Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برخی از مراکز تجمعی که واکسن می‌زدند را به دلیل کمبود واکسن از مدار خارج کردیم، اما اکنون دوباره فعالیت‌شان را راه انداختیم.

«جلیل کوهپایه‌زاده» رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با وجود آنکه سخنگوی ستاد ملی کرونا شنبه اعلام کرد که از فردا (یک‌شنبه) توزیع واکسن برای۷۰ ساله‌ها و جاماندگان شروع می‌شود، اما چرا تا کنون این اتفاق نیفتاده است؟ بیان کرد: با گروه‌های بالای ۷۰ سال که نوبت‌شان است و یا از طریق ثبت نام در سایت نام نویسی کردند، برای تزریق واکسن تماس گرفته می‌شود، البته یک مدت تزریق واکسن متوقف شده بود که اکنون دوباره فعال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گروه دیگر هم که دز اول را دریافت کرده بودند، الان باید تزریق دوم را بزنند، تمام تلاش ما تزریق سر وقت بود و الان همکاران ما به صورت تلفنی وقت خواهند داد، اما برخی هموطنان نگران هستند، چرا که مثلا ۲۶ خرداد وقت تزریق داشتند، اما با آنها تماسی گرفته نشده و از همین رو خودشان به پایگاه مربوطه به شکل حضوری می‌روند.

کوهپایه زاده افزود: این مسایل باعث ازدحام در پایگاه‌های سلامت می‌شود و وقتی هم که جلوی درب پایگاه‌ها می‌روند، گفته می‌شود فعلا واکسنی برای تزریق نداریم، اینها از مواردی است که امکان رخ دادن آن وجود دارد، اما از روز یک شنبه ما واکسن را درخواست کردیم و اولویت‌مان هم آنهایی هستند که نوبت دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مورد اینکه آیا تعداد پایگاه‌های سلامت کاهش پیدا کرده یا نه؟ ادامه داد: برخی از مراکز تجمعی که واکسن می‌زدند را به دلیل کمبود واکسن از مدار خارج کردیم و دوباره فعالیت‌شان را راه انداختیم، مثلا در تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران ۲۹ مرکز تجمیعی داشت که عددی نزدیک به همین تعداد هم مراکز جامع سلامت، واکسن تزریق می‌کرد و الان همه‌ آنها دوباره فعال شدند، در واقع ممکن است چند روزی مراکز بزرگ متوقف شود، چون آن زمان واکسن برای تزریق نداشته باشیم.

وی در مورد اظهارات استاندار تهران مبنی بر اینکه، منتظر هستیم واکسن‌هایی که برای گروه ۷۰ سال به بالا در نظر گرفته شده، به ما تحویل داده شود تا بتوانیم تزریق مجدد واکسن را در این مراکز شروع کنیم، بیان کرد: تا آن زمان واکسن دریافت نشده بود، رسیدنش به ما زمان می‌برد، چون تا واکسن وارد کشور شود و آماده تزریق شود زمان می‌برد.

کوهپایه زاده در مورد ماجرای بالاتر بودن قیمت واکسن برکت نسبت به واکسن آسترازنکا، افزود: من از این ماجرا اطلاع ندارم، اما باید توجه کنیم که واکسن تولید داخل مخصوصا در تیراژ بالا با قیمت مناسب‌تری در می‌آید و الان در دنیا اصلا واکسن نیست که بخواهیم تزریق کنیم، هر قیمتی هم که باشد، الان نیست.

وی گفت: از قیمت تمام شده‌ واکسن برکت خبر ندارم، اما واکسن معتبر با هر قیمتی که گیر ما بیاید برای مردم تهیه می‌شود و حتی اگر واکسن داخل قیمتش همتراز با خارجی یا پایین، بالاتر شود باز هم برای سلامت مردم مفید‌تر است تا باعث کاهش مرگ و بیماری در جامعه شود، چون مرگ و میر علاوه بر اثر مرگ و مشکلات روانی هزینه‌ بالایی برای کشور خواهد داشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان

سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی استان ثبت نام کردند و تحصیل خود را از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌کنند.

مهران محسنی افزود: این دانشجویان از اتباع کشورهای پاکستان، هند و لبنان هستند که به منظور ادامه تحصیل در رشته‌ پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت‌نام کردند.

سرپرست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود:هم اکنون با احتساب دانشجویان جدید، ۱۲۵ دانشجوی بین‌الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: امیدواریم این دانشجویان در طول تحصیل، سفیران خوبی از سوی کشور خود در ایران باشند و در پایان دوره نیز خاطرات خوب و به یاد ماندنی‌ از ایران به همراه خود ببرند.

این مسئول اضافه کرد: دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل و بازگشت به کشورشان معمولا ارتباط خود را با دانشگاهی که در آن تحصیل کرده‌اند حفظ می کنند و به عنوان سفیران فرهنگی ایران، تمدن و آداب و رسوم ما را به هموطنان خود معرفی می‌نمایند.

وی خاطرنشان کرد: ارتباطات بین‌المللی موجب تبادل دانشجو و استاد و منجر به ارتقای آموزش در دانشگاه‌ها می‌شود.

این مسئول گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از ظرفیت ها و زیرساخت های لازم و اساتید توانمند برای جذب دانشجویان خارجی برخوردار است و باید از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به اهداف کشور در بخش‌های مختلف استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد