Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حمید کاویان مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: سامانه جامع نگهداری و تعمیرات (نت) که از سوی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب توسعه یافته است، در نخستین تجربه عملیاتی شدن، به صورت کامل در ۲۹ واحد صنعتی و ستاد مرکزی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون استقرار یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با ابراز خرسندی از ره‌آورد بکارگیری این سامانه به نفع محیط زیست و افزایش ایمنی نیروی انسانی با کاهش چشمگیر مصرف کاغذ و هزینه‌های تردد خودرویی، افزود: این سامانه تحت وب همه فعالیت‌های صدور و پیگیری درخواست کار‌های تعمیراتی و گزارش­‌گیری از اقدامات صورت گرفته را به صورت برخط مدیریت می‌کند.

کاویان اظهار داشت: ۲۰۰ نفر ساعت آموزش مرتبط برای راهبری این سامانه ارائه شد و در حال حاضر با وارد­سازی ۲۳ هزار قلم از اقلام تجهیزات فرآیندی، ۱۸۰ کابر در سراسر گستره ستاد و عملیات شرکت، نگهداری و تعمیرات، دارایی‌های فیزیکی سازمان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و کمترین هزینه مدیریت می‌کنند.

این مقام مسئول این اقدام مناطق نفت خیز جنوب را گامی بلند به منظور بهبود عملکرد و روزآمدسازی استاندارد‌ها و فرآیند‌های جاری سازمان دانست و تصریح کرد: راه‌اندازی و استقرار کامل "نت" تنها در ۳ ماه به انجام رسید که علاوه بر کاهش چشمگیر ریسک تردد برای کارکنان، باعث می‌شود که در تکمیل مسئولیت خود نسبت به محیط‌زیست نیز یک "گام به جلو" دیگر برداشته و در نهایت، سلامت بیش از پیش تجهیزات، ماشین‌آلات و تأسیسات سازمان را تضمین کنیم.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه نت مناطق نفت خیز جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، به زودی پروژه احداث تأسیسات و خط لوله ۱۴ اینچ تبریز - خوی و ارومیه وارد فاز بهره‌برداری می‌شود.

این پروژه، شامل احداث خط لوله ۱۴ اینچ تبریز به ارومیه از طریق شمال دریاچه ارومیه، خط انشعاب ۱۰ اینچ خوی، احداث تلمبه‌خانه‌های تبریز و سلماس، و پایانه‌های ارومیه و خوی است که با هدف انتقال انواع فرآورده‌های نفتی به ظرفیت روزانه ۶۵ تا ۱۰۰ هزار بشکه طراحی شده است.

پیشرفت کلی این طرح که در قالب تأمین کالا و اجرا (PC) با مدیریت شرکت ملی مهندسی ساختمان نفت ایران به اجرا در آمده، ۹۹.۲۲ درصد بوده و هم‌اکنون در مرحله نهایی و آماده‌سازی جهت تحویل به بهره‌بردار قرار دارد.

طول این خط در حد فاصل تبریز به ارومیه حدود ۲۲۰ کیلومتر و طول انشعاب آن حدود ۳۷ کیلومتر است.

شایان ذکر است که تولید و تأمین کالا و تجهیزات به کار رفته در این پروژه، بر عهده شرکت‌های داخلی بوده و زمینه اشتغال سالانه ۱۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

کد خبر 6085536 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره برداری از ۶ داشبورد و سامانه در مسیر شفافیت
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • خط لوله فرآورده تبریز - خوی - ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد
  • روکش آسفالت خیابان هشت بنگله مسجدسلیمان
  • شمارش معکوس برای افزایش ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت در آغاجاری
  • بهره برداری از جایگاه سوخت پاک در ایستگاه راه آهن قم
  • بررسی روند توسعه سامانه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در چایپاره
  • وقوع سیلاب در ۱۵ استان کشور پیش‌بینی می‌شود
  • بهره برداری از سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران شرکت بیمه دی/ رضایتمندی ۹۷ درصدی مراجعان در اولین دوره نظرسنجی