Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه سویه دلتا یا هندی ویروس کرونا در حال حاضر یکی از تهدیدهای جامعه جهانی است، گفت: هنوز در خوزستان با سویه هندی کرونا مواجه نشده‌ایم. کشتی‌های متعددی در بنادر استان خوزستان پهلو می‌گیرند اما همه آن‌ها به صورت کامل بررسی می‌شوند و اگر موارد مشکوکی مشاهده شود، به سرعت ایزوله خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سیدمحمد علوی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا اظهار کرد: واکسن کرونا در کشور با هزار سختی و مشکلات فراوان تهیه و از خارج از کشور وارد می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: حدود دو سه هفته واکسن در کشور وجود نداشت و مراکز بهداشت، علی‌رغم آمادگی برای واکسیناسیون، واکسنی در اختیار نداشتند تا به گروه‌های مورد نظر تزریق کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: برخی اختلالاتی که در واکسیناسیون به وجود آمد، علاوه بر نبود واکسن، به دلیل آن بود که برخی از افرادی که دوز اول واکسن را دریافت کرده بودند، احساس می کردند که اگر نوبت دوم واکسن خود را با تاخیر دریافت کنند، اتفاق خاصی رخ می‌دهد.

وی افزود: فاصله میان دریافت نوبت اول و دوم واکسن دارای بازه زمانی است که می‌تواند از یک تا دو ماه و حتی در مواردی تا سه ماه به طول بیانجامد زیرا واکسنی که در نوبت دوم تزریق می‌شود، برای تقویت اثر واکسن نوبت اول است.

علوی گفت: برخی کشورها می‌گویند یک دوز واکسن نیز کافی است. اثر واکسن نوبت اول پس از چند روز تاخیر از بین نمی‌رود و مردم در این زمینه نگران نباشند زیرا در بازه زمانی که حدود یک تا دو ماه است می‌توان دوز دوم واکسن را تزریق کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: واکسن‌هایی که در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند، دو دوزی هستند و می‌توان با فاصله دو تا سه ماه این واکسن‌ها را تزریق کرد.

وی افزود: مردم برای دریافت نوبت دوم واکسن باید پیامک دعوت دریافت کنند نه اینکه خودشان در مراکز واکسیناسیون حضور پیدا کنند. تجمع افراد در مراکز واکسیناسیون، خود باعث انتقال بیماری می‌شود و ما نگران این مساله هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مراجعه همه مردم با هم برای دریافت نوبت دوم واکسن در مراکز واکسیناسیون، مشکلاتی در زمینه تجمع افراد به وجود آورده است که البته درصدد رفع این مشکلات هستیم.

وی افزود: راه ارتباطی مردم با ما، سامانه ۴۰۳۰ است و از این طریق می‌توانند سوالات خود را پیگیری کنند.

علوی گفت: واکسن به میزان کافی وجود دارد و مردم نگران نباشند. اگر مردم برای دریافت نوبت دوم واکسن به حسب نظم و ترتیب مراجعه کنند، قطعا مشکلی نخواهیم داشت.

وی افزود: مردم برای دریافت واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند و تنها منتظر دریافت پیامک باشند. هر زمان که پیامک دریافت کردند، می‌توانند برای دریافت واکسن اقدام کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: واکسن به میزان کافی وارد استان خوزستان شده است و افراد بر اساس دعوتی که از سوی مراکز بهداشت برای آن‌ها ارسال می‌شود می‌توانند برای دریافت دوز دوم واکسن خود اقدام کنند.

علوی با بیان اینکه کار واکسیناسیون افراد جدید آغاز نشده است، گفت: از روز گذشته که کار واکسیناسیون مجددا در استان خوزستان آغاز شده، واکسن‌ها تنها برای تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز دوم اختصاص داده شده‌اند و سالمندان نگران دریافت دوز دوم واکسن خود نباشند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر افرادی که در نوبت اول، واکسن اسپوتنیک دریافت کرده‌اند؛ برای دوز دوم نیز واکسنی از همان خانواده اسپوتنیک به آن‌ها تزریق می‌شود اما رنگ آن متفاوت است. برای افرادی که در نوبت اول واکسن سینوفارم دریافت کرده‌اند نیز در نوبت دوم واکسن سینوفارم دریافت می‌کنند. کسی که در یک نوبت واکسنی دریافت کرده است، در نوبت دوم واکسن دیگری دریافت نخواهد کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص تزریق واکسن ایرانی به مردم تصریح کرد: واکسن‌های ایرانی که در اختیار استان خوزستان قرار گرفت برای افرادی بود که در انتخابات حضور داشتند و به نوعی مسئولان برگزاری انتخابات و ناظران صندوق‌ها بودند. طبق یک برنامه زمان‌بندی، واکسن به این افراد تزریق خواهد شد.

علوی با بیان اینکه واکسن ایرانی کووبرکت یکی از بهترین واکسن‌های عرضه شده است، افزود: اگر این واکسن به طور کامل توزیع شود، نیاز ما به واکسن‌های خارجی را به طور کامل برطرف خواهد کرد.

وی با بیان اینکه واکسنی که خارج از سند ملی باشد مورد تایید وزارت بهداشت نیست، افزود: در برنامه واکسیناسیون ملی، واکسنی که کسی برای دریافت آن مراجعه و هزینه پرداخت کند، وجود ندارد. واکسنی که به مردم تزریق می‌شود در سند ملی است و بر اساس برنامه ای که ستاد مقابله با کرونای کشور اعلام می‌کند به گروه‌های مشخص‌شده تزریق می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه در حال گذر از موج سوم کرونایی هستیم که در خوزستان رخ داد، گفت: پیک را پشت سر گذاشته‌ایم اما هنوز موج تمام نشده و شرایط شکننده است.

وی افزود: اگر مردم خوزستان پروتکل‌ها را رعایت کنند و عادی‌انگاری نداشته باشند، می‌توانیم از خیزی که پیش‌بینی می‌شود، عبور کنیم.

علوی با اشاره به برنامه واکسیناسیون معلم‌ها بیان کرد: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا و معاون بهداشت وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرده که تا پیش از مهرماه معلمان و مسئولان آموزش و پرورش تحت پوشش واکسیناسیون قرار خواهند گرفت تا بتوانیم مدارس را بازگشایی کنیم. به محض اجرایی شدن این برنامه، در خوزستان نیز در خدمت آموزگاران خواهیم بود.

وی با بیان اینکه سویه دلتا یا هندی ویروس کرونا در حال حاضر یکی از تهدیدهای جامعه جهانی است، گفت: هنوز در خوزستان با سویه هندی کرونا مواجه نشده‌ایم. کشتی‌های متعددی در بنادر استان خوزستان پهلو می‌گیرند اما همه آن‌ها به صورت کامل بررسی می‌شوند و اگر موارد مشکوکی مشاهده شود، به سرعت ایزوله خواهند شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: اینکه تاکنون نوع هندی کرونا در خوزستان نداشته‌ایم به معنای آن نیست که وجود ندارد بلکه یعنی تاکنون نتوانسته‌ایم در آزمایش‌هایی که انجام داده‌ایم این گونه از ویروس را پیدا کنیم.

علوی ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت برای اینکه نام ملیتی زیر سوال نرود، نام کشورها را از روی گونه‌های ویروس کرونا برداشته است و از گونه هندی با عنوان دلتا یاد می‌کند. گونه دلتا، گونه‌ای است که جامعه جهانی را تهدید می‌کند اما با توجه به رصد شرایط تاکنون دلتا در خوزستان مشاهده نشده است.

وی با اشاره به ایمنی ایجادشده توسط واکسیناسیون افزود: هم کرونا و هم واکسن‌هایی که برای مقابله با آن تزریق می‌شود، جدید هستند و به نوعی استفاده از واکسن‌ها در شرایط ضروری است. این واکسن‌ها هنوز فاز چهارم انسانی خود را نگذرانده‌اند و سازمان بهداشت جهانی تنها در شرایط اضطراری تزریق آن‌ها را توصیه کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: اینکه این واکسن‌ها تا چه میزان ایمنی ایجاد می‌کنند، به طور دقیق مشخص نیست. آنچه مسلم است این است که واکسیناسیون می‌تواند چرخه انتقال را کاهش دهد و از موج‌های بعدی جلوگیری کند و باعث کاهش مرگ و میر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس همه باهم علیه کرونا واکسن کرونا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نوبت دوم واکسن استان خوزستان تزریق می شود دریافت کرده دریافت نوبت برای دریافت واکسن ها نوبت اول دوز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت گازرسانی در جیرفت از زبان فرماندار 

ایسنا/کرمان فرماندار جیرفت گفت: در شهر جبالبارز ۱۲ کیلومتر خط تغذیه و ۷۶ کیلومتر شبکه توزیع گاز اجرا شده و پروژه خط انتقال به بخش اسفندقه به زودی شروع و در بخش اسماعیلی و بخش مرکزی هم درحال انجام است.

احمد بلندنظر هشتم فروردین ماه در جلسه ستاد سوخت با اشاره به آخرین وضعیت عملیات گازرسانی در جیرفت گفت: در اسفند ۱۴۰۲روستاهای جنگل آباد و طوهان با جمعیت قابل توجهی تزریق گاز انجام و در شهرعلی آباد نصب انشعابات تکمیل شده است.

وی با تشریح جزئیات گازرسانی در مناطق سردسیر افزود: در شهر جبالبارز ۱۲ کیلومتر خط تغذیه و ۷۶ کیلومتر شبکه توزیع گاز اجرا شده و در برخی روستاهای بخش ساردوییه نظیر محمدآباد روز پیکر و هشت پارچه روستا، گاز به شبکه تزریق شده و پروژه خط انتقال گاز به بخش اسفندقه به زودی شروع و در بخش اسماعیلی و بخش مرکزی هم درحال انجام است. 

فرماندار جیرفت گفت: در شهر جیرفت نیز ۲۸ کیلومتر شبکه توزیع همراه با تزریق گاز انجام شده است. 

وی به خانوارهای همجوار با خط انتقال گاز هشدار داد که در صورت عدم اقدام نسبت به گازکشی منازل، سوخت آنها قطع خواهد شد، افزود: در نقاطی که شبکه توزیع و انشعابات ویژه مشترکین اجرا شده، توصیه می‌شود ساکنان نسبت به لوله‌کشی داخلی منازل خود اقدام نمایند زیرا طی دو ماه آینده سهمیه سوخت آنها قطع خواهد شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۶ هزار دز واکسن نیوکاسل توزیع شد
  • نوبت‌دهی کارت هوشمند به دارندگان برگه سرشماری
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • سهمیه سوخت مناطق گازکشی شده جیرفت قطع می شود
  • توزیع ۶ هزار دز واکسن نیوکاسل بین پرورش دهندگان بومی در قاینات
  • قطع سهمیه سوخت مناطق گازکشی شده در جیرفت
  • خوراکی‌های متفاوت سفره افطار خوزستانی‌ها | از هریسه تا لگیمات و محلبی
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • آخرین وضعیت گازرسانی در جیرفت از زبان فرماندار 
  • وقوع ۳۸۳ مورد حیوان‌گزیدگی در تعطیلات نوروز در خوزستان