Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: یارانه بگیران معیشتی و عادی یا دارندگان «سهام عدالت» که تاکنون سهام خود را نفروخته باشند یا افراد عادی از طریق سایر وثایق به تشخیص بانک عامل می‌توانند با مراجعه به شعب نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند.

به گزارش ایرنا از بانک مرکزی، شهرزاد دانشمندی اظهار داشت: «شیوه‌نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید» به پنج بانک عامل ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: حسب مصوبات اقتصادی دولت مقرر شده است برای هم وطنان، کارت رفاهی صادر شود و در نهایت منابع حاصل از آن صرف تأمین مالی زنجیره تولید شود.

این مقام مسوول در بانک مرکزی در خصوص سازوکار کارت رفاهی گفت: سازوکار این کارت به گونه‌ای است که یارانه بگیران معیشتی و عادی یا دارندگان «سهام عدالت» که تاکنون سهام خود را نفروخته باشند یا افراد عادی از طریق سایر وثایق به تشخیص بانک عامل می‌توانند نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند.

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل، درخواست خود برای دریافت کارت رفاهی را ارائه دهند.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در خصوص سقف اعتباری و شرایط بازپرداخت این کارت‌های اعتباری عنوان کرد: این کارت رفاهی با سقف حداکثر هفت میلیون تومان و با بازپرداخت حداکثر ۱۸ ماهه در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. متقاضیان می‌توانند از طریق پایانه‌های فروشی که بانک‌های عامل آنها را تعیین می‌کنند، نسبت به خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود مبادرت کنند.

وی افزود: اعتبار کارت رفاهی برای خرید کالا و خدمات در فروشگاه‌ها و پذیرنده کارت طرف قرارداد اعلامی توسط بانک های عامل و طرف قرارداد در سامانه رفاهی ایرانیان امکان‌پذیر است و تراکنش‌های دیگر نظیر برداشت وجه و انتقال وجه از کارت مزبور مجاز نیست.

دانشمندی در ادامه درباره پذیرندگان کارت رفاهی گفت: از طرف دیگر صاحبان پایانه‌های فروش که اکثراً فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند، می‌توانند ضمن عقد قرارداد با بانک‌های عامل از اسناد تجاری مانند «اوراق گام» یا «اوراق اعتبارات اسنادی» به منظور تأمین زنجیره تولید خود استفاده کنند. به این واسطه، اوراق مزبور می‌تواند در زنجیره تولید به گردش افتد و در نهایت توسط بانک عامل متناسب با اقساطی که از مردم اخذ می‌شود، نقد شود.

وی درباره بانک‌های عامل این طرح عنوان کرد: در حال حاضر پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» بانک‌های عامل این طرح محسوب می‌شوند و هم اکنون بانک ملی به طور مقدماتی طرح یاد شده را آغاز کرده است. البته حداکثر تا دو هفته آینده سایر بانک‌های عامل نیز این امکان را خواهند داشت که کارت‌های رفاهی را در اختیار متقاضیان قرار دهند و امید است در آینده نزدیک دیگر بانک‌ها نیز برای این طرح معرفی شوند.

به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، این بانک در راستای حمایت از معیشت و افزایش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه و همچنین بهبود فرایند تامین مالی زنجیره تولید، نسبت به ابلاغ شیوه نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید به پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» با سهمیه هر بانک حداقل دویست هزار فقره کارت و سقف فردی هر متقاضی هفتاد میلیون ریال اقدام کرده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مالی زنجیره تولید بانک های عامل کارت رفاهی بانک مرکزی بانک عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاشار سلطانی کیست؟ / برخورد مومنانه با آیت الله کاظم صدیقی ترند شد/ تکلیف سهام عدالت متوفیان چه شد؟ /واکنش‌های تند علیه جنایت‌های تازه رژیم صهیونیستی/ جهان در شوک بابت حادثه تروریستی مسکو

به گزارش «تابناک»؛ آنچنان که مورد اشاره قرار گرفت، در میان اخبار و حوادثی که در هفته گذشته در فضای مجازی مطرح شد، تعدادی از اخبار برای مدت چشمگیری در کانون توجهات قرار داشتند که در این بسته خبری به اهم آن‌ها اشاره می‌شود. با این توضیح، علاوه بر اشاره به اصل موضوع و یا خبر، تلاش می‌کنیم تا مقداری نیز در مورد چرایی ترند شدن و جزئیات آن توضیح دهیم.

کاظم صدیقی

ماجرای باغ ازگل و نقل و انتقالی که در این خصوص انجام شده است، همچنان سبب شده تا نام آیت الله صدیقی در کانون توجهات در فضای مجازی باشد.
آیت الله صدیقی که از او به عنوان استاد اخلاق یاد می‌شود و سال هاست که در مقام امام جمعه شهر تهران و تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) فعال است، شاید اصلاً تصور نمی‌کرد که روزی اینچنین با هجمه و حاشیه پیرامون یک نقل و انتقال زمین رو به رو شود.


عصر ایران در این خصوص نوشت: عصر ایران – این روز‌ها، برخی رسانه‌های اصولگرا در ماجرای باغ ۱۰۰۰ میلیاردی ازگل و در دفاع از کاظم صدیقی، دعوت به “برخورد مومنانه” می‌کنند و تاکید می‌کنند که تا وقتی حکمی در مراجع قضایی صادر نشده، نباید سوء ظن داشت و از این حرف‌های اخلاق مدارانه. خود کاظم صدیقی هم در دفاع از خود در تلویزیون گفت که بدون آن که حکمی قضایی علیه او وجود داشته باشد، دارند به او تهمت می‌زنند.
همه این حرف‌ها درست، ولی خود همین آقای صدیقی و همان رسانه‌های مدافع، چند روزی است که می‌گویند همه خرابکاری‌ها زیر سر معتمد حوزه یعنی “جواد عزیزی” است.
حال سوال اینجاست که اگر نباید درباره صدیقی حرفی زده نشود تا روزی که اتهاماتش در دادگاه ثابت شود، چگونه خود صدیقی و رسانه‌های حامی اش، قبل از دادگاه می‌گویند که همه خرابکاری‌ها زیر سر جواد عزیزی بوده است؟

یاشار سلطانی

یاشار سلطانی نام روزنامه نگار و خبرنگاری است که از او به عنوان یک انسان رسانه یاد می‌شود که در شبکه‌های اجتماعی و مجازی کانال و پل‌های اطلاع رسانی دارد و هر از گاهی از این طریق اقدام به انتشار مطلب و خبر می‌کند.


سلطانی که چند سال پیش با انتشار خبری پیرامون املاک نجومی حسابی حاشیه ساز شده بود، دوباره امسال نیز با انتشار خبری پیرامون نقل و انتقال زمین در منطقه ازگل تهران و حوزه علمیه امام خمینی (ره) جریان خبری جدیدی را ایجاد کرده است.

آب و هوا

از دو سه روز قبل از آغاز سال جدید سامانه بارشی نسبتاً شدیدی بخش‌های گسترده‌ای از کشور را در بر گرفت و برای ۵ استان غربی کشور نیز پیش بینی سیلابی شدن رودخانه‌ها صورت گرفت که محقق شد.
همچنین موج دوم سامانه بارشی از روز گذشته دوباره بخش‌های گسترده‌ای از کشور را در بر گرفته و بارش برف و باران آن هم در تعطیلات نوروزی بسیاری از شهروندان به ویژه گردشگران نوروزی را غافلگیر کرده است.


همین موضوع سبب شده تا موضوع آب و هوا و آخرین اخبار مرتبط با آن در کانون توجهات قرار بگیرد.

قیمت بنزین

همزمان با آغاز سال جدید شمسی زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش قیمت بنزین منتشر شد و سبب شد تا عبارت قیمت بنزین در کانون توجه کاربران قرار بگیرد.


بر اساس آخرین خبر‌ها در این رابطه غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در مجلس دوازدهم به رسانه‌ها گفت: او در جواب این پرسش که احتمال افزایش قیمت حامل‌های انرژی را چقدر می‌دانید؟ گفت: اصولا در سال پایانی فعالیت دولت و سال اول فعالیت مجلس این دست تصمیمات گرفته نمی‌شود از این رو معتقدم بنزین در سال جاری گران می‌شود. یعنی از منظر اقتصاد سیاسی چنین تصمیمی گرفته نخواهد شد.

حقوق کار

همه سال با نزدیک شدن به پایان سال شورای عالی کار با محوریت وزارت کار اقدام به برگزاری جلسه‌ای پیرامون تعیین حقوق قانون کار می‌کند که همواره جنجالی بوده است.


ساال جدید نیز این جلسه و تصمیم نهایی آن با حواشی و جنجال زیادی همراه بود و بسیاری از کاربران پیرامون جزئیات این موضوع را در فضای مجازی انجام می‌دهند.
در همین رابطه معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در ابتدای دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران تنها ٢ میلیون و ۶۵۶ هزار تومان بود که پس از گذشت حدود دو و نیم سال به ٧ میلیون و ١۶۶ هزار تومان و حداقل دریافتی کارگران به ١١ میلیون و ١٠٧ هزار تومان رسیده است.

واریز سود سهام عدالت متوفیان

به دنبال واریز سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ در پایان سال گذشته برای دارندگان سهام عدالت، برخی متقاضیان مدعی این شدند که سود سهام عدالت متوفیان به حساب آن‌ها واریز نشده است.


عدم واریز سود سهام عدالت متوفیان به حساب همه دارندگان سهام و وراث سبب شد تا این موضوع در کانون توجه در فضای مجازی قرار بگیرد.
سازمان بورس و مسئولان اقتصادی در اطلاعیه‌ای در همین خصوص مدعی شدند که آن دسته از افرادی که سود سهام عدالت متوفیان را دریافت نکرده‌اند مشکلشان سجامی نشدن آنهاست و مقرر شد در سال جاری مشروط به سجامی شدن سود سهام عدالت متوفیان به وراث پرداخت شود.

فرامرز اصلانی

فرامرز اصلانی یکی از خواننده‌های قدیمی و با سابقه ایرانی بود که هفته گذشته از دنیا رفت. با درگذشت این خواننده معروف موجی از اطاع رسانی پیرامون آثار و زندگی و در فضای مجازی آغاز شد و او در کانون توجهات قرار گرفت.

حادثه تروریستی روسیه

در هفت روز گذشته یکی از اخبار بسیار مهم بین المللی و تروریستی مسکو بود این حادثه که داعش رسماً مسئولیت آن را به عهده گرفت ده‌ها تن جان خود را از دست داده و صد‌ها تن دیگر نیز زخمی و مجروح شدند. پوتین رئیس جمهور روسیه نیز با بیان اینکه این کشور قربانی تروریست است موضع سختی را علیه اوکراین و همینطور گروه‌های تروریستی داعش گرفت موضوع در سطح بین المللی بازتاب‌های گسترده‌ای داشته است.

غزه

اخبار مرتبط با غزه و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه به ویژه مردم حاضر در بیمارستان‌ها در کانون توجه همه آزاد اندیشان جهان است
از کاربران در فضای مجازی در واکنش به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به زنان و کودکان بی‌دفاع در بیمارستان و مناطق مختلف غزه همچنان بر لزوم توقف جنایت‌های این رژیم کودککش تاکید دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر بیمارستان شفا را به محاصره درآورده و هرگونه جنایتی را در آن مرتکب شده است.

از هفت روز پیش ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به بیمارستان شفا، آن را به محاصره کامل نظامی درآورده است. در این یک هفته صهیونیست‌ها هر گونه جنایتی را از قتل عام بیماران و مجروحان گرفته تا انهدام بخش مختلف بیمارستان شفا را به اجرا گذاشته اند. حمله به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از جنایات جنگی واضح و آشکار در قوانین بین المللی محسوب می‌شود که صهیونیست‌ها طی روزهای اخیر بدون توجه به هشدارهای نهادهای جهانی به ارتکاب آن مشغول بوده اند.


یکی از رهبران حماس در گفتگو با الجزیره تاکید کرد که ادعا‌های مطرح شده در رسانه‌های عبری زبان پیرامون امتیازدهی و راه‌حل‌های میانه ارائه شده به حماس، تبلیغاتی پوچ و بی‌اساس است. به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، وی عنوان کرد که هدف از تبلیغات و ادعا‌های دشمن صهیونیستی سرپوش گذاشتن بر سرسختی این رژیم و شانه خالی کردن از مسؤولیت مانع‌تراشی بر سر راه توافق در مقابل خانواده‌های اسرای اسرائیلی است. به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این رهبر حماس بیان کرد: ما موضع خود را توضیح دادیم و از آن عقب نمی‌نشینیم و با وجود ادامه جنگ و جنایات و محاصره، مبادله اسرا در کار نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۵۴ هزار میلیارد تومانی در حوزه آرد و نان
  • صرفه جویی ۵۴ هزار میلیارد تومانی در حوزه آرد و نان با هوشمندسازی
  • بی‌خبری پرسپولیس از نامه بورس به بانک ملت
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد
  • تحقق جهش تولید با تداوم سیاست تثبیت اقتصادی
  • خروج ۶۱ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌های بازار سهام در روز منفی شاخص کل بورس
  • عامل تورم در سال ۱۴۰۲ چگونه مهار شد؟
  • یاشار سلطانی کیست؟ / برخورد مومنانه با آیت الله کاظم صدیقی ترند شد/ تکلیف سهام عدالت متوفیان چه شد؟ /واکنش‌های تند علیه جنایت‌های تازه رژیم صهیونیستی/ جهان در شوک بابت حادثه تروریستی مسکو
  • با حواله جانبازی، تانک ۴ میلیارد تومانی بخرید!
  • ترفندهای جدید کلاهبرداران؛ دریافت کالابرگ الکترونیکی و ثبت‌نام سهام عدالت ویژه نوروز