Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@22:45:06 GMT

تاکید عربستان بر نقش مهم اوپک پلاس در مهار تورم

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۰۷۶۸

تاکید عربستان بر نقش مهم اوپک پلاس در مهار تورم

وزیر انرژی عربستان سعودی درست چند ساعت پس از صعود نفت برنت به بالای ۷۵ دلار در هر بشکه، اعلام کرد گروه اوپک پلاس در مهار و کنترل فشارهای تورمی نقش داشته است.

به گزارش ایسنا، اظهارات شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در شرایطی مطرح شده که گفته می شود کشورهای عضو اوپک پلاس سرگرم مذاکره برای افزایش بیشتر تولید در ماه‌های آینده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه قرار است هفته آینده نشست آنلاینی داشته باشد و درباره سیاست تولید در اوت و پس از آن تصمیم بگیرد. وزیران اوپک پلاس پیش از این با احیای تولید ۲.۱ میلیون بشکه در روز نفت در فاصله ماه مه تا ژوییه موافقت کرده بودند.

شاهزاده عبدالعزیز در کنفرانسی که به میزبانی بانک امریکا برگزار شد، گفت: ما با تضمین این که بازار از کنترل خارج نمی شود، در کنترل و مهار تورم نقش داشته ایم. اما وزیر انرژی عربستان سعودی هشدار داد معلوم نیست قیمت‌های نفت به دلیل عرضه و تقاضای واقعی افزایش پیدا کرده اند یا افزایش آنها تحت تاثیر انتظارات و پیش بینی های خوش بینانه بوده است.

این اظهارات نشان می دهد ریاض در آستانه نشست اوپک پلاس روی چه خط ظریفی حرکت می کند.

شاهزاده عبدالعزیز اظهار کرد: اوپک پلاس باید محتاط بماند، زیرا بازار نفت از نوسانات ناشی از همه گیری ویروس کرونا رهایی نیافته است.

وی در کنفرانس بانک امریکا گفت: ما باید محتاط باشیم. اما احتیاط به معنای آن نیست که نباید کاری انجام دهیم بلکه به معنای آن است که باید مطمئن شویم هیچ قدم اشتباهی اینجا یا آنجا برنمی داریم.

بر اساس  گزارش بلومبرگ، شاهزاده عبدالعزیز به کاهش سطح ذخایر جهانی نفت و انتظارات بهتر برای تقاضا در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ و سال ۲۰۲۲ اذعان کرد اما در ادامه افزود: اوپک پلاس نمی تواند احتمال بازگشت موارد ابتلا به کووید ۱۹ را در نظر نگیرد و هشدار داد احیای احتمالی تولید نفت ایران و ونزوئلا ابهامات بزرگی مانده است که این گروه باید در نظر بگیرد.

پس از گذشت یک سال از بحران بازار نفت که ناشی از شیوع ویروس کرونا بود، مصرف سوخت رشد قوی را نشان می دهد و آژانس بین المللی انرژی از اوپک پلاس خواسته است تولیدش را افزایش دهد. آژانس بین المللی انرژی با پیش بینی رشد تقاضای جهانی برای نفت به میزان ۳.۱ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ و بازگشت آن به سطح پیش از شیوع پاندمی کووید ۱۹ تا سه ماهه چهارم، هشدار داد اگر اوپک پلاس واکنش نشان ندهد، شکاف عظیمی میان عرضه و تقاضا در نیمه دوم امسال ایجاد می شود.

گروه اوپک پلاس همچنان تولیدش را به میزان ۵.۸ میلیون بشکه در روز محدود نگه داشته است.

شاهزاده عبدالعزیز پیش از این گفته بود، می خواهد شواهد روشنی از احیای قوی تقاضا پیش از احیای میزان بیشتری از ظرفیت تولید نفت را مشاهده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک شاهزاده عبدالعزیز اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی بجنورد، گفت: نرخ ۱۷۵۰۰ تومانی خرید گندم با میزان تورم همخوانی نداشته و مورد رضایت کشاورزان نیست. - اخبار استانها -

محمد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: تعیین نرخ 17 هزار و 500 تومانی قیمت خرید تضمینی گندم در  سال 1403 مناسب و معقول نیست. طبق آخرین نرخ تعیین شده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی قیمت تعیین شده  برای سال زراعی 1402 و 1403 مبلغ 19 هزار و 500 تومان اعلام شد که  متاسفانه این امر مطابق انتظار پیش نرفت و در نهایت به نرخ فعلی رسید.

وی افزود: عدم تعادل قیمت گندم و خرید تضمینی با میزان تورم  همخوانی نداشته و موجبات نارضایتی گندم‌کاران را در پی داشته است، چرا که در فصل کشت و نرخ‌گذاری دولت و مجامع قیمت‌گذاری 19 هزار و 500 تومان  تعیین شده بود که با وضعیت عملا دسترنج این قشر زحمت‌کش مغفول مانده و دیده نشده است.  

محمدی گفت: به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی بایدت روی این امر نظارت ویژه‌ای اعمال و از عدم اختلاف فاحش در نرخ‌گذاری بر اساس  میزان تورم  اقدام می‌کرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی بجنورد با بیان اینکه گندم محصول استراتژیک کشور بوده و نرخ آن در میزان تولید موثر است، افزود:  باید در خرید تضمینی گندم به عنوان محصول استراتژیک  و راهبردی  در مسیر  رسیدن به خودکفایی در تولید  مشوق‌های ویژه به گندم‌کاران اعطا و نرخ واقعی در تولید محصول و خرید آن در زمان فصل کشت اعلام و برآورد شود.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • چرا سعودی‌ها بازیگردان بازار نفت جهان هستند؟/ سه «بزرگترین» نفتیِ دنیا در عربستان
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • مصباحی مقدم: انتظارات تورمی مهم‌ترین عامل افزایش تورم است
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • انتشار پایان‌نامه‌های برتر تقاضا محور برای مهار تورم و رشد تولید از دانشگاه شهرکرد
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید
  • تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزه