Web Analytics Made Easy - Statcounter

حفظ تمام اقدامات ایمنی لازم تمامی دکتران را بر آن داشته است تا راه های جدیدی برای راحتی و ارتباط با بیماران پیدا کنند، حتی اگر نتوانند دست آنها را بگیرند یا لبخندشان را با وجود ماسک با یک دیگر شریک شوند. دکترها می دانند که بیماران آنها نیز مجبور شده اند تغییراتی را در زندگی خود به وجود آورند. آنها مجبور شده اند روش های جدیدی برای ارتباط با پزشک و دیگران در تیم مراقبت های بهداشتی خود بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به رغم همه موانع جدید ایجاد شده توسط این ویروس ، به نظر می رسد برخی از درسهایی در مورد همه اینها وجود دارد که روابط پزشک و بیمار را بهبود می بخشد.

ارتباط بصری در این دوران اهمیت دارد.

 شما هرگز درک نخواهید کرد که در این دوران یک پزشک چقدر به نشانه های دیداری ، حرکات صورت و حرکات ظریف زبان بدن بیماران توجه می‌کند تا بتواند آنها را درمان کند.در ابتدا وقتی پزشکان شروع به صحبت با بیماران از طریق تلفن می‌کردند ، به سرعت فهمیدند که درک کامل وضع آنها وقتی که هیچ حرکتی از بدن یا حرکات صورت برای هماهنگی با آنچه می شنوند وجود ندارد ، کار بسیار دشوارتری است. آنها همچنین اعتماد به نفس کمتری داشتند.

توجه: وقتی متوجه شدید که شخصاً با پزشک خود در حال صحبت  هستید یا روی صفحه مجازی او هستید ، به فکر ایجاد تصاویر بصری برای وضعیت خود باشید که می تواند به شما کمک کند تا دکتر وضعیت شما را بهتر درک کند.

خودآزمایی می تواند ابزاری مفید باشد. لمس و احساس همیشه جزئی جدایی ناپذیر در عمل پزشکی بوده است. وقتی بیماران درد دارند ، پزشک اغلب می خواهد احساس گرفتگی عضلات  ، نقاط تحریک کننده حساس ، درجه حرارت پوست آنها و آزمایش مواردی مانند عملکرد عصب و قدرت عضلات را در کنترل داشته باشد. اما نیاز به اقدامات احتیاطی فاصله گذاری اجتماعی و تأکید بر عملکرد سلامتی از راه دور باعث شده است که بیماران  بیشتر درگیر پروسه معاینه خود شوند. 

پزشکان اغلب با کمک حرکات یا استفاده از توپ‌های غلتان از بیمار می‌خواهند که وضعیت خود را برای پزشک توضیح بدهد.

توجه: با یادگیری چگونگی خودآزمایی ، می توانید خود را در فهماندن بهتر برخی از مشکلات بدنس و همچنین یافتن راه حل ها توانمند کنید.

ویزیت مجازی می تواند مزایایی داشته باشد. همه گیری بسیاری از بیماران را مجبور کرد برای اولین بار با پزشکان خود تعامل مجازی داشته باشند. جایی که پزشکان از بسترهایی مانند بزرگنمایی برای تعامل با بیماران خود برای درمانهای فردی و همچنین در گروههای کوچک برای مواردی مانند کلاسهای روانشناسی ، هنر درمانی و کلاسهای ورزشی استفاده کرده اند. در حالی که این تعامل مجازی برای برخی از بیماران دشوار بوده است ، اما کار با بیماران به صورت مجازی به پزشک این فرصت را داده است که آنها را در محیط خانه خود ببیند. داشتن این دید در محیط منزل بیمار می تواند به پزشکان ، فیزیوتراپیست ها و مشاوران کمک کند تا بینش های بیشتری در مورد زندگی بیماران خود به دست آورند که می تواند برای بهبود درمان استفاده شود. تعامل با بیماران در شرایط خاص این فرصت را به پزشک داده است تا عمیق تر آنها را درک کند و بتواند در کمک به آنها تأثیر بیشتری داشته باشد.

توجه: سعی کنید از ویزیت مجازی پرهیز نکنید. اگرچه ممکن است تا حدودی ناراحت کننده باشد ، اما ارتباط با پزشک از خانه خود مزایایی دارد.احتمال دارد که بیماری کووید ۱۹ در نحوه مدیریت سلامتی افراد اثرات ماندگاری برجای بگذارد. با وجود همه چالش ها ، درس های مثبت زیادی را می توان از این تجربه گرفت که بتوانند نحوه همکاری پزشکان و بیماران را بهبود بخشند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بیماران پزشک پزشک بیماران کرونا پزشک آلمانی مراقبت های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم

باران برزه کار در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: مجموع بیماران تالاسمی استان با استعلام از مراکز درمانی ۴۶ نفر است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران تالاسمی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمارهای تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید.

برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد ،۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم.

برزه کار با اشاره به آمارهای بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شده است.

مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد.

وی از هدفگذاری های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک های حمایتی را خواهیم داشت.

کد خبر 6087476

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟