Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علی خضریان از ارائه طرح تحقیق و تفحص از وزارت نفت در مجلس شورای اسلامی خبر داد و در این خصوص گفت: صنعت هیدروکربوری در جهان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در این عرصه با در اختیار داشتن جایگاه نخست تجمیعی منابع نفت و گاز و همچنین ظرفیت‌های عظیم سرمایه‌ی انسانی متخصص در بخش‌های مختلف این صنعت بسیار ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: با توجه به ناکارآمدی‌ها و اهمال‌های مدیریتی تاسف برانگیز در وزارت نفت که منجر به خسارات جبران ناپذیر فراوان به اقتصاد کشور شده، طرح تحقیق و تفحص از این مجموعه تقدیم هیأت رئیسه مجلس شده است.

عضو هیات رییسه کمیسیون اصل نود قانون اساسی بیان کرد: در این طرح تحقیق و تفحص به دنبال این هستیم تا پاسخی برای ۱۵ سوال و ابهام در مدیریت جناب زنگنه در وزارت نفت پیدا کنیم.

براساس این گزارش محور سوالات تحقیق و تفحص به شرح ذیل است: 

۱- علت اهمال، قصور و ترک فعل در توسعه برخی میادین مشترک با عدم‌النفع و خسارت فراوان چند ده میلیارد دلاری (چند صد هزار میلیارد تومانی) چیست؟ 
۲-     دلایل عدم توفیق در دیپلماسی انرژی و عدم پیگیری و عقد قراردادهای نفتی و گازی در عرصه بین‌الملل و منطقه با توجه به خسارات فراوان مالی و پولی برای کشور چه بوده است؟
۳-     علت شتابزدگی در واگذاری بلاوجه بسته‌های نفتی EPD و EPC  و عدم رعایت اولویت توسعه میادین مشترک نفتی و گازی و لحاظ صلاح و صرفه کشور با توجه به تکلیف قوانین بالا دستی چیست؟
۴-     اجرای طرح‌های پتروشیمی فاقد زنجیره لازم و تخصیص خوراک به طرح‌های غیراولویت‌دار در مناطق فاقد سند توسعه و آمایش سرزمین با چه توجیهی انجام می‌پذیرد؟
۵-    علت حذف سهمیه‌بندی سوخت و حذف کارت سوخت و وارد آوردن خسارات فراوان مالی و پولی به نظام اقتصادی کشور چه بوده است؟
۶-     علت پافشاری بر شیوه نامه دستوری O&M و عدم التزام به شرایط آن و فلج‌سازی تولید بر چه مبنایی صورت می‌گیرد؟
۷-     دستاوردهای طرح‌های پژوهشی با هزینه‌های گزاف چه بوده و تشکیل شتابزده پارک‌های نوآوری و شکوفایی و تعجیل در واگذاری‌ها به روش BOO با چه هدفی دنبال می‌شود؟
۸-     دلایل اهمال و عدم اهتمام در صدور خدمات فنی و مهندسی در عرصه بین‌الملل و منطقه چیست؟
۹-     علت تغییرات ساختاری در سازمان وزارت نفت بدون مطالعه و پشتوانه علمی چه توجیهی دارد؟
۱۰-     بکارگیری و استخدام نیرو در وزارتخانه بر چه مبنایی صورت گرفته است؟
۱۱-     علت حذف شتابزده و غیر کارشناسی و بدون مطالعه چندین هزار سمت در وزارت نفت با توجه به آینده روشن صنعت نفت و گاز در تولید صیانتی حداکثری و نیاز مبرم به وجود نیروهای متخصص و تکنسین چه بوده است؟  
۱۲-     علی‌رغم گذشت ۸ سال از وزارت جناب زنگنه و در راستای کاهش خام فروشی چرا هیچگونه ظرفیت پالایشی جدید احداث نشده است؟
۱۳-     با توجه به سپری شدن روزهای پایانی عمر دولت تدبیر و امید علت انعقاد شتابزده قراردادهای نفتی و گازی چیست؟
۱۴-     با توجه به فرسوده بودن تاسیسات نفتی و گازی علت متوقف شدن پروژه‌های مربوطه در مناطق نفت‌خیز  جنوب و فلات قاره چه بوده است؟ 
۱۵-     نحوه و چگونگی عملکرد در صندوق بازشستگی صنعت نفت کشور شفاف شود.

خضریان در پایان اظهار امیدواری کرد که با توجه به اهمیت این موضوع و لزوم روشن شدن جوانب تخلفات صورت گرفته در وزارت نفت در دوران اخیر، این تحقیق و تفحص با استقبال بالای نمایندگان مجلس روبرو شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بیژن نامدار زنگنه تحقیق و تفحص کمیسیون اصل 90 مجلس وزارت نفت تحقیق و تفحص نفتی و گازی چه بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان مجلس دوازدهم به وحدت می‌رسند

«محسن زنگنه» نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، پیرامون آرایش سیاسی مجلس دوازدهم گفت: طبیعتاً فراکسیون اصولگرایان، فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم خواهد بود.

وی افزود: فکر می‌کنم لیست‌های مختلف انتخاباتی اصولگرایان بعد از ورود به مجلس با هم متحد می‌شوند و یک فراکسیون سیاسی تشکیل خواهند داد. از سوی دیگر اصلاح‌طلبان هم در مجلس بعدی یک فراکسیون تشکیل خواهند داد، اما اینکه مستقلین مجلس دوازدهم با اصلاح‌طلبان یک فراکسیون واحد تشکیل دهند یا آنکه فراکسیون مجزایی داشته باشند، محل سوال است.

منتخب مردم تربت حیدریه در مجلس دوازدهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجلس دوازدهم یک مجلس پرچالش خواهد بود، گفت: از آنجایی که وزن‌های مختلفی وارد مجلس بعدی می‌شوند، فکر می‌کنم در مجلس دوازدهم نسبت به مجلس یازدهم شاهد تضارب آرای بیشتری باشیم، اما بعد از مدتی قطعاً مجلس دوازدهم روال منطقی را پیش خواهد گرفت.

زنگنه درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: هنوز پیش بینی در این زمینه زود است اما رأی آوری محمدباقر قالیباف برای ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی نسبت به مجلس فعلی سخت‌تر است.

وی تاکید کرد: تصورم این است که در نهایت اصولگرایان مجلس دوازدهم به جمع بندی و وحدت درباره انتخابات هیأت رئیسه مجلس خواهند رسید. البته با توجه به اینکه هنوز ۴۵ نفر از نمایندگان مجلس دوازدهم مشخص نشده است و قطعاً این افراد می‌توانند روی تصمیمات مجلس تأثیرگذار باشند، نمی‌توان بسیاری از مسائل داخلی مجلس بعدی را از الان پیش بینی کرد.

کد خبر 6056606 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • اصولگرایان مجلس دوازدهم به وحدت می‌رسند
  • بازدید مدیرکل بازرسی کردستان از مرکز مدیریت راه های استان
  • جایزه جی‌ئی‌سی‌اف قدردانی از تلاش‌های وزارت نفت برای توسعه صنعت گاز است
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • پیکر شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی سومار تفحص شد
  • اشتباهات زندگی زناشویی
  • کسب رتبه اول مدیریت تصادفات توسط خراسان جنوبی
  • توضیحات ظریف درباره کتاب خاطرات دوران وزارت خارجه: نامش را از حافظ گرفتم
  • توضیحات ظریف درباره خاطرات دوران وزارت خارجه
  • آخرین وضعیت تفحص از شستا و اتاق بازرگانی در مجلس