Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اظهارات اخیر مطرح شده از سوی رئیس دفتر رئیس جمهوری ایران درباره موافقت حاصل شده در مذاکرات وین پیرامون لغو برخی تحریم ها را رد کرد.

 یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در یک ایمیل به این مجله در تناقض با اظهارات محمود واعظی رئیس دفتر ریاست جمهوری ایران، گفت که هیئت مذاکره کننده آمریکایی در وین با لغو تحریم ها علیه ایران موافقت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنگو در این ایمیل این موضوع را رد کرد که آمریکا موافقت کرده است تحریم های اعمال شده در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در زمینه، بیمه، نفت و صنعت کشتیرانی و برخی افراد ایرانی را لغو کند.

وزارت امور خارجه آمریکا با گفتن این که «اقدامات مربوط به تحریم که آمریکا باید انجام دهد» بخشی از مذاکراتی هستند که ایران و آمریکا برای بازگشت به توافق چندجانبه هسته ای در آن مشارکت دارند.

این سخنگو بیان کرد که مذاکرات پیشرفت کرده اند و رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران برنامه دارد به زودی برای دور جدیدی از مذاکرات به وین بازگردد.

او ادامه داد: در طول مذاکراتی به این پیچیدگی، مذاکره کنندگان سعی می کنند  پیش نویس متنی را که مسائل اصلی را در بر می گیرد آماده کنند. اما با این وجود هم، وقتی راجع به همه چیز موافقت نشده است، راجع به چیزی موافقت نمی شود.

بر اساس این گزارش، اظهارات این مقام وزارت خارجه آمریکا در پی این مطرح می شود که رییس دفتر رییس جمهوری در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با نهایی شدن متن توافق گفت: مذاکرات خیلی پیشرفت کرده است. بر تمام مسائل اقتصادی توافق شده که تحریم‌ها برداشته شود. الان بحثی در رابطه با بانک، بیمه، نفت و کشتیرانی نداریم. همه این ها توافق شده است. حدود یک هزار و ۴۰ تحریم دوران ترامپ طبق این توافق برداشته می‌شود. در رابطه با تحریم افراد و دستگاه های مربوط به بیت مقام معظم رهبری هم  توافق شده برداشته شود.

واعظی گفت: اساس مذاکره ما از سال ۹۴ در رابطه با موضوعات هسته ای بود. تمام تحریم‌های هسته ای در آن سال برداشته شد. چون تیم مذاکره کننده ما اجازه نداشت در رابطه با مسئله منطقه، حقوق بشر و تسلیحاتی و موشکی صحبت کند. لذا تحریم‌هایی که در این ارتباط بوده از سال ۹۴ هم بوده است. الان صحبت می کنیم که تحریم‌های باقی مانده کدام به برجام و کدام به قبل ۹۴ ربط دارد. الان هم ممکن است برخی از تحریم‌های مربوط به اشخاص و موضوعات پیش از مذاکرات سال ۹۴ باقی بماند، که آن ها را هم دارند مذاکره می کنند.

مذاکرات در زمینه احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت آمریکا به برجام و بازگشت ایران به پایبندی کامل به تعهدات هسته ای اش در وین در جریان است. هیئت آمریکا که در محل مذاکرات حضور دارد، مذاکرات مستقیمی با ایران نداشته و از طریق نمایندگان اعضای دیگر کمیسیون مشترک برجام در این مذاکرات مشارکت می کند. 

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: خارجه آمریکا تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روسیه به پاسخ ایران به اسرائیل

 به گزارش تابناک، در این بیانیه که ظهر یکشنبه منتشر شد، آمده است:‌ بنا بر اعلام وزارت خارجه ایران، این حمله در چارچوب دفاع از خود و بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در پاسخ به حملات به اهداف ایرانی در منطقه از جمله حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفته است، اقدامی که روسیه پیش‌تر آن را محکوم کرده بود.

وزارت امور خارجه روسیه در ادامه با اشاره به عدم صدور بیانیه محکومیت اقدام تجاوزکارانه اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: متأسفانه این شورا به دلیل مواضع اعضای غربی آن نتوانست پاسخ مناسبی به حمله به نمایندگی کنسولی ایران بدهد.

در این بیانیه آمده است: ما نهایت نگرانی خود را در مورد تشدید خطرناک دیگر در منطقه ابراز می کنیم.

این بیانیه می‌افزاید: ماهیت حل نشده بحران های متعدد در خاورمیانه، به ویژه در منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل که اغلب با اقدامات تحریک آمیز غیرمسئولانه همراه است، منجر به افزایش تنش خواهد شد.

وزارت امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ما از همه طرف های درگیر می خواهیم که خویشتنداری کنند؛ امیدواریم کشورهای منطقه مشکلات موجود را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند. ما معتقدیم مهم است که بازیگران سازنده بین المللی در این امر مشارکت داشته باشند.

در این بیانیه آمده است: توجه شهروندان روسی مستقر در اسرائیل و کشورهای همسایه، در درجه اول اردن، لبنان و سوریه را به لزوم پیروی از پیام ها و توصیه های عملی منتشر شده در اطلاعیه‌های وزارت امور خارجه روسیه جلب می‌کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • واکنش واعظی درخصوص حمله موشکی سپاه به اسرائیل
  • منابع مصری: حماس نرمش نشان می‌دهد، اما اسرائیل وقت‌کشی می‌کند
  • نمی‌خواهیم شاهد جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم
  • واکنش محمود واعظی به عملیات «وعده صادق»
  • واکنش کنگره آمریکا به پاسخ کوبنده ایران علیه اسرائیل
  • ایران یک قدرت مقتدر و امنیت آفرین است
  • واکنش روسیه به پاسخ ایران به اسرائیل
  • واکنش سفیر ایران به اظهارات وزیر خارجه اتریش
  • واکنش هند به عملیات نظامی ایران: همه طرف‌ها به مذاکرات بازگردند
  • واکنش مصر و قطر به حمله شب گذشته ایران