Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسابقات شنای انتخابی المپیک به میزبانی شهر بلگراد برگزار شد. نمایندگان شنای ایران در دور مقدماتی دومین روز از این مسابقات به آب زدند و جواز حضور در فینال ماده های خود را کسب کردند. همچنین شناگران ایران در تایم تریل به رکورد ورودی المپیک حمله کردند اما موفق نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دور مقدماتی روز دوم این رقابت ها مهدی انصاری در ماده 100 متر پروانه و بنیامین قره‌حسنلو و سینا غلامپور در ماده 50 متر آزاد راهی فینال شدند. در دور فینال روز دوم این مسابقات ابتدا بنیامین قره حسنلو و سینا غلامپور در ماده 50 متر آزاد به آب زدند که قره حسنلو با ثبت زمان 23٫14 اول و سینا غلامپور با زمان 23٫45 دوم  شد. در ادامه مهدی انصاری در فینال 100 متر پروانه با ثبت زمان 55٫42 در جایگاه سوم ایستاد و به کار خود پایان داد. بدین ترتیب پرونده  مسابقات شنا انتخابی المپیک به میزبانی صربستان بسته شد و این رقابت‌ها به پایان رسید.

محسن سمیع‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد عملکرد شناگران ایران در مسابقات انتخابی المپیک اظهار داشت: ما 5 شناگر برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک داشتیم که یاوری مصدوم شد. تمام نمایندگان ایران شانس کسب سهمیه المپیک را داشتند، چون در تمرینات به استانداردها رسیده بودند و بسیار نزدیک به رکوردهای ورودی بودند. اختلاف ما تا المپیک در حد 20 صدم ثانیه، 60 صدم ثانیه و نهایتاً 2 ثانیه بود.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا در سال گذشته موجب شد تا ما 3 مسابقه برون مرزی را از دست بدهیم. پس از آن هم که استخرها به مدت طولانی بسته بودند. چند ماه به آب نزدن برای یک شناگر فاجعه است و این اتفاق برای شناگران کشورمان افتاد. به هر حال توانستیم تمرینات را دنبال کنیم، اما بازهم در ادامه 2 مسابقه ما لغو شد و نتوانستیم به صربستان و ترکیه اعزام شویم.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا خاطرنشان کرد: در هر رشته ورزشی، ورزشکاری 17 ماه دور از میادین باشد با افت روبرو می‌شود. هرکسی هم که این موضوع را نپذیرد قطعاً شناختی از ورزش ندارد. با این شرایط بازهم باید تاکید کنم که شنای ایران نیاز به اعتبار و بودجه دارد. درد ورزش ما، مخصوصاً شنا بی‌پولی است. نمی‌توان 3 رشته را در یک فدراسیون و با بودجه یک فدراسیون اداره کرد.

سمیع‌زاده عنوان کرد: فکر می‌کنم ما تنها تیم ملی در دنیا باشیم که بدون یک مسابقه تدارکاتی به رقابت‌های انتخابی المپیک رفتیم و این نتایج را کسب کردیم. شناگران ایران در سال‌های اخیر به مسابقات کمی اعزام شده‌اند، اما بازهم دل شیر دارند و می‌توانند در خاک اروپا مدال کسب کنند. من خودم بیشتر از همه ناراحت هستم؛ با دیدن امکانات و شرایط ایران و سایر کشورهای حریف یاد جنگ تحمیلی ایران و عراق می‌افتم که رزمندگان کشورمان با دست‌های خالی مقابل سربازان تا دندان مسلح عراق ایستادگی کردند.

وی با بیان اینکه از بد بودن شرایط همینقدر بگویم که همین حالا هم استخرها تعطیل هستند، تصریح کرد: بنیامین قره‌حسنلو ساعت 10 تا 12 شب تمرین می‌کرد که آن سانس را هم از وی گرفتند. همه دوست دارند که ورزشکاران ایران قهرمان شده و مدال بگیرند، اما باید بپذیریم که ورزش ایران در حال افت است. هیچ راه میانبری هم در ورزش وجود ندارد، غیر از دوپینگ و تخلف! شناگران ایران بعد از 17 ماه به مسابقات اعزام شدند و این نتایج را کسب کردند؛ اگر من می‌توانستم آنها را به 12 مسابقه تدارکاتی اعزام کنم و این نتایج کسب می‌شد باید همین حالا از سمت خودم کناره‌گیری می‌کردم.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا ادامه داد: قره‌حسنلو بعد از اینکه مدال طلا را کسب کرد تا یک ساعت گریه می‌کرد. شناگران ایران تعصب دارند و به همین دلیل شبانه روز تلاش می‌کنند تا حق شنای ایران زنده شود. واقعاً کسب چند مدال در خاک اروپا نشان از پیشرفت شنای ایران دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن سمیع زاده شنای ایران شنای انتخابی المپیک انتخابی المپیک شناگران ایران شنای ایران قره حسنلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند

به گزارش "ورزش سه"، بعد از حدود 14 ماه بلاتکلیفی قرار است انتخابات فدراسیون ژیمناستیک 24 اردیبهشت ماه برگزار شود، فدراسیونی که سال گذشته تا آستانه تعلیق پیش رفت، اما در نهایت با بازگشت زهرا اینچه درگاهی به صندلی ریاست به آرامش رسید و اخیرا توانست سهمیه المپیک پاریس را هم توسط مهدی الفتی کسب کند. 

در آستانه برگزاری انتخابات بار دیگر برخی حواشی باعث برهم خوردن آرامش این رشته شده و حتی سهمیه به دست آمده برای المپیک را هم تحت تاثیر قرار داده است.

در همین راستا با فرامرز سنگینی، دبیر سابق فدراسیون ژیمناستیک همکلام شدیم. او درباره شرایط این روزهای ژیمناستیک گفت: از زمانی که من ژیمناستیک را شروع کردم آرزویم  این بود که در عرصه قاره ای بدرخشیم. خیلی وقت ها اجازه شرکت در بازیهای آسیایی را به ما نمی دادند. چون ژیمناستیک ایران سطح پایینی داشت و می گفتند شانسی برای کسب مدال نداریم. واقعیت هم اینگونه بود که به دلیل تفاوت تکنیک در آموزش ژیمناستیک و اختلافی که با ژیمناستیک دنیا داشتیم نمی توانستیم شگفتی ساز شویم و کار خاصی انجام دهیم. این آرزوی همه اهالی ژیمناستیک کشور بود که به المپیک برویم آن هم در شرایطی که ژیمناستیک ایران سابقه طولانی تری نسبت به بسیاری از رشته های ورزشی کشور دارد و از دهه 20 فعالیت رسمی خود را در ایران آغاز کرده است ، این سابقه طولانی و عدم درخشش در رقابت های قاره ای یک نقطه ضعف بود. این دوران گذشت و با وجود زحمت های زیادی که کشیده شد و اردوهای مشترک و برون مرزی که داشتیم تلاش شد طلسم عدم توفیق در کسب مدال را بشکنیم.

وی افزود: بالاخره طلسم کسب مدال در آسیا در سالهای ابتدایی دهه نود رخ داد و عبدالله جامعی موفق به کسب مدال برنز خرک حلقه در قاره کهن شد. این کورسوی امیدی بود تا ژیمناستیک ایران بتواند موفقیتهای بیشتری کسب کند. اینکه این موفقیت تکرار شود نیازمند امکانات و زمان بیشتری هم بود. برای موفقیت در یک مسابقه نیازمند تمرینات حرفه ای هستیم و در آن زمان من متاسف می شدم که چرا نمی توانیم بیشتر از این به بچه ها رسیدگی کنیم. در دوره جدید فدراسیون که از سال 96 آغاز شد ژیمناست های جوانی مثل محمدرضا حمیدی ، مهدی احمد کهندی، محمدرضا شفیعی ، خسرو نژاد ، بهلولزاده و ... پا به عرصه تیم ملی گذاشتند. آنها نیازمند حضور در مسابقات بین المللی زیادی بودند و این اتفاق هم صورت گرفت.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک عنوان کرد: در دوره هایی ما نمی توانستیم به دلایل مختلف حضوری مداوم در مسابقات بین المللی داشته باشیم اما از بعد از سال ۹۶ خصوصا در ژیمناستیک هنری مردان ، ژیمناست ها حضوری مداوم در مسابقات داشتند. حضور انها در سطوح مختلف مسابقات مثل جام های جهانی و تلاش های جمعی خانواده ژیمناستیک و مسئولان فدراسیون نتیجه داد و در بازی های آسیایی ، الفتی موفق به تاریخ سازی شد. به نظر من تاریخ ژیمناستیک ایران به قبل و بعد از مدال بازی های آسیایی تقسیم شد و این یک رنسانس بود. ما مدال قهرمانی آسیا داشتیم اما منتظر بودیم یک ژیمناست از کشورمان در بازی های آسیایی مدال بگیرد. در هانگژو یک پرواز تاریخی از الفتی را شاهد بودیم و این رقابت ها برای ما شادکامی به دنبال داشت. این مدال توقع جامعه را بالا برد و پس از آن هم توقع کسب سهمیه المپیک را داشتیم.

سنگینی در ادامه گفت: کسب سهمیه المپیک برای ما یک آرزو بود. پیش از این 2 حضور در المپیک توسط جمیله سروری و جلال بازرگان داشتیم که البته آنها بدون ورودی و کسب سهمیه اعزام شدند. چون در آن زمان کمیته بین المللی المپیک از حضور ورزشکاران استقبال می کرد. ژیمناستیک دنیا آنقدر قوی شد و در عرصه جهانی توسعه پیدا کرد که کمیته بین المللی المپیک تصمیم گرفت که مسابقات کسب سهمیه را در نظر بگیرد تا قوی ترین و بهترین ورزشکاران در این رویداد شرکت کنند. کسب سهمیه الفتی واقعا یک اتفاق تاریخی بود. او روحیه بالایی دارد و وقتی در قطر حرکت اول خود را خراب کرد در حرکت دوم با قدرت پرش خود را اجرا کرد. انشالله او بتواند نمایش خوبی در المپیک داشته باشد و  همین که در عرصه بزرگ المپیک نمایش قابل قبولی داشته باشد توفیق بزرگی است. فراموش نکنیم ژیمناستیک ایران دو سال دچار بی تدبیری شده بود و آرامشی که لازم بود را از بچه ها گرفته بودند. مسیر حرکت ژیمناستیک ایران را غیرمدبرانه دچار چالش کردند و همین مسئله دشواری کسب سهمیه المپیک را دوچندان کرد.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک درباره انتخابات پیش روی این فدراسیون عنوان کرد: در انتخابات فدراسیون باید اخلاق رعایت شود و در یک فضای آرام هر کسی برنامه خودش را ارائه بدهد.  این برنامه ها باید در جهت ارائه برنامه خودشان باشد نه اینکه به دنبال تخریب یک کاندیدا باشیم در هیچ منطقی نمی گنجد. به کسانی که اهل ژیمناستیک نیستند توصیه می کنم که در انتخابات شرکت نکنند. آنها اصلا نمی دانند نیازهای ژیمناستیک چیست چون ژیمناستیک ظرافت هایی دارد و خیلی راحت یک فرد ناآشنا فریب می خورد و به بیراهه می رود. شاید آنها افراد خوبی باشند اما باید در جای خودشان قرار بگیرند.  اگر هم دنبال ریاست فدراسیون هستند حداقل افراد را مقابل هم قرار ندهند. چون اقدام آنها بر خلاف مصالح ژیمناستیک است.

دیگر خبرها

  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • رکورد ۱۰۰ متر آزاد شنای ایران شکسته شد
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در یک‌سال!
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ مثبت شد
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در سال ۲۰۲۳
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید