Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به زمان برگزاری کنکور و سیاه شدن وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان، به نظر می رسد بر اساس اظهارات مسئولان امکان تعویق این آزمون سرنوشت ساز وجود نداشته باشد، این در حالی است که والدین و داوطلبان کنکوری از حضور در این ماراتن اظهار نگرانی می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ بیداد کرونا در سیستان و بلوچستان سبب شده است این استان هر روز به وضعیت سیاه نزدیک تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روز گذشته اعلام شد؛ ١٦ نفر از هم استانی ها به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان های استان جان خود را از دست دادند که در طی ١٦ ماه گذشته این میزان سابقه نداشته است.

همچنین در همین مدت بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان شناسایی شد که این آمار بسیار نگران کننده بوده و به تصمیمات جدی برای مقابله با کرونا نیازمند است.

با این حال نگرانی جدیدی که بسیاری از والدین با آن درگیر هستند برگزاری کنکور در هفته آینده در این استان کرونایی است، بسیاری از والدین خواستار تصمیمات موثر برای برگزاری کنکور هستند، زیرا با شیوع کرونای جهش یافته انگلیسی در استان و مشاهده برخی از موارد کرونای هندی استرس حضور در جلسه کنکور دوچندان شده است.

نگرانی والدین از برگزاری کنکور در سیستان و بلوچستان

بختیاری، یکی از والدین زاهدانی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: سال گذشته هم کنکور در زمانی برگزار شد که سیستان و بلوچستان از لحاظ بیماری کرونا همچنان وضعیت قرمز داشت، همین باعث شد عطای شرکت در کنکور را به لقایش ببخشیم و به تک فرزندم اجازه ندادم در این آزمون سرنوشت ساز شرکت کند.

وی ادامه داد: امسال هم اگرچه در استان های دیگر شرایط کرونا بسیار بهتر از سیستان و بلوچستان است، اما این استان نسبت به پارسال وضعیت بدتری دارد و شنیده می شود در برخی از روزها وضعیت استان سیاه رنگ است، حالا که فرزندم یک سال دیگر برای شرکت در کنکو تلاش کره واقعا نمی دانم آیا امسال نیز از ترس ابتلا به کرونا مانع حضور وی در این آزمون شوم یا اجازه دهم شانس خود را امتحان کند؟

راشکی، یکی دیگر از مادران زاهدانی به خبرنگار ما بیان کرد: در شرایط کنونی فقط استان های جنوبی گرفتار بحران کرونا هستند و نگرانی ما از حضور فرزندانمان در کنکور به مراتب بیشر است، آن هم در زمانی که نوع جهش یافته انگلیسی و هندی هم در این استان ها بیشتر مشاهده شده است.

وی اظهار کرد: امیدوارم تدابیر ویژه ای برای برگزاری کنکو در استان بیندیشند تا حداقل داوطلبان با استرس کمتری به جلسه آزمون بروند.

امکان تعویق کنکور وجود ندارد

حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: سال گذشته هم کنکور به تعویق نیفتناد، در حقیقت برگزاری کنکور برای یک یا ۲ استان به تعویق نمی افتد.

وی ادامه داد: باید کنکور در استان ما با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، استفاده از ماسک و صدعفونی کننده در فضای باز برگزار شود، نباید تصور کرد می توان کنکور را به تعویق انداخت.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: سال گذشته هم به رغم تلاش هایی که انجام شد کنکور برگزار شد و ستاد ملی مبارزه با کرونا زیربار تعویق کنکور نرفت و نمی توان این کار را انجام داد، زیرا از آن سو هم شروع دانشگاه ها به تعویق می افتد.

تصمیم گیری ها در حوزه اختیارات ستاد کشوری مقابله با کروناست

فرهاد شهرکی، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در سیستان و بلوچستان هم در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: به عنوان دانشگاه تلاش می کنیم از امکانات بیشتری استفاده کنیم و داوطلبان در سطح شهر حضور داشته باشند.

وی ادامه داد:امسال هم دانشگاه علوم پزشکی حوزه های خود را در اختیار ما قرار داده است که با رعایت پروتکل های بهداشتی میزبان بهتری برای داوطلبان کنکور باشیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: برنامه ریزی برای تعویق کنکور در اختیار ستاد کشوری مقابله با کروناست و سازمان سنجش حتی اگر بخواهد هم نمی تواند راساً در این زمینه تصمیمی بگیرد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در سیستان و بلوچستان گفت: اطلاعات هر استان به طور مرتب از طریق دانشگاه های علوم پزشکی در اختیار ستاد مقابله با کرونای کشور قرار داده می شود.

شهرکی گفت: در صورتی که تصمیمی اتخاذ و به سازمان سنجش اعلام شود ما موظف به اجرای آن هستیم، فعلا تا این لحظه بر اساس برنامه زمان بندی شده اقدامات در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خبرنگار ما سیستان و بلوچستان مقابله با کرونا برگزاری کنکور سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات حفاظتی سازمان سنجش در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد حسین حاجیلو امروز (پنجشنبه) در آیین تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول ازمون ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: داوطلبان کنکور اطمینان داشته باشند که امنیت ازمون به طور کامل برقرار می‌شود. ازمون‌های سازمان سنجش در ۴ دسته؛ شامل سنجش علمی، استخدامی، صلاحیت حرفه‌ای و ازمون‌های بین‌المللی قرار دارد و دستورالعمل حفاظتی به عنوان سند بالادستی به تصویب شورای امنیت کشور (شاک) رسیده است. وظایف دستگاه‌ها را در زمینه‌های اجرایی، امنیتی، قضایی و انتظامی مشخص کرده است.

حاجیلو ادامه داد: همه دستگاه‌ها ملزم هستند بر اساس این دستورالعمل حفاظتی در تمام آزمون‌های کشور هماهنگی لازم را داشته باشند و وظایف گفته شده را اجرا کنند تا امنیت داوطلبان تامین شود.

وی با اشاره به برگزاری نوبت اول آزمون ۱۴۰۳ در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۳ هزار نفر در جلسات مختلف آمورشی حفاظت ازمون شرکت کردند و موضوع امنیت قبل، حین و بعد از آزمون برای تمام عوامل اجرایی و حفاظتی تبیین شده است.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در زمان خروج سوالات از قرنطینه اصلی تا رسیدن بسته‌های سوالات به مخازن اصلی محل برگزاری آزمون مانند دوی ۴۰۰ متر است و همه عوامل ملزم هستند در هوشیار کامل قرار داشته باشند. برای این بخش ۳ لایه حفاظتی و یک لایه جدید بعنی لایه چهارم در نظر گرفته شده که اجرای این لایه‌های حفاظتی در شهر‌های بزرگ تا دورافتاده‌ترین مراکز یکسان است.

وی تاکید کرد: همه عوامل اجرایی و حفاظتی ازمون سراسری باید شناسایی شده و دارای شناسنامه باشند و هیچ عامل بیرونی خارج از عوامل شناسنامه دار اجازه ورود به مجموعه‌های حفاظتی ندارد. مواردی در گذشته دیده شده که محرمانه به مرکز مربوطه اخطار داده شده است.
بیشتر بخوانید

حاجیلو با تاکید بر اجرای اقدامات حفاظتی در زمان برگزاری ازمون گفت دفترچه غایبان کنکور قطعا باید پلمپ شده و جمع آوری شود. تجربه نشان داده ار زمان برخورد با متقلب همه تمرکز بر پاسخنامه قرار می‌گیرد، اما عوامل هوشیار باشند در هیچ شرایطی دفترچه سوال فرد متقلب از حوزه خارج نشود. پاسخنامه‌ها نیز همانند دفترچه‌ها در امنیت کامل ارسال شود.

قائم مقام سازمان سنجش تکریم خانواده‌های داوطلبان کنکور را یکی از مهمترین وظایف عوامل اجرایی و حفاظتی برشمرد و گفت: از افراد فرهیخته و مسیولیت پذیر برای تکریم خانواده‌ها استفاده کنید. خانواده‌ها در فاصله مناسب از حوزه مستقر شده و پذیرایی شوند. برای این موضوع بودجه‌ای در اختیار نمایندگان تام الاختیار وزیر علوم در حوزه‌های ازمون قرار گرفته است.

حاجیلو تاکید کرد: بر اساس مکاتبات سازمان سنجش آموزش کشور و معاون وزیر کشور در همه استان‌ها در زمینه برگزاری کنکور شورای تامین استان تشکیل شود. رصد فضای مجازی از زمان ثبت نام تا زمان برگزاری کنکور در حال انجام است. این کار با همکاری پلیس صورت گرفته و شورای تامین نیز باید ابن موضوع را مدنظر قرار دهد.

وی از عوامل اجرایی و حفاظتی و نمایندگان دانشگاه‌ها خواست بحث اطلاع رسانی به خانواده‌ها و داوطلبان کنکور را به صورت جدی از مراکز صداوسیما استان‌ها پیگیری کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری متقاضی شرکت در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • اقدامات حفاظتی سازمان سنجش در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳
  • برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب
  • به تعویق افتادن زمان آزمون استخدامی در استان تهران
  • رکوردزنی بارش باران در سیستان و بلوچستان
  • اعلام زمان جدید برگزاری العین - الهلال
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • کنکور ۱۴۰۳ چه روزی است؟