Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دهه‌های ۴۰ و ۵۰ خورشیدی را می‌توان به عنوان دوران شکل‌گیری جریان اقتصاد و بازار امروزی هنر‌های تجسمی در ایران دانست چرا که با بالا رفتن قیمت‌ها نقشی بی سابقه را در عرصه اقتصاد ایفا کرد. همچنین در این دوره مدارس هنری، هنرمندان بیشتری را آموزش دادند و در کنار آن نیز هنر دوستان و فعالان بازار آثار هنری، به لحاظ کمی رشد پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه به بازار و فعالیت‌های اقتصادی این حوزه نشان دهنده این است که هنر می‌تواند نقش سازنده‌ای در اقتصاد ایران و توانمند کردن فعالان این حوزه در ارائه آثار و نشر فرهنگ جامعه ایفا کند.

نقش گالری‌ها در حمایت از هنرمندان، تشخیص اصالت آثار و معرفی آن‌ها به جامعه، هنردوستان و سرمایه گذاران بسیار کلیدی و تعیین کننده است. گالری‌های هنری با نگاه دقیق علمی و تجربی و به سبب تشخیص هوشمندانه آثار، آینده هنر را نقش می‌زنند.

حال باید پرسید که گالری‌های خصوصی چگونه در این روند رو به رشد نقش آفرینی می‌کنند؟ بسیاری از صاحب نظران معتقدند که گالری‌های خصوصی با نمایش آثار و جذب خریداران خصوصی نقش بسیار پر رنگی را در حوزه اقتصاد هنر ایفا می‌کنند. البته با بررسی عملکرد گالری‌ها در معرفی هنرمندان و فروش آثار آن‌ها میتوان تا حد زیادی به پاسخ این سوال دست یافت.

در پایان هفته جاری از نمایشگاه‌های زیر دیدن کنید:

گالری شیرین: نمایشگاه نقاشی‌های بارانا سعادت با عنوان «پیلگان» از تاریخ ۴ تا ۱۶ تیر

گالری آ: نمایشگاه گروهی طراحی، مسابقه‌ی استعداد‌های جوان ۲۰ تا ۳۵ سال از تاریخ ۴ تا ۱۴ تیر

گالری ایوان: مجموعه آثار شقایق مهاجری با عنوان «نقش عجب» از تاریخ ۴ تا ۲۵ تیر
در بیانیه این نمایشگاه آمده است:
یکی از شاهکار‌های معماری ایران، آرایه‌های تزئینی می‌باشد که با اصول هندسی به حجم‌های مختلف تبدیل می‌شود. اقتباس از این هنر دیرینه می‌تواند در هنر معاصر مورد استفاده قرار بگیرد، شقایق مهاجری با مطالعه و شناخت در ده سال گذشته توانسته این هنر را در طراحی لباس بکار گیرد و خالق لباس ایرانی فاخر شود و به جرات میتوان گفت یکی از اولین‌ها است و متفاوت از یک اقتباس ساده از هنر ایران. حجم سازی او در طراحی لباس و معاصر کردن این هنر مستلزم مطالعه‌ی عمیق از هنر معماری ایران است.

گالری والی: مجموعه تصاویر الهه آتش نژاد با عنوان «علی البدل» از تاریخ ۴ تا ۱۵ تیر

گالری آرتیبیشن: آرتیبیشن برای پیشبرد برقراری ارتباط و تبادل‌نظر میان جامعه هنری و فراهم‌کردن بستری برای ارائه آثار هنرمندان جوان اقدام به برگزاری نمایشگاه واکاوی نمود.
آغاز به کار این پروژه از بهمن‌ماهِ سال ۱۳۹۹ و با تمرکز بر آثار نقاشی و طراحی رقم خورد و پس از جستجو و انتخاب هنرمندان، گفت وگو‌هایی درباره پروژه‌ها و فعالیت‌های اخیرشان، تجربیات شخصی و شیوه برخورد با آثارشان انجام گرفت و سرانجام با بررسی آثار نهایی، منتخبی از آن‌ها را در نمایشگاه تیر ۱۴۰۰ باعنوان واکاوی می‌بینیم.

گالری شیرین: نمایشگاه نقاشی‌های یاسمن نیازی با عنوان «بازنگری» از تاریخ ۴ تا ۱۶ تیر

گالری خط سفید: نمایشگاه نقاشی‌های الهام جلالی با عنوان «اسارت» از تاریخ ۴ تا ۱۴ تیر

گالری شلمان: نمایشگاه نقاشی‌های انوشه دانشور با عنوان «نقش عشق» از تاریخ ۴ تا ۹ تیر

گالری نگاه: نمایشگاه نقاشی‌های ناهید ضامنی با عنوان «همین چند روز» از تاریخ ۴ تا ۱۶ تیر

گالری باوان: نمایشگاه نقاشی‌های پونه اوشیدری با عنوان «سرزمین مادری» از تاریخ ۴ تا ۲۱ تیر

گالری آیریک: مجموعه آثار نقاشی کیمیا مهتری از تاریخ ۴ تا ۹ تیر

گالری شریف: نمایشگاه گروهی از آثار یاسمن خالقی، مهسا عرب زاده و زهرا یوسفی با عنوان سه گانه/ شملره پنج از تاریخ ۴ تا ۱۵ تیر

نگارخانه آتشزاد: نمایشگاه نقاشی‌های سمیه صبحانی با عنوان «۲۳ سال ۲۳ اثر» از تاریخ ۴ تا ۹ تیر

گالری عصر: نمایشگاه نقاشی‌های جواد بوربور با عنوان «سرخوشی تا سرحد مرگ» از تاریخ ۴ تا ۲۱ تیر

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی نمایشگاه هنری گالری گردی نمایشگاه نقاشی تاریخ ۴ تیر گالری گالری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک

کمال حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اصفهان صاحب برندهای مختلف در صنایع‌دستی، میراث فرهنگی و داشته‌های تاریخی است، زیبنده است، اصفهان که شهر دوست‌دار کودک و نوجوان است این فرصت را فراهم کند تا کودکان آثار خود را ارسال کنند و دنیا را بارنگ و نقاشی زیباتر کنند، عالم کودکان زیبا و دلچسب است و این عالم زیبا دنیای همه را شادتر و زیباتر می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس در شهرداری اصفهان رویداد مهمی به نام جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان (پوپک) طراحی و در نظر گرفته شد، که امسال سومین دوره این جشنواره برگزار شد و قرار است اختتامیه آن ۹ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر اصفهان برگزار شود.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان تصریح کرد: محور دوره سوم این مسابقه زیبایی‌های شهر من است، اینکه کودکان با فهم و درک خودشان چگونه شهر را تحلیل می‌کنند و زیبایی‌های شهرشان را به تصویر بکشند یکی از مواردی است که در ایجاد تعلق شهری و هویت شهری برای ما مؤثر است و تلاش شد تا در دوره سوم این ظرفیت فراهم شد.

وی گفت: در این دوره از جشنواره نه هزار و ۹۳۳ نفر شرکت کردند که نزدیک به هزار و ۲۱۱ اثر از ۲۸ کشور دنیا برای این جشنواره ارسال‌شده است که هشت هزار و ۱۲۱ اثر از ۲۹۴ شهر داخلی به جشنواره آثار خودشان را فرستادند که آمار قابل‌توجهی به شمار می‌آید.

حیدری گفت: از ۲۸ کشوری که آثار خودشان را فرستادند ۵ کشور بالاترین ارسال آثار را به خود اختصاص دادند که بر این اساس کشورهای بلاروس با ۳۲۷ اثر، روسیه ۲۴۴ اثر، ارمنستان ۲۱۸ اثر، کویت ۱۲۹ اثر و ترکمنستان ۹۱ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که البته کشورهای چین، هند، پرتغال، بوسنی و هرزه‌گوین و تعدادی دیگر در این جشنواره حضور فعال داشتند.

وی اظهار کرد: در این دور از جشنواره تلاش شد که ظرفیت‌های داخل کشورمان را در دوره سوم مسابقه بین‌المللی نقاشی اصفهان هم فعال کنیم. همچنین امسال رایزنی‌های خوبی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور داشتیم تا بتوانیم از ظرفیت کانون در سطح سایر کشورها و حضور در رویدادهای نقاشی نوجوانان و کودکان بتوانیم استفاده کنیم.

کد خبر 6086117

دیگر خبرها

  • عکس| «بانو سوسانو» در نمایشگاه نقاشی
  • راهنما برای گالری‌گردی در پایانِ هفته پیش‌ِ رو
  • سومین پالت از تریلوژی رنگ افتتاح می‌شود
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • افتتاح نمایشگاه نقاشی در دامغان
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • «نویزآف» در گالری بام
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک