Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مروی با اشاره به ثبت نام ۲۰۰ هزار نفر در طرح خادمیاری گفت: پیش از شیوع کرونا حدود ۳۷۰ هزار زائر اولی به مشهد مقدس مشرف شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی شب گذشته در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به تدابیر بهداشتی حرم مطهر رضوی برای مقابله با کرونا گفت: یکی از سخت ترین شرایط و تلخ ترین دوران زندگی اینجانب این بود که محدودیت زیارت برای زائران به وجود بیاید، هم دین و آموزه های دینی و عقلانیت و هم آموزه‌های حضرت رضا(ع) به ما می آموزد که به سلامت مردم فکر کنیم و عقلانیت را فدای احساسات و عواطف هرچند مقدس و محترم نکنیم و این توصیه اولیای الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای اینکه هم زیارت را تامین کنیم و هم سلامت و امنیت زائران را تامین کنیم، ابتدا محدودیت‌های بیشتری اعمال شد تا از شرایط سخت و تلخ کرونایی عبور کردیم.

حجت الاسلام مروی با بیان اینکه از یک سال قبل وضعیت بهتر شده است و با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی باب زیارت را با نظر کارشناسان وزارت بهداشت باز کرده ایم اظهار کرد: وزیر بهداشت به صورت کتبی و اهدای لوح تقدیر از آستان قدس رضوی به واسطه رعایت دستورالعمل های بهداشتی تقدیر کردند و هرکجا با نظر کارشناسان کمبودی در امکانات و تهویه هوا وجود داشت، فراهم کردیم تا شرایط برای زیارت فراهم شود.

وی افزود: آستان قدس رضوی در ایام شیوع کرونا حدود ۱۰ میلیون ماسک در بین زائران توزیع کرده است و ۷ هزار خادم یار سلامت در حرم مطهر فعال شدند تا در صحن ها و رواق‌ها برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تذکر و ماسک و مواد ضدعفونی کننده را در اختیار زائران قرار دهند.

تولیت آستان قدس رضوی ضمن اعلام اینکه لمس ضریح مطهر هنوز مقدور نیست ادامه داد: باب زیارت در ایام محدودیت‌های کرونایی بسته نشده و در حال تکمیل و تجهیز زائر سرا و زائر شهر رضوی هستیم و اکنون نیز این مکان‌ها در اختیار زائران برای استفاده است.

وی افزود: در سال ۹۸ و پیش از شیوع کرونا حدود ۳۷۰ هزار زائر اولی به همت آستان قدس به مشهد مقدس مشرف و در زائر سرا و زائر شهر اسکان داده شدند و با شیوع ویروس کرونا و ایجاد محدودیت در سفر و تشرف به بارگاه منور رضوی تلاش کردیم با برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت رسانه ملی و فضای مجازی باب زیارت بسته نشود.

حجت الاسلام مروی تصریح کرد: اگر چه هیچ چیز جای حضور در این جغرافیا و فضای مقدس و زیارت از نزدیک را نمی گیرد و این امر با هیچ اقدامی قابل جبران نیست اما به دلیل شرایط اضطراری ایجاد شده تلاش کردیم با استفاده از تمام ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ها باب زیارت بسته نشود که تجربه بسیار خوبی در این زمینه حاصل شد.

وی با اشاره به این مطلب که  ایام شیوع کرونا شرایط بسیار سختی را برای ما رقم زد اما در کنارش تجربه بسیار خوبی برای بستر سازی برای زیارت در فضای مجازی ایجاد کرد افزود: کارهای مثبت تولیت‌های گذشته را با قدرت ادامه می‌دهیم، بنده در روز اول و معارفه اعلام کردم که ما کارهای مثبت تولیت‌های معزز گذشته چه تولیت فقید و چه تولیت سابق را با قدرت انجام می‌دهیم و ادامه می‌دهیم و هیچ کاری را تعطیل نکردیم.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: در هیچ امر آستان قدس سلیقه شخصی دخالت ندارد، بلکه با کار کارشناسی احساس کردیم برخی کارها مصلحت بر ادامه‌اش نیست و روی این کار کارشناسی کردیم و مقداری متوقف کردیم؛ به عنوان مثال در طرح خادمیاری حدود ۲۰۰ هزار نفر در سایت ثبت نام کرده بودند و اگر ادامه پیدا می‌کرد به دو میلیون نفر نیز رسیده بود. مگر این دستگاه چقدر خادم و خادمیار نیاز دارد؟ باید مدیریت می‌شد؛ همه علاقه‌مند و عاشق هستند و دوست دارند در این دستگاه سهمی داشته باشند؛ ما هم تواضع می‌کنیم اما ظرفیت استفاده از این همه نیرو باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شیوع کرونا باب زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام بیش ۸۳ هزار زائر در حج تمتع سال ۱۴۰۳

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، سید عباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه حج و زیارت برای کاهش عوامل و افزایش سرانه زائر افزود: تاکنون بیش از ۸۲۷۰۰ زائر حج ۱۴۰۳ ثبت نام کردند و انتظار می رود ظرفیت باقیمانده تا پایان این هفته تکمیل شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای صدور روادید زائران آغاز شده است، ابراز امیدواری کرد که روند اخذ ویزای زائران دربازه زمانی مورد نظر تکمیل شود.

در این نشست، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از همه دست اندرکاران سفرهای عمره و حج برای فراهم کردن مقدمات لازم جهت اعزام حجاج ایرانی به سرزمین وحی تقدیر و تصریح کرد که خادمان موظفند به خواسته های زائران توجه نموده و برای مواردی که امکان اجرا دارد راهکار مناسب ارائه دهند.

در ادامه این جلسه سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت از روند معاینات زائران حج پیش رو و حمید رضا محمدی معاون عتبات سازمان حج در مورد برنامه های این حوزه برای اعزام های امسال و نحوه بررسی و رسیدگی به مشکلات شرکت های ارائه دهنده خدمات به زائران عتبات عالیات در دو سال گذشته گزارش دادند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت اظهار داشت: استطاعت ۸۲۱۶۴ زائر تاکنون تأیید شده و ۱۵۰۰ نفر هم به کمیسیون های پزشکی ارجاع و تنها ۱۴۳ نفر رد شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشرف نزدیک به دو هزار زائر از آذربایجان‌غربی به حج تمتع
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اعزام زائران حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت
  • بیش از ۸۳ هزار زائر به حج ۱۴۰۳ اعزام می‌شوند
  • صدور روادید زائران حج تمتع آغاز شده است
  • اعزام بیش ۸۳ هزار زائر در حج تمتع سال ۱۴۰۳
  • پذیرایی موزه‌های آستان قدس رضوی از بیش از ۴۳ هزار زائر داخلی و خارجی