Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دیدار با روسای نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد و رایزنی فرهنگی از جمله فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران در این دوره از نمایشگاه کتاب بغداد بود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، دیدار با روسای نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد و رایزنی فرهنگی به منظور گسترش مراودات فرهنگی بین دو کشور، رونمایی از سه عنوان کتاب، ویژه برنامه «گرامیداشت شهدای مقاومت: شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابوالمهدی المهندس»، ویژه برنامه «روز فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»، معرفی صنعت نشر ایران و معرفی طرح گرنت از جمله فعالیت‌های غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران در بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یست و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد با شعار «کتاب میهن» از بیستم تا سی و یکم خرداد 1400 با حضور نمایندگان و ناشرانی از کشور‌های ایران، تونس، لبنان، مصر، اردن، امارات، ترکیه، ایتالیا، لیبی، سوریه، عربستان سعودی، کویت و سودان در محل نمایشگاه‌های بغداد برگزار شد.
دیدار با روسای نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد و رایزنی فرهنگی به منظور گسترش مراودات فرهنگی بین دو کشور، رونمایی از سه عنوان کتاب «از چیزی نمی‌ترسیدم» دست نوشته سردار حاج قاسم سلیمانی، «محمد مثل گُل بود» تالیف غلامرضا حیدری ابهری و «از گذشته ادبی ایران» تالیف عبدالحسین زرین‌کوب به زبان عربی، ویژه برنامه «گرامیداشت شهدای مقاومت: شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابوالمهدی المهندس»، ویژه برنامه «روز فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» با حضور فراگیران آموزش زبان‌فارسی، دیدار‌ها و رایزنی‌ها با روسای نمایشگاه و ناشران مطرح کشور‌های دیگر، همچنین معرفی صنعت نشر ایران، معرفی طرح گرنت، دعوت از ناشران خارجی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و... از جمله فعالیت‌های غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد بود.
خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد و موسسه بین‌المللی ابرار معاصران در غرفه‌ای به مساحت 100 مترمربع با حدود هزار و 200 عنوان کتاب در قالب 13 هزار جلد با موضوعات دین، هنر، ادبیات پایداری و مقاومت، شعر، ادبیات معاصر و کلاسیک، ایران‌شناسی و... از 28 ناشر ایرانی به زبان‌های فارسی و عربی میزبان بازدیدکنندگان عراقی بود. همچنین نمایش کتاب‌هایی که درباره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به زبان عربی ترجمه و چاپ شده بود، استقبال پرشور بازدیدکنندگان را به همراه داشت.
آژانس ادبی دایره مینا نیز در این دوره از نمایشگاه نخستین بار حضوری فعال داشت و توانست درخصوص حق امتیاز پنج عنوان کتاب کودک با انتشارات مصابیح عراق به توافق اولیه دست پیدا کند و برای همکاری با ناشرانی از کشور‌های عراق، مصر، اردن، لبنان و امارات نیز به توافق برسد.
نمایندگان انتشارات جامعه المصطفی به نمایندگی از سایر ناشران ایرانی به ویژه ناشران قم در غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران حضور فعال داشتند.
بیست و‌دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد پس از 12 روز درحالی به کار خود پایان داد که حدود 74 ناشر عراقی و 228 ناشر خارجی از کشور‌های مختلف عربی به ویژه مصر آخرین آثار و دستاورد‌های خود را ارائه و معرفی کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران عراق نمایشگاه بین المللی کتاب بغداد جمهوری اسلامی ایران روسای نمایشگاه حاج قاسم سلیمانی رایزنی فرهنگی ویژه برنامه عنوان کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بخوانیم و بسازیم» شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در پیامی در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: بخوانیم و بسازیم» به عنوان شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انتخاب شد.

«بخوانیم و بسازیم» شعار محوری فعالیت‌های کتابی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۳ نیز خواهد بود.

شعار سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و فعالیت‌های سال گذشته (۱۴۰۲) «آینده خواندنی است» بود که با استقبال مردم نیز مواجه شد. سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز با شعار «با کتاب سلامتیم» برگزار شده بود.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور پر رنگ ایران در نمایشگاه کتاب سارایوو
  • سفرای ایران از فرصت نمایشگاه کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی استفاده کنند
  • شعار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انتخاب شد
  • «بخوانیم و بسازیم» شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • «بخوانیم و بسازیم» شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • «بخوانیم و بسازیم» شعار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند