Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت، با ارسال نامه‌ای مراتب تشکر و قدردانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از اقدامات ارزنده کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برای برگزاری آزمون‌های سراسری دانش آموزان در خردادماه ۱۴۰۰ ابلاغ کرد.

بر این اساس، در گزارش جمع‌بندی شده نظارت بر نحوه برگزاری آزمون‌های سراسری دانش آموزان، در هجدهم خردادماه سال جاری، انجام ارزیابی‌ از وضعیت آمادگی بهداشتی محل امتحان در روز قبل ۹۰ درصد، استفاده از ماسک از سوی دانش آموزان و مراقبان و سایر افراد در حوزه امتحان ۹۴ درصد، اطلاع‌رسانی ویژه‌ در خصوص الزامات بهداشتی برگزاری امتحانات با استفاده از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای و ارتباطی (شبکه شاد) ۹۷ درصد، آموزش‌های لازم برای مدیران، کارکنان، کارشناسان، والدین و نیروهای خدماتی در خصوص این پروتکل و سایر دستورالعمل‌های ابلاغی (با رعایت پروتکل‌های شرایط ویژه کرونا) ۹۶ درصد اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نصب علائم تعیین فاصله‌ ایمن در محل ورود و خروج دانش آموزان و کارکنان ۷۰ درصد، فاصله‌گذاری مناسب (دو متر از هر طرف) صندلی‌ها در چینش در محل امتحان ۹۰ درصد، جلوگیری از تجمع دانش آموزان و همراهان در ورود به محل امتحان و خروج از آن ۸۰ درصد و جداسازی افراد مشکوک به بیماری و بیمار ۹۵ درصد ذکر شده است.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز پیشتر با انتشار پیامی در حساب کاربری توییتر خود نوشت: تایید رعایت ۹۹.۵ درصدی پروتکل های بهداشتی در امتحانات نهایی توسط سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت مایه افتخار و مرهون تلاش همکاران فداکار ‌و همراهی دانش آموزان، معلمان و والدین گرامی است.

امتحانات نهایی پایه‌های نهم و دوازدهم در ۲ سال تحصیلی گذشته به صورت حضوری برگزار شد، در این راستا امسال سه هزار حوزه نسبت به سال گذشته برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم و به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیشگیرانه کرونا و فاصله اجتماعی اضافه شده و در واقع پایگاه های امتحانی امسال این پایه از تعداد چهار هزار به هفت هزار پایگاه افزایش یافت.

برچسب‌ها کرونا امتحانات نهایی ستاد ملی وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا امتحانات نهایی ستاد ملی کرونا امتحانات نهایی ستاد ملی وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل امتحانات نهایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
وی افزود: ۵۷ درصد مدارس غیردولتی سراسر کشور در مقطع ابتدایی است. بر اساس آمار اعلامی تا ۱۴۰۵ تراکم دانش‌آموزدر دوره ابتدایی کاهش زیادی خواهد داشت. محمودزاده با بیان اینکه ۲ درصد مدارس غیردولتی فنی‌حرفه‌ای و ۳ درصد دیگر کاردانش هستند، گفت: تعداد دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در سال گذشته رشد خوبی داشته است.
وی بر ثبت اطلاعات همه دانش‌آموزان و پرونده آنها در سامانه سیدا تاکید کرد و افزود: ساختار سازمانی مدارس و مراکز باید درست باشد و موسسین و مدیران مدارس بایست در جهت انجام برنامه‌های عملیاتی و تقویم اجرایی نهایت دقت را داشته باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش به تراز علمی دانش آموزان و امتحانات نهایی در خرداد ماه اشاره کرد و گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
محمودزاده بر توسعه و راه‌اندازی هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در راستای افزایش توانمندی‌ها و مهارت‌افزایی نسل آینده در استان‌ها تاکید کرد و گفت: حتی شهر‌هایی که امکان راه‌اندازی هنرستان را ندارند می‌توانند دو رشته فنی را در ضمیمه مدارس متوسطه راه‌اندازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان