Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به سیاست شهرداری قم در سال 1400 و حرکت به سمت هوشمندسازی شهر گفت: یکی از برنامه‌های مهم شهرداری در سال 1400توسعه سامانه‌های ثبت تخلف رانندگی در سطح شهر است.

عباس ذاکریان با تأکید بر اجرای سیاست‌های هوشمند سازی بخش‌های مختلف در شهرداری قم در سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: مهم‌ترین دستاورد هوشمند سازی در حوزه ترافیک علاوه بر ساماندهی ترافیک، کاهش تصادفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم نصب دوربین‌ها را در کاهش تصادفات قابل‌توجه دانست و تصریح کرد: برای نمونه با نصب دوربین‌های کنترلی در بلوار آیت‌الله بروجردی شاهد کاهش ۹۹ درصدی تصادفات و کاهش ۱۰۰درصدی فوت به علت تصادف در این مسیر هستیم.

ذاکریان از توسعه سامانه‌های تخلف مکانیزه در سال ۱۴۰۰ خبر داد و ابراز کرد: متأسفانه به علت افزایش قیمت ارز و عدم اختصاص سهم ۴۲ درصدی شهرداری از جرائم راهنمایی و رانندگی این طرح متوقف‌شده بود.

وی ادامه داد: با توجه به رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته، استفاده از صندوق نوآوری در خرید تجهیزات سامانه در ردیف بودجه امسال در نظر گرفته‌شده است.

ذاکریان عملکرد دوربین‌های ثبت تخلف را تشریح کرد و یادآور شد: تخلف‌هایی مثل سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ‌قرمز، عبور غیرمجاز، گردش‌به‌راست در چهارراه‌ها، عدم داشتن معاینه فنی خودروها و عبور از خطوط ویژه اتوبوس توسط این دوربین‌ها ثبت می‌شود.

وی در حال حاضر تعداد دوربین‌های نظارتی سطح شهر را ۱۱۰ دوربین دانست و تصریح کرد: تا پایان سال تعداد دوربین‌های نظارتی نیز به عدد ۲۰۰ رسیده و با ورود تمام دوربین‌ها به مدار پوشش تصویری خوبی از شهر خواهیم داشت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تعداد دوربین‌های تردد شمار را نیز ۳۳ دوربین اعلام و خاطرنشان کرد: با نصب دوربین‌های تردد شمار و راه‌اندازی کامل دوربین‌های نظارتی و ثبت تخلف کنترل و مدیریت هوشمند ترافیک در شهر به سطح مطلوبی می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دوربین های نظارتی شهرداری قم دوربین ها ثبت تخلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی جبارعلی ذاکری در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان افزود: با افزایش داده‌های به دست آمده از این طرح بدون شک خواهیم توانست در موضوع مدیریت ایمنی ترافیک در سطح استان تصمیمات علمی و تخصصی‌تر اتخاذ کنیم.

وی بر مشارکت و همکاری‌های بین آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شهرداری تبریز، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه و سایر سازمان‌های مرتبط در اجرای این طرح مهم تاکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مدت محدود توانسته است در طرح غربالگری رانندگان پرخطر موفق عمل کند، بر این اساس انتظار داریم اجرای طرح یاد شده ضمن تداوم مستمر در استان انجام شود.

ذاکری موضوع ترافیک در کلانشهر تبریز به خصوص در اطراف برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله بیمارستان امام رضا(علیه السلام)، شهید مدنی و بهبود را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: انتظار داریم شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در مسیر‌های پر ترافیکی که بیمارستان‌ها و مدارس واقع شده است، با همکاری و تعامل دست به دست هم دهند تا شاهد کاهش ترافیک در این مسیر‌ها باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیر‌های علمی اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز ۲۰ نفر در این طرح بررسی شدند.

بهمن نقی پور افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عامل مهمی در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناساسی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر دانست و ادامه داد متاسفانه آمار‌های مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

 

دیگر خبرها

  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلف در آزادراه شیراز اصفهان
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • رادان: : با توسعه هوشمندسازی طرح‌های پلیس قطعاً میزان امنیت افزایش خواهد یافت
  • افزایش ظرفیت‌های جدید سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شیراز
  • افزایش دوربین‌های ترافیکی سطح شهر در زنجان
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند