Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- اعضای  هیئت مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان با  سرکنسولگر ایران  در استانبول در محل کنسولگری دیدار کردند.


به گزارش آریا،جواد معبودی فر سرکنسول ایران در استانبول در دیدار مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان،  وعده همکاری و مساعدت برای معرفی و تعامل تجار و فعالان موفق حوزه ارز دیجیتال را داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




 معبودی فر  با بیان اینکه هدف از این دیدار برقراری روابط جدید و گسترش سطح همکاری‌ها است گفت: قصد داریم در این دیدارها زمینه مناسب برای گفتگو با شرکت‌‌‌ها را فراهم کنیم و بتوانیم‌در حوزه های مختلف، همکاری های لازم را برای ایجاد تعامل بیشتر بین دو کشور انجام دهیم.
 


همچنین علی پاک باخته گان زنجانی ، مدیر ارشد استراتژی و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان با ابراز خرسندی از این دیدار ، آن را نقطه عطفی در برقراری و گسترش روابط دو کشور ایران و ترکیه در حوزه ارزهای دیحیتال برشمرد.



وی گفت: یکی از شاخصه‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه به بازار‌های برون‌مرزی و کسب آمادگی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در بنگاه برای ورود به این حوزه است، و ما نیز در این عرصه وارد شدیم .

رئیس کمیسیون رمر ارز وبلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای استان البرز در عین حال تاکید کرد :  حضور در نمایشگاه ها یکی از مهم ترین ابزارهای معرفی محصولات و آشنایی با تولیدات و خدمات دیگران است و طبیعتا شرکت در نمایشگاههای خارجی این امکان را فراهم می کند تا بتوانیم محصولات و تولیدات بومی کشورمان را به سایر کشورها معرفی کنیم و متقابلا با محصولات دیگر کشورها نیز آشنا شویم.

پاک باخته گان زنجانی تصریح کرد:
ما به این نمایشگاه آمده ایم تا با معرفی اولین دستگاه پوز (pos)اندرویدی ارز دیجیتال و دیگر محصولاتمان در این حوزه، دانش و توان ایرانیان را در زمینه بلاكچین به رُخ جهانیان بكشیم.


گفتنی است؛ محسن سبحانی ، مدیرعامل شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان  نیز با اشاره به اینکه  زیرساخت های کسب و کار و اقتصاد دیجیتال در شهرهای دیجیتال نقش محوری بازی می کنند اظهار کرد:  در حال حاضر شش درصد اقتصاد ایران در حوزه دیجیتال فعال است و تا 4سال آینده سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد ایران حداقل 10درصد خواهد بود که لزوم توجه به این نوع اقتصاد را مشخص می کند و ما نیز تمرکز ویژه بر روی حوزه اقتصاد دیجیتال داریم‌.



موسس خانه بلاکچین ایران  همچنین با اشاره به نمایشگاه  و کنگره شبکه، انرژی و شهر هوشمند ترکیه  که با حضور کشور‌های مختلف جهان برگزار شد عنوان کرد: در این‌نمایشگاه از دستگاه POS اندرویدى ارز دیجیتال رونمایی کردیم و در تلاشیم  با کشورهای دیگر نیز در این زمینه تعامل کرده و ارتباطاتی را برقرار کنیم و با این هدف نیز در نمایشگاه شرکت کرده و محصول بومی کشورمان را  معرفی کردیم.



گفتنی است: شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان  پس از رونمایی از دستگاهCTM تحت برند EXfaدر ایران ؛ محصول جدیدی از توانمندی های کارشناسان ایرانی را در هشتمین نمایشگاه  و کنگره شبکه، انرژی و شهر هوشمند ترکیه  که روزهای 27 و 28 خردادماه برگزار شد، عرضه کرد. رونمایی از دستگاه پوز (POS)دریافت و پرداخت بیت کوین بر روی شبکه لایتنینگ(lightening)  نشان می دهد که  فعالان فناوری های نوین در ایران بر روی لبه دانش جهانی حرکت می کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خانه بلاکچین ایران ارز دیجیتال رمز ارز ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود