Web Analytics Made Easy - Statcounter

«میرزامحمدیارمند» آگاه مسائل نظامی و سیاسی افغانستان روز  سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:طالبان باید  از چهار دهه جنگ در افغانستان درس  عبرت بگیرد و بدانند که آغاز و ادامه جنگ یک طرح خارجی و به نفع دشمنان افغانستان است.

وی تصریح کرد طالبان باید با جدیت خواست ها و مسائل خود را از طریق گفت وگو بدست آورد و بداند که مشکلات از راه مذاکره قابل حل است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تخریب زیرساخت ها توسط طالبان اظهار داشت اگر این گروه قصد مشارکت در دولت آینده را داشته  باشد باید بدانند که تخریب زیرساخت های افغانستان به نفع هیچ کس نیست و در آینده مجبور می شوند که با هزینه زیاد آنها را دوباره بسازند.

وی در ادامه با اشاره به تصرف تعدادی از شهرها توسط  طالبان گفت تضعیف مدیریتی در نهادهای امنیتی که از زمان تشکیل دولت وحدت ملی آغاز شد باعث تضعیف ارتش و پلیس شده است .

"یارمند" خاطرنشان کرد در  هفت سال گذشته  قراردادن افراد کم تجربه و با انگیزه سیاسی در پست های وزارت دفاع و کشور باعث شده است که  نیروهای امنیتی  و نظامی  تضعیف شوند.

وی افزود:این وزارتخانه ها به دلیل ضعف مدیریتی  با وجود درخواست های کمک نیروهای تحت محاصره هیچ کمکی به آنها نشد و این  امر باعث بی  اعتمادی در بین این نیروها شد.

این کارشناس نظامی ،مقاومت نکردن نیروهای نظامی و امنیتی در برابر طالبان در برخی از شهرها را به علت ضعف مدیریتی و ارتباط نداشتن با سربازان دانست .

وی افزود:در برخی از شهرها سربازان با درخواست بزرگان قوم بدون هیچ مقاومتی تسلیم طالبان شدند.

این مقام سابق وزارت کشور تغییرات دو روز  پیش در وزارتخانه های کشور و دفاع و انتخاب افراد جدید و کارکشته را گامی در راستای تغییر وضعیت دانست و خواستار برنامه ریزی برای استفاده مناسب از داوطلبان مردمی برای مقابله با طالبان شد.

وی افزود:مداخلات سیاسی در  ارتش و عزل و نصب های سیاسی دولت در ارتش باعث تضعیف نیروهای نظامی در برابرطالبان شده است .

براساس گزارشهای منتشر شده  در ۲ ماه گذشته گروه طالبان حدود ۶۰ شهرستان را از نیروهای دولتی افغان گرفته و یا دست به دست شده است و اکنون جنگ به شهرهای بزرگ این کشور  از جمله مزارشریف،قندوز،پلخمری  و بادغیس رسیده است .

برچسب‌ها جنگ افغانستان طالبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ افغانستان طالبان جنگ افغانستان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج اجباری پناهجویان با مدرک روابط با کابل را تیره می‌کند

سخنگوی ایالت «خیبرپختونخوا» با تأکید بر اینکه افغان‌های دارای اقامت قانونی نباید مورد آزار و اخراج قرار بگیرند، هشدار داد هرگونه اقدام دراین زمینه می‌تواند روابط افغانستان و پاکستان را تیره کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمدعلی سیف» سخنگوی ایالت خیبرپختونخوا پاکستان با اشاره به آغاز روند اخراج جمعی افغان‌های دارای مدرک قانونی در این کشور تصریح کرد اتباع افغان که به طور قانونی در پاکستان زندگی می‌کنند نباید «آزار یا اخراج شوند».

وی همچنین در ادامه هشدار داد هر اقدامی در این زمینه می‌تواند روابط بین پاکستان و افغانستان را تیره کند.

دولت فدرال پاکستان مرحله دوم اخراج پناهجویان افغان از این کشور را از دوشنبه (27 فروردین) آغاز کرده است؛ در این روند قرار است افغان‌های دارنده کارت‌های اقامتی (ای‌سی‌سی/کارت شهروندی افغانستان) شناسایی و اخراج شوند.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخوا به «داون نیوز» گفت همه پناهجویان غیرقانونی افغان در این ایالت پیش از این به کشورشان بازگردانده شده‌اند و در حال حاضر هیچ اقدامی علیه اتباع افغان دارای مدارک  اقامتی قانونی در جریان نیست.

سیف افزود تنها افغان‌هایی که در این ایالت باقی مانده‌اند، بر اساس قوانین پاکستان و قطعنامه‌های بین‌المللی نهادهایی مانند کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، کارت شهروندی افغانستان را در اختیار دارند.

وی تصریح کرد: دولت فدرال فقط موظف کرده است تا تعداد افغان‌های قانونی در ایالت خیبرپختونخوا را بررسی کنیم و در نهایت بررسی‌ها نشان داد که 359 هزار اتباع قانونی در این ایالت زندگی می‌کنند.

مدرکی از دخالت پناهجویان افغان در ناامنی‌های پاکستان نیستفعالان حقوق بشر پاکستان: اخراج پناهجویان افغان غیرانسانی استطالبان: پاکستان خلاف اصول بین‌المللی پناهجویان افغان را اخراج کرده است

این عضو ارشد تحریک انصاف تصریح کرد: اگر به ما دستور داده شود که آنها (افغان‌های قانونی) را اخراج کنیم، با مقامات صحبت خواهیم کرد. اخراج افغان‌های غیرقانونی موجه بود اما ما نمی‌توانیم افغان‌هایی که به‌طور قانونی اینجا زندگی می‌کنند را مورد آزار و اذیت قرار دهیم.

سیف همچنین هشدار داد هر گونه اقدام علیه افغان‌های قانونی  سبب برانگیختن نفرت، سوء تفاهم و بی‌اعتمادی بین ما و افغانستان خواهد شد.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخوا پیش از این نیز تصریح کرده بود «هیچ مدرکی» وجود ندارد که نشان دهد پناهجویان افغان که با مدارک اقامتی در این ایالت زندگی می‌کنند، در رویدادهای امنیتی پاکستان دخیل بوده‌‌اند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • فیلمی عجیب از جمعیت عظیم افغان‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران؛ این فیلم واقعی ست؟!
  • ویدئو‌های یک افغان از جمعیت عظیم افغانستانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران
  • عراقچی: میدان، دیپلماسی و رسانه سه ضلعِ مهم در هر واقعه نظامی یا سیاسی هستند
  • عراقچی: پس از اقدام نظامی، زمان ورود به میدان سیاست و دیپلماسی است
  • ویدیوهای یک افغان از جمعیت عظیم افغانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران
  • عباس عراقچی: هم اکنون، زمان استفاده از موشک‌های دیپلماتیک است/ مذاکرات سیاسی، نقد کننده دست آوردهای میدانی است
  • اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • اخراج اجباری پناهجویان با مدرک روابط با کابل را تیره می‌کند
  • مطالبات علمای شیعه از حکومت سرپرست افغانستان