Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نماینده مردم ملایر از پاسخ‌های وزیر نیرو در خصوص عدم پیش بینی نیاز کشور به برق هسته‌ای به صورت مشروط قانع شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خانه ملت، طرح سوال هادی بیگی نژاد به همراه 3 نفر از نمایندگان از اردکانیان وزیر نیرو در نشست علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی بررسی شد که نماینده سوال کننده از پاسخ‌های وزیر نیرو به سوال خود درباره علت عدم پیش‌بینی نیاز کشور به برق هسته‌ای توسط این وزارتخانه، به شرط برگزاری جلسه‌ای در دفتر نیکزاد نایب رئیس مجلس و با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و اردکانیان برای بررسی جزئیات این سوال قانع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر در تشریح سوال خود خطاب به اردکانیان گفت: اگر شما رضایت داشته باشید که درباره جزئیات این سوال و پیدا کردن راه‌حل برای رفع این مشکل جلسه‌ای را در دفتر آقای نیکزاد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار کنیم، من نسبت به سوال خود قانع شده و دیگر آن را به رأی نخواهم گذاشت.
علی نیکزاد که ریاست جلسه را برعهده داشت، بعد از پایان اظهارات بیگی نژاد و اردکانیان گفت: اگر آقای بیگی‌نژاد راضی باشند جلسه‌ای را با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و وزیر نیرو و ایشان طی هفته آینده برای بررسی این سوال برگزار می‌کنیم.
مالک شریعتی نیاسر سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در تشریح سوال هادی بیگی نژاد از وزیر نیرو، گفت: در اجرای ماده 207 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی سوال هادی بیگی‌نژاد به همراه سه نفر از نمایندگان در جلسه 29 مهرماه سال 1399 با حضور 19 نفر از اعضای کمیسیون انرژی و نمایندگان سوال کننده و وزیر نیرو مطرح شد.
وی تأکید کرد: پس از استماع اظهارات طرفین و نظر به عدم اقناع نمایندگان سوال کننده از پاسخ‌های اردکانیان، کمیسیون قلمرو سوال را ملی تشخیص داده و مستند به بند (3) ماده (207) آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گزارش سوال جهت اعلام وصول در اولین جلسه علنی ارسال شد.

بی‌توجهی وزارت نیرو برای تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای
نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: وزارت نیرو نسبت به ضرورت تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای بی‌توجهی کرده است.
آقای هادی بیگی نژاد در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تشریح سوال خود از وزیر نیرو ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: جمله‌ای را نقل می‌کنم که همه همکاران شنیده‌اند؛ خرمشهر باید آزاد شود، حصر آبادان باید شکسته شود، آیا کسی دیده که امام خود اسلحه در دست گرفته و جنگیده باشد؟ امام کار امامت را انجام داده و مردم هم کار امتی کرده و جنگیدند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: نزدیک به 20 سال است، ولی فقیه می‌گوید ما به 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز داریم، حال کسی هست که این موضوع را نشنیده باشد؟ ایشان در عید قربان سال گذشته هم تأکید کردند که به 20 الی 30 هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز داریم که خطابشان به همه مسئولان بوده است.
وی اضافه کرد: بنده به عنوان مسئول کمیته هسته‌ای کمیسیون انرژی موضوع برق هسته‌ای را پیگیری کردم؛ در حال حاضربر اساس بازدید میدانی انجام شده هزار مگاوات وجود داشته و دو هزار مگاوات در حال ساخت است که در بخش فاز 2 تنها فوندانسیون‌ها انجام شده و در فاز 3 خاکبرداری صورت گرفته این در حالی است که فاز 1 نیروگاه برای تأمین سوخت با مشکلات زیادی مواجه بوده و بدهی‌های کلانی هم دارد.
بیگی‌نژاد ادامه داد: 9 ماه پیش از وزیر نیرو سوال کردم که خطاب مقام معظم رهبری برای تولید برق هسته‌ای کدام یک از مسئولان بوده است، چرا وزارت نیرو احساس مسئولیت نکرده و صحبت‌های رهبر معظم انقلاب را نادیده گرفته است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به کار‌هایی که در این مدت می‌توانستیم در حوزه تولید برق هسته‌ای انجام دهیم، تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی 3.5 میلیارد دلار برق با قیمت کمتر از صادرات تولید کرده است که اگر تنها 10 درصد آن مبلغ هم به این مجموعه برمی‌گشت امروز مشکلی برای تأمین سوخت نداشت.
وی ادامه داد: وزارت نیرو می‌توانست طی قراردادی صادرات را از 5 درصد شروع کرده و به صد درصد برساند تا مشکلات مالی حل شود، اما این وزارتخانه معتقد است امکان اینکه بخشی از درآمد حاصل از برق صادراتی را به سازمان انرژی هسته‌ای بدهد را ندارد. از طرفی وزارت نیرو می‌توانست طی رایزنی با وزارتخانه‌های دیگر از جمله وزارت نفت، درآمد حاصل از فروش گازوئیل را طی یک سال به نیروگاه‌های برق هسته‌ای اختصاص دهد و این مهم با صرفه‌جویی امکان‌پذیر است.
بیگی‌نژاد با بیان اینکه با صرفه‌جویی در مصرف گازوئیل می‌توانستیم مشکلات سوخت نیروگاه اتمی بوشهر را حل کنیم، خاطر نشان کرد: متأسفانه نسبت به صحبت‌های رهبری از سوی مسئولان بی‌توجهی کامل صورت گرفت.
نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به برنامه‌های نیروگاه اتمی بوشهر اظهار کرد: در گام اول احداث نیروگاه هسته‌ای با بهره‌گیری از توانمندی کشور‌ها و شرکت‌های خارجی صاحب فناوری، در گام دوم تربیت و نگهداشت و جانشین‌پروری نیروی انسانی متخصص و باصلاحیت، گام سوم پیگیری موثر احداث نیروگاه اتمی کوچک و متوسط با اتکاء به توانمندی داخلی، گام چهارم رصد فناوری تولید برق هسته‌ای و تحقق برای به کارگیری فناوری‌های مناسب با شرایط کشور و گام پنجم استفاده برای آب شیرین‌کن، همه این موارد به دلیل مشکلات مالی به آرزو تبدیل شده است.
وی افزود: بنده معتقدم هنگامی که مقام معظم رهبری این موضوع را مطرح کردند وزیر نیرو باید احساس تکلیف کرده و موضوع را از مجموعه‌های مختلف پیگیری می‌کرد، همچنین می‌توانست با ارائه لایحه‌ای به مجلس برای این مهم اقدام کند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: در حال حاضر هزار مگاوات از نیروگاه اتمی بوشهر در حالت انتظار قرار داشته و دو هزار مگاوات آن در مراحل اول بوده و آینده آن مشخص نیست از طرفی به دلیل بدهی‌های بسیار زیاد نیروگاه زمان احداث و فعالیت این مجموعه نامعلوم است.
بیگی نژاد افزود: از وزیر نیرو درخواست کردم که جلسه مشترکی با سازمان انرژی اتمی برای رسیدن به یک راهکار مشخص برگزار کند و هنوز هم پای صحبتم هستم لذا اگر آقای نیکزاد به عنوان رئیس مجلس این کار را انجام داده و جلسه‌ای با حضور وزیر نفت، سازمان انرژی اتمی و وزیر نیرو جهت رسیدگی به این موضوع برگزار کند، بنده از به رأی گذاشتن سوال خود صرف نظر می‌کنم چرا که دنبال مچ‌گیری نیستم بلکه به دنبال حل مشکل هستم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ملایر اردکانیان هزار مگاوات برق هسته ای نماینده مردم ملایر سازمان انرژی اتمی مجلس شورای اسلامی نیروگاه اتمی وزیر نیرو وزارت نیرو سوال خود قانع شد جلسه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: فرونشستِ اصفهان جدی است؛ وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است؟

 نماینده مردم اصفهان در مجلس، گفت: فرو نشست اصفهان جدی است و ابنیه تاریخی اصفهان مورد آسیب قرار گرفته است و در این شرایط تغییرات پی در پی مدیریت میراث فرهنگی اصفهان را زمین گیر کرده است.

به گزارش ایلنا، عباس مقتدایی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: نامه ای را در معرض دید همکاران، افکار عمومی، رسانه ها قرار می دهم که ده ها نفر از نمایندگان مجلس از رئیس جمهور خواستند با توجه به اینکه اصفهان جایگاه ویژه ای در حوزه گردشگری، فرهنگ، هنر، صنعت، علم و کشاورزی دارد به این خطه رسیدگی ویژه ای شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: آقای رئیس جلسه! الان هم کشاورزان اصفهان حرف هایی دارند که بعضا شنیده نشده و مورد بی مهری قرار گرفته اند. البته موضوع آب اصفهان هم که باید در کانون توجه قرار می گرفت قرار نگرفته است.

وی افزود: فرو نشست اصفهان جدی است و ابنیه تاریخی اصفهان مورد آسیب قرار گرفته است و در این شرایط تغییرات پی در پی مدیریت میراث فرهنگی اصفهان را زمین گیر کرده است و این سوال وجود دارد که آقای وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرونشست اصفهان ۴۰ برابر نرخ جهانی فرونشست زمین در ایران ۹۰ برابر میانگین کشور‌های توسعه یافته

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • نماینده مجلس: فرونشستِ اصفهان جدی است؛ وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است؟
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخاب ۴۵ نماینده در دور دوم انتخابات مجلس
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • نماینده مجلس لبنان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی، غافلگیر کننده و برخلاف تمام پیش‌بینی‌ها بود
  • کریمی قدوسی : در صورت صدور اذن ، تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله است
  • رای مجلس به برخورداری سپند از امتیازات و تخفیفات صنایع دفاعی و سایر مراکز تحقیقاتی
  • بهره مندی سازمان سپند از تخفیف های صنایع نظامی