Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز مهدوی اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۶۹۹ رأی، تفاضل بین تعرفه مصرف شده و تعداد برگه‌های داخل صندوق است که شامل رای‌های مأخوذه صحیح و غیر صحیح و سفید است، البته این دشواری در روش دستی وجود ندارد.

وی افزود: ۲ هزار و ۸۴۰ دستگاه تمام الکترونیک در شعب تبریز وجود داشت که اگر تعداد یاد شده را بر تعداد آنها تقسیم کنیم چهار تا پنج رأی می‌شود و در ۱۹ ساعت رأی گیری به ازای هر پنج ساعت در شعبه، یک رأی را در بر می‌گیرد، در واقع یک نفر بدون دادن رأی به نامزدهای شورای شهر مدارک خود را اخذ، کارت الکترونیکی را تحویل و محل شعبه را ترک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدوی ادامه داد: ۳۳ هزار و ۶۹۸ آرای باطله مأخوذه اعلام شده همان آرای سفید است که رأی دهنده دکمه برگ رأی سفید را انتخاب کرده که این تعداد رأی تنها در آمار مشارکت تأثیر می‌گذارد.

وی گفت: تعداد برگه‌های رأی صحیح در واقع برگه‌هایی است که به نام نامزد خوانده می‌شود که باید نامزدهای محترم به آن دقت کنند چون از آن بهره مند می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: نتایج انتخابات شوراها در همان محل شعب مشخص شده و چیزی به نام تجمیع در فرمانداری وجود نداشته است.

فرماندار شهرستان تبریز با اشاره به اینکه تعداد کل آرای مأخوذه ۳۱۳ هزار و ۳۵۱ رأی است، گفت: واجدین شرایط تبریز یک میلیون و ۳۷۲ هزار نفر بودند که ۲۲.۸ درصد مشارکت شهرستان و حدود ۲۲ درصد مشارکت شهر تبریز در انتخابات را شامل می‌شود.

مهدوی با اشاره به اینکه باید جوانمردانه نتایج را قبول کنیم، گفت: باید از شانتاژ و تخریب مسئولان پرهیز کنیم بر این اساس فرمانداری تبریز هم آمادگی کامل دارد تا به تک تک سوالات به صورت حضوری پاسخ دهد.

فرماندار شهرستان تبریز همچنین تاکید کرد: بر اساس قانون نتایج اولیه انتخابات شورای شهر تبریز اعلام شده ولی تأیید و اعلام نهایی نشده است و باید هیأت نظارت آن را اعلام کند.

مهدوی اظهار کرد: نامزدها ۲ روز فرصت داشتند اعتراض‌های احتمالی خود را ارائه دهند و هیأت نظارت پس از اتمام فرصت پنج روزه بررسی، نتایج را اعلام می‌کند.

وی گفت: تاکنون ۸۶ اعتراض در مورد انتخابات شورای اسلامی شهر تبریز دریافت شده که بیشتر مربوط به ریز آرا بوده است.

فرماندار شهرستان تبریز ادامه داد: احتمال بازشماری را باید هیأت نظارت نظر دهد اما از نظر ما احتمال بازشماری وجود ندارد.

سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری همزمان با ششمین انتخابات شوراهای اسلامی ۲۸ خرداد همزمان با سراسر کشور در تبریز برگزار شد.

انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تبریز در ۷۰۰ شعبه با ۲ هزار و ۸۰۰ صندوق الکترونیکی برگزار شد.

کد خبر 5243305

منبع: مهر

کلیدواژه: ریاست جمهوری تبریز فرمانداری تبریز بهروز مهدوی انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه گرگان عکس استانها نتایج شمارش آرا شورای شهر بوشهر دهه کرامت انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا واکسن کرونا مشارکت مردم در انتخابات شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود

«لطف‌الله فروزنده» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی جایگاهی ویژه در نظام و قانون اساسی دارد؛ نمایندگان مجلس مسائل کشور را مورد بررسی قرار داده و با قانون‌گذاری و نظارت خود، ریل‌گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی، باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که مردمی و پاک‌دست هستند؛ بنابراین در این راستا مهم‌ترین نقش را مردم بر عهده دارند و این مردم هستند که باید نمایندگانی با این ویژگی‌ها را انتخابات کنند.

فعال سیاسی تصریح کرد: در دور اول انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاء الله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

فروزنده با بیان اینکه حضور در انتخابات حق قانونی مردم و تکلیفی برای آن‌هاست، ادامه داد: حضور پُر شور مردم و انتخاب نمایندگان اصلح باعث می‌شود مجلس کارآمد تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مساله کشور موضوعات اقتصادی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب شعار سال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، مجلس هم باید در این راستا گام بردارد. برخی قوانین برای جهش تولید وجود دارد و در برخی زمینه‌ها هم باید قانونگذاری صورت بگیرد.

فعال سیاسی اظهار کرد: در بُعد سیاسی و بین‌المللی هم پس از انجام عملیات دفاعی ایران علیه رژیم صهیونیستی، فضای ویژه‌ای برای ما ایجاد شده است؛ لذا مجلس شورای اسلامی باید ظرفیت‌ها و سیاست‌های لازم را فراهم کند تا دولت‌مردان بتوانند در صحنه بین‌المللی، دیپلماسی فعال داشته باشند.

فروزنده تصریح کرد: امروز در سایه عملیات «وعده صادق» فضای اقتدار و انسجام و وحدت در کشور ایجاد شده که طبیعتاً مجلس شورای اسلامی باید این مهم را تقویت کند.

وی کمک به دولت را از اولویت‌های دیگر مجلس دانست و افزود: علی‌رغم همه چالش‌هایی که از دوره قبل باقی مانده، دولت سیزدهم در حال تلاش و کوشش جهت رفع مشکلات کشور است؛ لذا مجلس آینده باید با دولت همکاری لازم را داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084223 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • تجهیز ۲۸ بخشداری آذربایجان‌شرقی به فیبرنوری
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • کاهش ۳۰ درصدی تعداد شعب اخذ رأی شمیرانات در مرحله دوم انتخابات
  • تجلیل از کارگردان فیلم آپاراتچی در صحن شورای شهر تبریز
  • البرز آماده مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه، الکترونیکی برگزار می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود