Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@13:42:32 GMT

روحانیان و مبلغان دینی، سفیران فرهنگی هستند

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۶۲۴۰

روحانیان و مبلغان دینی، سفیران فرهنگی هستند

حجت الاسلام احمد حاتمیان روز چهارشنبه در بزرگداشت سالروز تاسیس تبلیغات اسلامی در شهرستان سقز اظهار داشت: کسی که تبلیغ دین می کند باید نکاتی همچون سواد دینی (فهم آیات و معارف دینی را بلد باشد)، سوز دل(ایمان به هدف، دلدادگی به آرمان های دین) و روش تبلیغ را مورد توجه قرار دهد.

وی افزود: تبلیغ دین مربوط به کسی نیست که فقط لباس روحانیت یا ماموستایان را پوشیده بلکه تبلیغ دین با رفتار و منش درست صحیح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام حاتمیان با اشاره به اینکه توهین، تهمت و تفرقه باعث آفت جامعه دینداری و اسلامی می شود، یادآور شد: کانون های فرهنگی و تبلیغی با رویکردهای مثبت در بین جامعه فعالیت خوبی انجام می دهند و این فعالیت ها مدیون جوانان خوش فکر این مرز و بوم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه در کانون ها و مجوعه های دیگر کار را به جوانان شایسته و خوش فکر بسپاریم، تاکید کرد: ادارات تبلیغات اسلامی از تصدی گری پرهیز کنند.

حجت الاسلام برومند رازیانی، رییس اداره تبلیغات اسلامی سقز نیز گفت: در شهرستان سقز ۱۰۰ تشکل دینی، بیش از ۳۰ خانه قرآن، ۶۰ کانون فرهنگی، تبلیغی و تعداد زیادی مبشرین دینی و فرهنگی فعالیت می کنند که در عرصه های فرهنگی و دینی ایفای نقش کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه سقز نیز با اشاره به اینکه ایران اسلامی، نیروی انسانی، تاریخ پر شکوه و تمدن دارد، یادآور شد: انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت اسلامی مورد توجه تمام دنیا قرار گرفته است و برادران و خواهران مسلمان ما بعنوان سفیران دینی در تمام دنیا فعال هستند.

علی محمدیان افزود: تبلیغات اسلامی بخوبی همانند پدافندی در برابر ضد اسلامی و ضد انسانی بیگانگان عمل کرده و خدمات قرانی انها در مناطق مختلف و محروم مورد استقبال قرار گرفته و سفیران فرهنگی زیادی را پرورش داده است.

وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در برابر جنگ نرم دشمن خوب عمل کرده است، افزود: این نهاد در برابر این جنگ سخت و هجمه فرهنگی، پدافندی است که جامعه را ایمن کرده است.

۶۲ کانون فرهنگی تبلیغی در سقز فعال هستند

رییس مجمع کانون های فرهنگی تبلیغی کردستان در این جلسه گفت: ۶۲ کانون فرهنگی، تبلیغی در شهرستان سقز فعال هستند و هر یک از این کانون ها ۱۰ نفر در آن عضویت و خدمت می کنند.

سعدی ولی زاده با بیان اینکه یکی از فعالیت های اصلی کانون ها، اشتغالزایی و کارآفرینی است، افزود: در هر یک از کانون ۱۰ نفر مشغول به فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: ارتقای سطح و سرانه آموزشی، رتبه های برتر در رشته های مختلف در غرب کشور، دسترسی اسان دانش آموزان به کانون ها بدلیل توزیع همه جانبه کانون ها در محلات سقز، ترویج برنامه های فرهنگی، هنری، دینی، برگزاری کلاس های توجیهی، تفسیر قرآن، آسیب های اجتماعی و کمپین های خیریه بخشی از فعالیت های کانون های فرهنگی است.

ولی زاده به نقش پر رنگ کانون ها در حمایت از دانش آموزان بی بضاعت اشاره کرد و افزود: هر یک از کانون فرهنگی در شهرستان سقز بیش از ۱۰ دانش آموز بی بضاعت را تحت پوشش مالی قرار داده است.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
 

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران کردستان کانون فرهنگی هنری مساجد سازمان تبلیغات اسلامی سقز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران کردستان کانون فرهنگی هنری مساجد انقلاب اسلامی ایران کردستان کانون فرهنگی هنری مساجد سازمان تبلیغات اسلامی سقز تبلیغات اسلامی شهرستان سقز کانون فرهنگی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به اینکه فعالیت نشریه پیام شهر باید منطبق بر سیاست‌گذاری شورای شهر پیش رود گفت: در حال حاضر شاهد فعالیت نداشتن نشریه پیام شهر هستیم در حالی که برای انتشار آن هیچ مجوزی از شورای شهر اخذ نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جلسه فوق‌العاده کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین بعدازظهر امروز -چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین- به ریاست قاسم اللهیاری و با حضور اعضا، عباس کشاورز صفیئی نماینده شهردار، محمدرضا قافله‌باشی مدیرمسئول نشریه پیام شهر و با محوریت بحث و بررسی پیرامون وضعیت فعالیت نشریه پیام شهر در تالار مردم این نهاد برگزار شد. در این جلسه اعضای کمیسیون بر ادامه انتشار این نشریه و لزوم ایجاد شورای سیاست‌گذاری و توجه مدیریت شهری به مطالبات اعضای شورا در چگونگی تهیه و انعکاس محتوای نشریه تأکید کردند.

قاسم اللهیاری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به اینکه فعالیت نشریه پیام شهر باید منطبق بر سیاست‌گذاری شورای شهر پیش رود، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد عدم فعالیت نشریه پیام شهر هستیم و این در حالی است که برای عدم انتشار آن هیچ مجوزی از شورای شهر اخذ نشده است.

وی اضافه کرد: ضرورت دارد تا مطابق با مصوبه سال ۹۳ شورای اسلامی شهر قزوین این نشریه بر اساس شورای سیاست‌گذاری و توجه به مطالبات اعضای شورا با محوریت انعکاس اخبار و اطلاعات مدیریت شهری پیش رود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای ویژه در کمیسیون فرهنگی در خصوص رویکرد جدید و سیاست‌های مدنظر بحث خواهیم کرد. همچنین موضوع تبدیل به پایگاه خبری شدن پیام شهر از جمله موضوعاتی است که مورد بحث است و ضمن حفظ چاپ نشریه فعالیت آن نباید تعطیل شود.

اللهیاری ادامه داد: اعضای شورا با پایگاه خبری شدن پیام شهر موافق هستند و باید پیگیر مجوزهای لازم برای تحقق این موضوع هم بود.

برای پابرجا ماندن پیام شهر تلاش زیادی شده است

در ادامه این نشست نیز فاطمه اشدری، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با بیان اینکه وجود نشریه تخصصی پیام شهر خواست و اراده شورای شهر بود، تاکید کرد: چاپ نشریه تخصصی در مدیریت شهری قزوین دارای مصوبه شوراست و هرگونه فعالیت، سیاست‌گذاری و یا عدم فعالیت این رسانه باید با مجوز شورای شهر و در جریان قرار گرفتن کمیسیون فرهنگی شورا باشد و این یک اصل است که نباید فراموش شود.

وی اضافه کرد: اینکه به ایرادات و نقدهای اعضای شورا به محتوای مطالب پیام شهر جدی گرفته نمی‌شود یک عیب است، ولی با همه این نواقص ما اجازه نمی‌دهیم که فعالیت این نشریه تعطیل شود چون برای پابرجا ماندن آن تلاش زیادی شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین ادامه داد: با تمام اختلافات سلیقه‌ای در این جایگاه باید به نحوی تصمیم بگیریم که شهر، شهروندان و رسانه آسیب نبیند. لازم است اعضای شورا تصمیم بگیرند که فعالیت این نشریه چگونه باشد؛ در ضمن معتقدم که پیام شهر می‌تواند مکانی برای حضور تمامی رسانه‌ها، خبرنگاران علاقه‌مند و متخصص در حوزه مدیریت شهری باشد.‌

به گزارش ایمنا، در ادامه این جلسه قافله‌باشی مدیر مسئول نشریه پیام شهر به بیان توضیحاتی در خصوص اقدامات و فعالیت تحریریه پیام شهر و میزان هزینه‌کرد ماهانه آن پرداخت.

کد خبر 745483

دیگر خبرها

  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود
  • نونهالان از سنین پایین در مسیر تربیت دینی قرار گیرند
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند
  • تجلیل سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد از هنرمندان
  • گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در یاسوج
  • اجرای طرح فرهنگی آرایشگران قرآنی در ۷۱ آرایشگاه زنانه قم
  • طرح فرهنگی آرایشگران قرآنی در ۷۱ آرایشگاه زنانه قم اجرا شد