Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، حجت‌الاسلام سیدمصطفی طباطبایی‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در گردهمایی سفیران فرهنگی انفال و حامیان منابع طبیعی ویژه روحانیون اهل تسنن اظهار کرد: آنچه در طبیعت وجود دارد که بدون دست بشر به وجود می‌آید منابع طبیعی و انفال بوده که طبق قانون انفال باید حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: طبق قانون انفال توسط سه وزارتخانه مدیریت می‌شود، انفال نفت و گاز توسط وزارت نفت، انفال آب توسط وزارت نیرو و دیگر انفال که منابع طبیعی و ملی هستند توسط وزارت جهادکشاورزی و زیر مجموعه آن منابع طبیعی و آبخیزداری مدیریت می‌شود.
مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خاطرنشان کرد: بیشترین انفال در حوزه منابع طبیعی مانند جنگل‌ها و مراتع بوده و در کشور ۸۶ درصد از انفال را تشکیل می‌دهد.
وی با اشاره به روحانیون و علمای اهل‌سنت به عنوان سفیران فرهنگی انفال بیان کرد: علما و روحانیون اهل‌سنت با توجه به نفوذی که در بین مردم دارند باید حفاظت و احیا منابع طبیعی را در بین مردم فرهنگ‌سازی کنند.
طباطبایی‌نژاد با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد گفت: این دوره از انتخابات ریاست جمهوری علما و ائمه جمعه اهل‌سنت با علمای قم همسو شده و با یک اتحاد و همدلی بسیار خوب انتخاب اصلح داشتند که سبب کوری چشم دشمنانی شد که تلاش داشتند بین شیعه و سنی اختلاف بیندازند.
* ۵ هزار نفر از علمای اهل تسنن گلستان بیمه شدند
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در این گردهمایی اظهار کرد: در استان گلستان یک‌هزار و ۷۰۰ مسجد اهل سنت، ۸۰ نقطه برگزاری نماز جمعه در شهر و روستا، ۱۰۸ مدرسه علیمه در کنار دارالقرآن‌ها مشغول فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: از طرف دفتر مقام معظم رهبری ۵ هزار علمای اهل تسنن به همراه خانواده آنها که جمعیتی بالغ بر ۱۷ هزار نفر هستند تحت پوشش بیمه قرار گرفتند تا ثابت شود علمای اهل تسنن مانند علمای اهل تشیع باید از خدمات نظام جمهوری اسلامی بهره‌مند شوند.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور گفت: اساتید حوزه‌های علمیه، روحانیون و ائمه جمعه اهل تسنن رهبر فکری، اجتماعی، فرهنگی و عقیدتی مردم بوده و حضورشان در مراسمات و صحنه‌های مختلف سیاسی، مذهبی و اجتماعی ارزشمند است.
وی بیان کرد: از ظرفیت علما و روحانیون اهل تسنن در کاهش آسیب‌های اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، فرهنگ‌سازی ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی و دیگر بخش ها استفاده می‌شود.
* احداث پارک جنگلی در ۴۰ هکتار از منابع طبیعی گنبدکاووس/ ظرفیت‌ کاشت گیاهان دارویی در اراضی و مراتع شمال گنبدکاووس می‌تواند اشتغال خوب با درآمدزایی بالا برای مردم ایجاد کند
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در این مراسم اظهار کرد: در سنوات گذشته ۲۰ هکتار از منابع طبیعی حوزه «چپر قویمه» در اختیار شهرداری قرار گرفت تا پارک جنگلی احداث شود که با توجه به عملکرد خوب آن، ۲۰ هکتار دیگر برای توسعه آن افزوده شد.
عبدالرحیم لطفی گفت: ظرفیت‌های خوبی در اراضی و مراتع شمال شهرستان گنبدکاووس به ویژه کاشت گیاهان دارویی وجود دارد که می‌تواند اشتغال خوبی در کنار درآمدزایی بالا برای اهالی این مناطق داشته باشد.
وی تصریح کرد: بخش‌های زیادی از مراتع شهرستان گنبدکاووس به دلائل مختلف در معرض تخریب و تجاوز است که این عوامل در تشکیل ریزگردها تاثیر مستقیم دارد.
* شهرستان گنبدکاووس دارای ۴۴۱ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی است
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گنبدکاووس در این مراسم اظهار کرد: هدف از گردهمایی سفیران فرهنگی انفال مشارکت و همکاری علما و روحانیون اهل تسنن در ترویج و اشاعه فرهنگ منابع طبیعی در راستای پروژه‌های حفاظت و احیا منابع ملی و طبیعی است.
فرشید رحمانی گفت: گنبدکاووس دارای ۴۴۱ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی است که با وجود وسعت فراوان این عرصه‌ها مشارکت مردم و سفیران فرهنگی انفال غیرقابل انکار است.
انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: لطفی رئیس اداره منابع طبیعی آبخیزداری شهرستان گنبدکاووس ترویج و اشاعه اهل تسنن علما و روحانیون ۴۴۱ هزار عرصه منابع طبیعی سفیران فرهنگی پروژه های حفاظت احیا منابع ملی رئیس مرکز بزرگ اسلامی حجت الاسلام طباطبایی نژاد مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه شهرستان گنبدکاووس منابع طبیعی روحانیون اهل علمای اهل اهل تسنن اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس کبریایی‌زاده در آیین افتتاحیه «دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و دارویی» و «سیزدهمین همایش طلای سبز» که صبح امروز، ۲۹ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: اولین اصل درباره موضوع گذار نسل، نگاه و رویکرد استراتژیک است. آنچه که در حوزه مکمل‌های غذایی، طب سنتی و مکمل‌های گیاهی اتفاق افتاده ماحصل یک نگاه استراتژیک است.

وی با اشاره به سبقه مکمل‌های گیاهی و مکمل‌های غذایی گفت: بررسی تاریخچه مکمل‌های غذایی و مکمل‌های گیاهی کشور بیانگر این است که تولید مکمل در کشور سابقه ۱۴ ساله دارد و همچنین ساخت مکمل‌های گیاهی در کشور به دهه ۴۰ بازمی‌گردد.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی گفت: دستاورد‌هایی که در حوزه تولید مکمل‌ها به دست آورده‌ایم، نتیجه یک نگاه استراتژیک و رویکردی است که در گذشته وجود داشته است. آموزه‌های حکمرانی خوب بیانگر این است که اگر خواهان داشتن حکمرانی خوب هستیم باید نگاه حاکمیتی و نگاه مشارکتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر گاه نگاه مشارکتی داشته‌ایم به موفقیت‌های متعددی نائل آمده‌ایم. به طور مثال، نگاه مشارکتی در دوران جنگ تحمیلی موجب پیروزی شد واگر نگاه مشارکتی وجود نداشت به موفقیت نمی‌رسیدیم. اجماع ذهنی و مشارکت نیز طی چند روز گذشته در برخورد با یک جنایتکار شکل گرفت.

کبریایی‌زاده گفت: بازهم تاکید می‌کنم باید امر مشارکت‌جویی و توجه به ذی‌نفعان را در کانون توجه قرار دهیم. اگر بخواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید لازمه‌های حکمرانی خوب را بدانیم؛ نگاه استراتژیک، مشارکت‌جویی، اجماع، همفکری و همدلی جزو لازمه‌های حکمرانی خوب هستند.

وی با بیان اینکه حکمرانی خوب بر بستر شفافیت استوار است، افزود: حکمرانی خوب باید بر بستر شفافیت استوار باشد و هرگاه غیر شفاف عمل کنیم یک حکمرانی خوب صورت نمی‌گیرد. اگر شفافیت ایجاد شود و اطمینان خاطر ایجاد کنیم به سمت شکوفایی حرکت می‌کنیم.

کبریایی‌زاده در پایان گفت: پیشرفت‌های خوبی در حوزه طب گیاهی صورت گرفته است که این موضوع حاصل نگاه استراتژیک و حمایت‌های سازمان غذا و دارو است.

در ادامه این همایش همچنین محمدرضا شمس اردکانی - دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: اگرچه از منظر دسترسی به منابع طبیعی در کشور بسیار غنی هستیم، اما از منظر استفاده از ظرفیت منابع طبیعی به خوبی عمل نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید دارد، افزود: کمک و حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و همچنین حمایت سازمان غذا و دارو از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه دارویی می‌تواند در زمینه استفاده از ظرفیت بی‌نظیر منابع طبیعی اثرگذار باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: معاونت علمی به موضوع ورود بخش خصوصی در زمینه منابع طبیعی ورود کرده است. این ورود با هدف استفاده بیشتر از منابع طبیعی است که بتوانیم از منابع طبیعی در حوزه سلامت و رونق بیشتر حوزه سلامت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • فردی که متهم به قطع درختان بود در گرگان دستگیر شد
  • جذب ۴ هزار نیرو در یگان حفاظت منابع طبیعی کشور
  • سبزی کوهی؛ نچینیم و نخریم؛ چرا؟
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان قائم شهر
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت