Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@19:54:26 GMT

۲ درصد جمعیت اصفهان علیه کرونا واکسینه شدند

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۶۵۰۸

۲ درصد جمعیت اصفهان علیه کرونا واکسینه شدند

رضا فدایی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون حدود ۲۷۰ هزار نفر در استان اصفهان ( به جز کاشان و آران و بیدگل) دوز اول واکسن کرونا و حدود ۹۰ هزار نفر ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی با بیان اینکه میزان پوشش واکسن کرونا  بین سالمندان بالای ۷۰ سال استان بین ۶۵ تا ۷۰ درصد است، اظهار داشت: شماری از سالمندان با وجود ارسال پیامک، برای دریافت واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدایی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون کادر درمان و بهداشت آثار خوبی بین کارکنان این کادر  از نظر اعتماد به نفس و کاهش تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ داشته است، تصریح کرد: هنوز نمی‌توان گفت که واکسیناسیون کرونا در سطح جامعه آثاری داشته است زیرا درصد بسیار کمی نسبت به جمعیت استان، این واکسن را دریافت کردند.

وی با اشاره به تحویل محموله جدید ۵۰ هزار دوزی واکسن کرونا به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از نوع "سینوفارم" ، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر تزریق دوز دوم واکسن کرونا به افرادی که حدود یک ماه پیش دوز اول واکسن را دریافت کردند در حال اجراست و با رسیدن محموله جدید، تعداد بیشتری از افرادی که موعد تزریق دوز دوم آنها رسیده است، واکسینه می‌شوند.

مسوول بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: بخشی از واکسن‌های جدید نیز برای تزریق دوز اول به افراد مخاطب در گروه‌هایی که تاکنون به منظور دریافت واکسن کرونا معرفی شدند، استفاده می‌شود.

فدایی از مردم خواست تا زمانی که پیامک فراخوان برای دریافت واکسن کرونا را دریافت نکردند از مراجعه به مراکز بهداشت پرهیز کنند و گفت: برای تزریق دوز دوم نیز به گروه‌های سنی مختلف، پیامک ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه سرعت واکسیناسیون به میزان واکسن‌هایی که در اختیار دانشگاه است، بستگی دارد، تصریح کرد: در زمان حاضر سرعت آن در اصفهان چندان مطلوب نیست و ما نیاز به واکسن‌های بیشتری داریم.

واکسیناسیون علیه کرونا در اصفهان همزمان با سایر استان‌ها، ۲۱ بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمان حاضر حدود ۸۷۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا تزریق دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال

با استناد به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده که طی دو سال ۸ میلیون نفر به جمعیت فقرا اضافه شده است.

به گزارش اعتماد، داده‌های نرخ فقر، شکاف فقر و وضعیت غیر فقرا نسبت به خط فقر، به ترتیب نشان‌دهنده تأثیر احتمالی سیاست‌های بودجه‌ای خواهد بود. برای این منظور ابتدا سراغ شاخص نرخ فقر می‌رویم. نرخ فقر درصدی از جمعیت کشور را نشان می‌دهد که در مقایسه با خط فقر درآمدی، فقیر به حساب می‌آیند. نرخ فقر در ایران از ابتدای دهه ۹۰ تا سال ۱۳۹۶ روند ثابتی داشته است، اما از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ حدود ده درصد افزایش یافته و از سطح ۲۰ درصد به ۳۰ درصد رسیده است.

افزایش ۱۰ درصدی نرخ فقر به معنی افزایش حدود ۸ میلیون نفر به تعداد فقرا در کشور است. به عبارت دیگر بعد از سال ۱۳۹۶ حدود ۵۰ درصد نسبت به گذشته به جمعیت فقرای کشور افزوده شده است. از سال ۱۳۹۸ به بعد نرخ فقر نوسان بسیار اندکی داشته و همواره در حدود سطح ۳۰ درصد باقی مانده است. منطقه ماندگاری فقر در سطح ۳۰ درصد در چهار سال اخیر در شرایطی است که بودجه‌های دولتی سالانه هزینه‌هایی را برای مقابله با فقر اختصاص می‌دهند، اما میزان و راهبرد هزینه‌ها، تکافوی حجم فقر موجود در جامعه را نمی‌دهد. در نتیجه سیاست‌های حمایتی در بودجه به تنهایی قادر به کاهش نرخ فقر ماندگار در ناحیه قرمز رنگ نیستند.

دیگر خبرها

  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال
  • طی دو سال هشت میلیون فقیر به تعداد فقرای کشور اضافه شده است!