Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه و رئیس کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی گفت: در سال گذشته، ۱۵ انجمن صنایع همگن در استان‌های آذربایجان شرقی، قزوین، کرمان، خراسان رضوی، خوزستان و آذربایجان غربی با تایید این کمیسیون تشکیل شد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، سعید زرندی درجلسه کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی که با حضور رسولیان، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی به عنوان عضو جدید؛ سهل آبادی، رئیس خانه صنعت و معدن و احسانی رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری برگزار شد، گفت: یکی از برنامه‌های که وزارتخانه دنبال می‌کند موضوع تقویت و ارتقا جایگاه تشکل‌های بخش خصوصی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: در تهیه برنامه‌ها، تدوین سیاست‌ها و تهیه دستورالعمل‌ها از نظرات همه تشکل‌ها و انجمن‌ها استفاده کردیم.

زرندی افزود: معتقدیم باید برخی از امور و تصدی‌های که هم اکنون در وزارتخانه انجام می‌شود را با اطمینان کامل به تشکل‌های صنعتی و معدنی واگذار کنیم.
رئیس کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی افزود: گرچه موانع، مشکلات و مقاومت‌های هم داخل وزارتخانه و هم بیرون داریم، اما این راه را با جدیت دنبال می‌کنیم.
وی گفت: تشکیل انجمن‌های تخصصی صنایع همگن در استان‌ها اتفاق خوبی است و در نظر داریم به تشکیل انجمن‌های ملی صنایع همگن کمک نمایم.
معاون طرح و برنامه و رئیس کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی بر حسن اجرای انتخابات و فعالیت انجمن‌ها و خانه‌های صنعت تاکید کرد و افزود: سازمان‌های صنعت معدن و تجارت استان‌ها در این خصوص موظف به اجرای کامل دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های این کمیسیون می‌باشند.
در این جلسه، رسولیان رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: به کار تشکلی و همکاری با انجمن‌ها معتقد هستیم و آمادگی گسترش همکاری‌ها و ارتباطات با انجمن‌های تخصصی هستیم.
وی گفت: زمینه همکاری‌های زیادی بین شهرک‌های صنعتی و خانه‌های صنعت وجود دارد و که می‌توان آن را اجرایی کرد.
عضو کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی تاکید کرد: با تعامل و همکاری بین شرکت شهرک‌ها و انجمن‌ها و خانه ها، امیدواریم شاهد ارائه خدمات بهتر به تولیدکنندگان باشیم.
در این جلسه، سهل آبادی گفت: اعتماد به بخش خصوص و تشکل‌های تخصصی برای دولت بسیار مفید و راهگشاست.
وی گفت: در دوران مسئولیت دکتر زرندی بر کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنعتی و معدنی شاهد اتفاقات بسیار خوبی در ارتقا تشکل‌ها و انجمن‌های تخصصی بودیم.
سهل آبادی گفت: آمادگی داریم موضوعات دیگری که در کمیسیون به تایید برسد را خانه‌های صنعت اجرایی کنند.
رئیس خانه صنعت ایران تاکید کرد: در همه استان‌ها، تعامل و هماهنگی خوبی با سایر تشکل‌ها و فعالان بخش خصوصی داریم و امیدواریم این نگاه مثبت وزارتخانه در واگذاری تصدی‌ها به تشکل‌ها در همه بخش‌ها هم دنبال شود.     بیشتر بخوانید: افزایش ۲۷ درصدی صدور جواز تأسیس صنعتی در ۲ ماهه نخست سال ۱۴۰۰

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صمت انجمن ها استان ها شهرک ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • آغاز فرایند انتخاب واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی استانی و ملی
  • مهلت ثبت ارزیابی واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی تا ۲۰ اردیبهشت
  • قول وزیر برای تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو