Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرلشکر محمد باقری در آیین اعطای نشان شفاء اهدایی فرمانده معظم کل قوا به شهدای مدافع سلامت و فرماندهان و کارکنان فعال نیروهای مسلح در مقابله با کرونا تاکید کرد: نیروهای مسلح در کنار مسئولیت دفاع و امنیت کشور لحظه‌ای در عرصه مقابله با کرونا غفلت نکردند.

به گزارش ایسنا، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آئین اعطای نشان " شفاء " و تجلیل از خانواده های معظم شهدا و  کارکنان فعال نیروهای مسلح در حوزه پیشگیری از ویروس کرونا اظهار داشت: امروز به امر فرماندهی معظم کل قوا این مراسم برای قدردانی از مجاهدت و ایثارگری شهدای مدافع سلامت، فرماندهان و مدیرانی که در مسیر مقابله با ویروس کرونا تلاش کردند ، برنامه ریزی و برگزار گردیده است و بنده نیز به نیابت از فرماندهی معظم کل قوا در این مراسم جهت اعطای نشان و قدر دانی حضور دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور پر شکوه مردم در حماسه انتخابات ۲۸ خرداد گفت: ۲۸ خرداد حماسه دیگری از حضور آگاهانه ملت ایران بود که به کوری چشم دشمنان وارد عرصه شدند و با بصیرت سرنوشت کشور را تعیین کردند.

سردار باقری با تاکید بر اهمیت نقش دولت در حل مشکلات گفت: امیدواریم دولت آینده، بتواند به یاری خداوند با همکاری مردم بهتر از گذشته مشکلات و مسائل کشور را پیگیری کند و در سیاست خارجی با عزت و سربلندی بیشتر و همچنین در حوزه رفاه و امنیت کشور در کنار نیروهای مسلح بتوانند به خدمت شایسته تری بپردازد.


وی افزود: هنگامی که بیماری کووید۱۹ در کشور ما پدیدار شد می توانست مانند بسیاری از کشورهای پیشرفته موجب غافلگیری و عقب ماندگی بخش های بهداشت و درمان زمینه ساز مشکلات دیگر بخش های مختلف کشور و سرگردانی مردم شود؛ اما به حمدالله ملت ایران که در دفاع مقدس و سایر صحنه‌های سخت آبدیده هستند، توانستند به خوبی با مسئولیت پذیری و تعامل با بخش بهداشت و درمان کشور بر این مشکل فائق بیایند و سربلند در این عرصه به تلاش خود ادامه دهند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحریم های ظالمانه دشمنان گفت: با وجود تمامی تحریم‌های جنایتکارانه که حتی حوزه بهداشت و درمان را نیز دربر می گرفت، در کشور ما حتی یک روز هم پیش نیامد که بیماری دچار سردرگمی یا کمبود امکانات و یا تخت بیمارستانی شود.

وی افزود: با الطاف الهی ، تمامی مشکلاتی که در این عرصه به وجود آمده است  مدیریت و امروز کشور در تراز جهانی حائز عزت، افتخار و سربلندی شده است.

سرلشکر باقری  اعطای نشان شفا به مدافعان سلامت را بیانگر رضایت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از نیروهای مسلح دانست و ادامه داد: نیروهای مسلح در اجرای امر فرماندهی معظم کل قوا همانند تمامی صحنه هایی که کشور با بحران و مشکلی مواجه می‌شد با قدرت به میدان آمده و در حوزه های مختلف، به مقابله با شیوع بیماری کرونا پرداختند؛ البته نیروهای مسلح در عین حال مسئولیت اصلی دفاع و امنیت کشور را نیز عهده دار بودند و در آن عرصه هم لحظه ای غفلت نکردند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح در بخش های مختلف وارد عرصه کمک به حوزه بهداشت و درمان شدند، گفت: نیروهای مسلح از طریق توسعه تخت های بیمارستانی، ایجاد بیمارستان های سیار و صحرایی توانستند در آن روزهای نخست شیوع این بیماری ناشناخته به بخش بهداشت و درمان کشور که تحت فشار مضاعفی قرار گرفته بود به سرعت کمک کنند و زمینه مراقبت، درمان و کنترل بیماری را در سطح کشور فراهم آورند.

وی تصریح کرد: نیروهای مسلح در حوزه تحقیق و پژوهش در بخش کیت‌های آزمایشگاهی، ساخت داروهای گوناگون، ساخت واکسن پیشگیری و سایر حوزه های پیشگیری و درمانی درخشش فراوانی داشتند؛ واکسن میلاد وزارت دفاع امروز در زمره واکسن های موفق کشور قلمداد می شود که ان شاالله در آینده نزدیک به مصرف عمومی در سطح کشور خواهد رسید.

وی ادامه داد: همچنین تحقیقاتی که دانشگاه‌های علوم پزشکی سپاه و ارتش و سایر بخش ها در موضوعات گوناگون پیشگیری و مقابله با این بیماری از خود به نمایش گذاشتند نیز قابل توجه و قدردانی است.


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به اقدام بسیج مستضعفین در اجرای طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: این طرح با حضور انبوه صدها هزار بسیجی قهرمان در سراسر کشور در حوزه کنترل بیماری و عوارض آن و رسیدگی به بیماران و خانواده ها به طور شبانه‌روزی انجام گرفته و همچنان ادامه دارد و توانسته در کنترل توسعه بیماری و عوارض آن کاملا موفق عمل کند.

وی افزود: در حوزه کمک‌های مومنانه ملت عزیز ایران به سرعت ورود کردند و با مدیریت سازمان بسیج توانستند بسیاری از مشکلات اقشار آسیب پذیر جامعه را کنترل کنند؛ همچنین بسیاری از بخش های دیگر نیروهای مسلح نیز در این رابطه در کنار دولت قرار گرفته و خدمت رسانی کردند؛ این در حالی است که تمامی مرزها، امور امنیتی کشور، مسائل آموزشی، رزمایش‌ها مأموریت‌ها و مسئولیت‌های نیروهای مسلح بدون حتی یک روز وقفه در حال انجام بوده و هست.

سرلشکر باقری گفت: نیروی انتظامی  در برقراری امنیت، مقابله با برخی نابسامانی ها در قاچاق کالا، کنترل ترافیک جاده‌ای، ایجاد نظم و انضباط شهری به طور شبانه روز در حال فعالیت است و در سایر زمینه هایی که نیروهای مسلح در آن ورود کردند توانستند منشا خدمات ارزشمندی در سطح کشور شوند.

وی ادامه داد: بخش بهداشت و درمان کشور همواره کمک نیروهای مسلح را به مثابه یک عامل اساسی در کنترل فشارها و مدیریت مناسب عنوان کرده و قدردان آن هستند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بنده نیز از فرماندهان و همه کارکنان بخش بهداشت و درمان نیروهای مسلح به ویژه خانواده های معزز شهدای حوزه سلامت که توانستند چنین خدمت شایسته‌ای را به انجام برسانند تشکر و قدردانی می کنم.

وی افزود: امر فرماندهی معظم کل قوا در اعطای نشان شفا و تقدیر از فرماندهان و مدیران بیانگر رضایت ولی امر مسلمین از تلاش‌ها و عملکرد عزیزان ما در این حوزه است که انشاالله موجب رحمت و عنایت خداوند متعال نیز خواهد بود.

سرلشکر باقری در پایان با بیان اینکه آرزومندم که هرچه زودتر این بیماری  از کشور رخت بر بسته و سایه این ویروس منحوس از سراسر جهان کوتاه شود، عنوان کرد: ان شاالله ملت عزیز ما پس از حماسه باشکوه انتخابات در اوج سلامتی و موفقیت بتوانند مسیر ارتقاء و اعتلای انقلاب اسلامی و آرامش سربلندی کشور را به نحو احسن دنبال نماید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرلشکر باقری رييس ستادكل نيروهاي مسلح شهدای مدافع حرم رئیس ستاد کل نیروهای مسلح فرماندهی معظم کل قوا بخش بهداشت و درمان نیروهای مسلح اعطای نشان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره انگ اجتماعی

 در سال‌های دور، روی پوست بدن برده‌های سیاه پوست و مجرمان داغ گذاشته می‌شد تا نسبت به سایر افراد متمایز باشند و این نشانه‌گذاری در لغت لاتین "انگ (Stigma) " گفته می‌شود! انگ اجتماعی هرگونه نگرش منفی، پیش‌داوری و تعصب یا باور‌های غلط مرتبط با ویژگی‌ها یا شرایط خاص افراد جامعه مثل ویژگی ظاهری، محل سکونت و بیماری روانی و جسمی در جامعه را شامل میشود! به طور کلی این نگرش‌ها، رفتار افراد جامعه را با فردی که گرفتار نوعی انگ اجتماعی است تعیین می‌کند.

از اینکه بگم بیماری روانی دارم، می‌ترسم

در این بین از برچسب گذاری‌ها، بیش از نیمی از افراد مبتلا به بیماری روانی برای اختلالات خود کمکی دریافت نمی‌کنند. آنها اغلب از رفتار و برخورد متفاوت دیگران و یا از این که شغل‌شان را از دست بدهند می‌ترسند! برای همین از درمان خودداری می‌کنند یا آن را به تعویق می‌اندازند. این به این دلیل است که انگ، تعصب و تبعیض علیه افراد مبتلا به بیماری روانی همچنان یک مشکل است. مهم نیست که چقدر آشکار و یا پنهان باشد و یا در چه ابعادی باشد این می‌تواند آسیب‌زا باشد!

حقایقی در مورد انگ، تعصب و تبعیض

انگ اغلب ناشی از عدم درک یا ترس است. بازنمایی نادرست یا گمراه کننده رسانه‌ای از بیماری روانی در هر دوی این عوامل نقش دارد. بررسی مطالعات در مورد انگ نشان می‌دهد که اگرچه عموم ممکن است ماهیت پزشکی یا ژنتیکی یک اختلال سلامت روان و نیاز به درمان را بپذیرند، اما بسیاری از مردم هنوز دیدگاه منفی نسبت به مبتلایان به بیماری روانی دارند.

انگ عمومی شامل نگرش‌های منفی یا تبعیض‌آمیز است که دیگران ممکن است در مورد بیماری روانی داشته باشند. انگ ساختاری بیشتر سیستمی است و شامل سیاست‌های دولت و سازمان‌های خصوصی است که عمدا یا ناخواسته فرصت‌ها را برای افراد مبتلا به بیماری روانی محدود می‌کند. به عنوان مثال می‌توان به بودجه کمتر برای تحقیقات بیماری روانی یا خدمات بهداشت روان کمتر نسبت به سایر مراقبت‌های بهداشتی اشاره کرد. انگ نه تنها مستقیماً بر افراد مبتلا به بیماری روانی تأثیر می‌گذارد، بلکه بر نزدیکان از جمله اعضای خانواده‌ای که از آنها حمایت می‌کنند، هم اثرگذار است.

انگ، اختلاف اجتماعی می‌سازد!

کلیشه‌ها و پیش‌داوری‌ها در بسیاری از نقاط باعث شدند افراد مبتلا به بیماری روانی، خطرناک، بی‌کفایت، مقصر اختلال خود، غیرقابل پیش‌بینی، نالایق و خودسرزنشگر محسوب شوند. علاوه بر آن با تبعیض، کارفرمایان ممکن است آنها را استخدام نکنند، صاحبخانه‌ها ممکن است به آنها اجاره ندهند و سیستم مراقبت‌های بهداشتی ممکن است استاندارد کمتری از مراقبت ارائه دهد. انگ بیماری روانی جهانی است. گزارشی در سال ۲۰۱۶ در مورد انگ ننگ به این نتیجه رسید که "هیچ کشور، جامعه یا فرهنگی وجود ندارد که افراد مبتلا به بیماری روانی ارزش اجتماعی مشابهی با افراد بدون بیماری روانی داشته باشند. "

تاثیرات مخرب انگ اجتماعی بر مردم

انگ و تبعیض علائم و احتمال درمان را بدتر می‌کند؛ کاهش امید، عزت نفس پایین‌تر، افزایش علائم روانپزشکی، مشکلات در روابط اجتماعی، کاهش احتمال ماندن در درمان و مشکلات بیشتر در کار از جمله این علائم است. بی میلی به دنبال کمک یا درمان و کاهش احتمال ماندن در درمان، ایزوله‌سازی اجتماعی، عدم درک خانواده، دوستان، همکاران یا دیگران، فرصت‌های کمتر برای کار، مدرسه یا فعالیت‌های اجتماعی یا مشکل در یافتن مسکن و قلدری، خشونت فیزیکی یا آزار و اذیت، این باور که هرگز در چالش‌های خاص موفق نخواهید شد یا نمی‌توانید وضعیت خود را بهبود بخشید از دیگر اثرات مضر انگ در اجتماع است.

انگ می‌تواند بر خانواده و دوستان تأثیر بگذارد

اعضای خانواده و دوستان که اغلب کمک و حمایت اساسی برای افراد مبتلا به بیماری روانی ارائه می‌کنند، می‌توانند انگ را تجربه کنند. آنها ممکن است ننگ را درونی کنند و خود را سرزنش کنند، یا ممکن است ترس داشته باشند که مردم آنها را به خاطر ایجاد بیماری یکی از عزیزانشان سرزنش کنند یا خانواده را از نظر اجتماعی طرد کنند. این انگ می‌تواند باعث کاهش حمایت عاطفی، انزوای اجتماعی و بی میلی به مراقبت از خویشاوندان شود.

انگ در محل کار

کارمندان با استرس‌های شغلی-زندگی، مسائل خانوادگی، نگرانی‌های مالی، مشکلات روابط یا نگرانی‌های قانونی، مقابله می‌کنند. یک نظرسنجی ملی در سال ۲۰۲۲ از انجمن روانپزشکی آمریکا (APA) نشان داد که انگ سلامت روان هنوز یک چالش بزرگ در محل کار است. حدود نیمی (۴۸درصد) از کارگران می‌گویند که می‌توانند صریح و صادقانه در مورد سلامت روان با سرپرست خود صحبت کنند که این نسبت از ۵۶درصد در سال ۲۰۲۱ و ۶۲درصد در سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است.

راه‌های کاهش انگ

به گزارش وب گاه تبیان، شناخت یا تماس با فرد مبتلا به بیماری روانی یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش انگ است. افرادی که صحبت می‌کنند و داستان‌های‌شان را به اشتراک می‌گذارند می‌توانند تأثیر مثبتی داشته باشند. وقتی کسی را می‌شناسیم که بیماری روانی دارد، کمتر ترسناک و واقعی‌تر و قابل ملموس می‌شود. بر اساس نظرسنجی ملی حدود چهار نفر از هر ۱۰ نوجوان گفتند که به دنبال افرادی با نگرانی‌های سلامت مشابه بوده‌اند. بسیاری از افراد مشهور مانند دمی لواتو، دواین "راک" جانسون، مایکل فلپس، تاراجی پی هنسون و لیدی گاگا داستان‌های خود را در مورد چالش‌های سلامت روان به طور عمومی به اشتراک گذاشته‌اند و بحث را بسیار بیشتر به رسانه‌های عمومی و گفتگو‌های روزمره آورده‌اند. جوانان به دنبال اطلاعات و این داستان‌های شخصی آنلاین هستند.

اقدامات فردی برای کاهش انگ

اتحاد ملی در مورد بیماری روانی (NAMI) پیشنهاداتی را برای کمک به کاهش انگ بیماری روانی ارائه می‌دهد:

علناً در مورد سلامت روان صحبت کنید، مانند اشتراک‌گذاری در رسانه‌های اجتماعی

به خود و دیگران با به اشتراک گذاشتن حقایق و تجربیات آموزش بدهید

از زبان آگاه باشید، به مردم یادآوری کنید که کلمات مهم هستند

برابری بین بیماری‌های جسمی و روانی را تشویق کنید - با نحوه رفتار آنها با فرد مبتلا به سرطان یا دیابت مقایسه کنید

نسبت به افراد مبتلا به بیماری روانی ابراز همدردی کنید

در مورد درمان صادق باشید - درمان سلامت روان را عادی کنید، درست مانند سایر درمان‌های مراقبت‌های بهداشتی.

به رسانه‌ها اطلاع دهید که وقتی از زبان تحقیرآمیز استفاده می‌کنند و داستان‌های بیماری روانی را به شیوه‌ای انگ‌زننده ارائه می‌کنند

توانمندسازی را به جای شرم انتخاب کنید - "من با انتخاب یک زندگی قدرتمند با ننگ مبارزه می‌کنم. برای من این به معنای مالکیت زندگی و داستانم است و از دادن اجازه به دیگران برای دیکته کردن من به خودم یا احساس من در مورد خودم، امتناع می‌کنم. "

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • گلستان میزبان تیم ملی والیبال نیروهای مسلح کشور
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • هم‌افزایی سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق»