار خبر مهم
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند