Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دهاقان، لیلا سادات ابطحی در گردهمایی فرهنگیان شهرستان دهاقان با اشاره به عملکرد آموزش و پرورش استان اصفهان در جذب بازماندگان و تارکان تحصیل اظهار داشت: آموزش و پرورش استان اصفهان در انسداد مبادی بی‌سوادی پرقدرت اقدام کرده و به نتایج خوبی رسیده است و همچنین شهرستان دهاقان نیز در جذب تارکان و بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به چالش‌های مهم پیش روی آموزش و پرورش استان در سال جدید اشاره کرد و افزود: در سال تحصیلی جدید ۲۲۸۳ کلاس درس بدون معلم در سطح استان داریم که می‌توان از آن به عنوان یک فاجعه در نیروی انسانی آموزش و پرورش یاد کرد.

وی در ادامه گفت: طبق توافقات انجام شده با دانشگاه فرهنگیان، به زودی دانشجومعلمان جهادگر از تابستان به کمک آموزش و پرورش می‌آیند و با حضور در کنار معلمان مدارس به‌طور موقت به کار مشغول می‌شوند و مدیران باید از آن‌ها به خوبی حمایت کنند.

ابطحی با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلم در تعلیم و تربیت مؤثر دانش آموزان افزود: معلمان در خط مقدم آموزش و پرورش‌اند و همه باید در خدمت معلم باشیم تا کارش را به خوبی به انجام رساند.

چالش‌های پیش‌روی آموزش و پرورش دهاقان

رجب فرهمندیان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهاقان در ادامه به چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش دهاقان پرداخت و اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی، تنوع معلمان، محتوای درسی عمومی، مشکلات خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی، زندگی عشایری و کمبود و فرسوده بودن تجهیزات کمک آموزشی بخشی از مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش شهرستان دهاقان محسوب می‌شود.

وی با ارائه گزارش عملکرد آموزش و پرورش شهرستان در سال گذشته عنوان کرد: جذب موفق تارکین و بازماندگان از تحصیل، راه‌اندازی ۱۸ پایگاه رشد در جهت حل مشکلات آموزشی دانش آموزان ابتدایی، برگزاری کارگاه‌های متعدد توانمندسازی معلمان، بازدید و بررسی مداوم کیفیت کلاس های مجازی، جلسات متعدد با خانواده‌های دانش آموزان ، تنها بخشی از اقدامات آموزش و پرورش این شهرستان در راستای کیفیت بخشی به کلاس‌های درس دانش آموزان شهرستان بوده است.

فرهمندیان با اشاره به شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن آموزش بیان کرد: آموزش و پرورش این شهرستان برای بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز لوازم آموزش مجازی تأمین کرد.

انتهای پیام/۶۳۱۲۲/ق۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان کمبود معلم آموزش و پرورش استان اصفهان شهرستان دهاقان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد

احمدرضا اجتهادی گفت: در سالی که گذشت ۲۷ پروژه آموزشی در استان قم به بهره‌برداری رسید که خیرین نقش بسیار مهمی در به سرانجام رسیدن آنها داشتند.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم عنوان کرد: طی سال گذشته شاهد رشد ۷۰ درصدی در احداث و تحویل کلاس‌های درس در استان قم نسبت به سال ۱۴۰۱ بودیم.

اجتهادی با اشاره به برنامه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم امسال عنوان کرد: امسال تلاش می‌شود تا ۲۰۰ کلاس درس جدید نیز احداث و در اختیار آموزش‌وپرورش قرار گیرد.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم همچنین با اشاره به برخی دستاورد‌های این اداره کل در سال ۱۴۰۲ مانند اخذ مجوز ساخت فضای تجاری باهدف خودکفایی مدارس، از پیگیری مردمی‌سازی جهاد مدرسه‌سازی استان در سال ۱۴۰۳ با برنامه‌هایی نظیر سرمایه‌گذاری جهت احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی خبر داد.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دیدار مدیران استان مرکزی با معلمان
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش بهاباد برگزار شد
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • اجرای پویش ملی در پناه خدا ویژه دانش آموزان در ایام نوروز و ماه رمضان
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • راه اندازی هشت پایگاه اعتکاف علمی ویژه دانش آموزان در شهرستان سبزوار
  • ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی، اولویت دولت و آموزش و پرورش
  • امسال امتحانات برای دو پایه تحصیلی نهایی می‌شود
  • از استیضاح وزیر آموزش و پرورش منصرف نشده‌ام/ عدم پرداخت حق‌التدریس یعنی کمبود معلم در سال آینده