Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@12:19:34 GMT

جشنواره فیلم مرصاد در کرمانشاه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۲۷۶۸

جشنواره فیلم مرصاد در کرمانشاه برگزار می‌شود

گروه استان‌ها- نخستین دوره جشنواره مرصاد در کرمانشاه به عنوان جشنواره‌ فیلم، مستند، پویانمایی و فیلمنامه نویسی برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه، یکی از این وقایع مهم در تاریخ ایران اسلامی جنگ هشت ساله دفاع مقدس است و مرصاد نقطه پایان منافقان در اسلام‌آباد غرب و از لحظه‌های حساس تاریخ دفاع مقدس است و به همین دلیل مقاومت جایگاه ممتازی در ایران معاصر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حماسه مرصاد و چهره منفور منافقان باید برجسته و مطرح شود؛ منافقینی که رد پای ترور و جنایات آن‌ها نه تنها در ایران اسلامی بلکه در عرصه بین‌المللی هنوز مشهود است و در این راستا هنر و ابزارهای هنری مانند رسانه تئاتر بهتر از هر ابزار دیگر می‌توانند نقش‌آفرینی داشته باشند.

بی‌شک جشنواره فیلم مرصاد یکی از ابزارهایی است که توانسته است بخشی از رسالت این حماسه بزرگ را به دوش بکشد و بهترین ابزار هنری برای انتقال ارزش‌های این حماسه در کشور باشد و توانسته با تمام تنگناها و مشکلات خود را مطرح کند.

نخستین دوره جشنواره مرصاد توسط سازمان بسیج صداوسیمای کرمانشاه و قرارگاه رسانه ای بسیج غرب کشور به عنوان جشنواره‌ فیلم، مستند، پویانمایی و فیلمنامه نویسی برگزار می‌شود.

در راستای سیاست‌گذاری سازمان بسیج صداوسیمای کرمانشاه در حمایت از جوانان بسیجی هنرمند، از طریق این جشنواره تلاش خواهد کرد تا بستری برای حضور کلیه هنرمندان و علاقه‌مندان به موارد مسابقه برای حضور در جشنواره فیلم مرصاد فراهم کند تا بتوانند به صورت مستقل و فارغ از اجبار برای ساخت فیلم خلاقیت و نوآوری خود را محک زده و به صورت حرفه ای پا به عرصه رقابت بگذارند.

فراخوان یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی منتشر شدجشنواره تابستانه سینمایی تلویزیون راه افتاد/ زنگِ اول را "حاتمی‌کیا" می‌زندارسال 860 اثر به جشنواره جهانی «داستان ما و کرونا»/ شرکت‌کننده 100 ساله در جشنواره

تمامی آثار فیلم (کوتاه، داستانی ونماهنگ)، مستند (کوتاه، گزارشی) انیمیشن (بلند، کوتاه، وموشن گرافی) فیلمنامه (تله فیلم، کوتاه) امکان شرکت در این جشنواره را خواهند داشت و تمامی آثار باید به زبان فارسی یا زیرنویس فارسی باشند و حداکثر تعداد صفحات فیلمنامه کوتاه 30 صفحه باشد.

جشنواره در دو مرحله برگزار خواهد شد. در مرحله اول هیأت انتخاب از بین آثار ارسالی تعدادی آثار در هر بخش به صورت جداگانه انتخاب کرده و در مرحله دوم برای داوری نهایی به دست داوران می‌رسانند و فلم‌نامه‌ها و داستان‌های کوتاه که در این دوره جشنواره ثبت‌نام شده و نسخه‌ای از آن توسط هیأت انتخاب بازبینی شده است، امکان شرکت در دوره‌های آینده را نخواهد داشت.

ثبت نام در جشنواره رایگان است و هیچ‌گونه محدودیت سنی برای شرکت کنندگان وجود ندارد و ر فرد می‌تواند چند اثر به این جشنواره ارسال کند ولی در نهایت تنها یک اثربرتر برای داوری وارد جشنواره می‌شود و افراد متقاضی می‌توانند یک نسخه فیلم خودرا بافرمت MPEG4 و فایل پی دی اف فیلمنامه و داستان کوتاه خود را با فونت B nazanin و سایز 14 به تلگرام شماره 09107666523 ارسال کنند و با دریافت کد شرکت در جشنواره نسبت به ثبت نام خود اطمینان حاصل کنند.

آخرین مهلت ثبت‌نام در جشنواره 10 تیر 1400 است و اسامی آثار راه یافته در تاریخ 20 تیر 1400 و اسامی برندگان 30تیرماه 1400 اعلام خواهد شد و مراسم اختتامیه جشنواره درصورت صدور مجوز ستادکرونای استان کرمانشاه 5 مرداد 1400 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/833/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس برگزار می شود دوره جشنواره ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم‌اندیشی فیلمنامه نویسی و هماهنگی برگزاری رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با حضور رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، مدیران این رویداد و جمعی از مدیران، فیلمنامه نویسان و کارگردان‌های کشور برگزار شد.

در این نشست که عصر روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، محمدحسین ایمانی خوشخو رییس این پارک، مهدی سجاده چی رییس کانون فیلمنامه نویسان سینما، پوران درخشنده نویسنده و کارگردان، محمود اربابی نویسنده و عضو هیات علمی دانشگاه، هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان، مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده، حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده عضو شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش و همچنین مدیران بخش‌های مختلف این رویداد حضور داشتند و در مورد مسایل مختلف فیلمنامه نویسی در سینمای ایران و فرایند برگزاری این رویداد سینمایی، هم اندیشی کردند.

رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با تشریح نحوه شکل‌گیری این پارک و ضرورت و اهمیتِ اقتصادِ فرهنگ، گفت: رشته‌های علوم انسانی و هنر ظرفیت بسیار بالایی در کمک به تمدن سازی و توسعه اقتصاد فرهنگ در کشور دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. خوشبختانه امروز پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به محل رجوع دستگاه‌های مرتبط و صنوف مختلف تبدیل شده است.

ایمانی خوشخو با اشاره به نقش و اهمیت ایده و فیلمنامه در صنعت سینما، گفت: رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با شناسایی استعدادهای جدید و جوان و پرورش ایده‌ها تا رسیدن به فیلمنامه، به دنبال کمک به هنر - صنعت سینما است و ان شاءالله این رویداد تا رسیدن به اهداف خود تداوم خواهد یافت.

در ادامه نشست محمود اربابی گفت: رویداد استارت‌آپی فیلم نامه نویسی کار مهم و مبارکی است و در صورتی موفق خواهد شد که بتواند مراکزی همچون سازمان سینمایی، رسانه ملی، حوزه هنری و سرمایه گذاران بخش خصوصی را پای کار بیاورد تا آثار برگزیده این رویداد به تولید برسند و یا حداقل طرح‌های برگزیده توسط آنها خریداری شود.

در ادامه این نشست پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به سوابق و اعتبار جهاد دانشگاهی، این سوابق را پشتیبان رویداد فیلمنامه نویسی قلمداد کرد و آن را دلگرم کننده خواند و تاکید کرد: تجربه‌های قبلی در مورد جشنواره‌های فیلم‌نامه نویسی نشان می‌دهد همیشه در مرحله تولید آثار برتر، سرمایه‌گذاران حضور نداشته اند و کار به نتیجه نرسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با وجود روحیه پیگیری و جدیتی که در مدیران جهاد دانشگاهی وجود دارد این رویداد بتواند مدیران سینمایی، سازمان‌ها، افراد سرمایه گذار و صاحبان آثار برگزیده را کنار هم جمع کند تا آثار برگزیده به تولید برسند.

این فیلمساز با اشاره به نگاه حاکم بر رسانه ملی، افزود: متاسفانه پژوهش و فیلمنامه ارزش چندانی در تلویزیون ندارد و رسانه ملی تعامل و همکاری مطلوبی با سینماگران نمی کند. امیدوارم پارک فناوری‌های نرم بتواند مشارکت مدیران سینما و سایر سرمایه گذاران را جلب کند.

مهدی سجاده چی در ادامه این نشست با اشاره به تجربه‌های ناموفق قبلی در زمینه رویدادهای فیلمنامه نویسی، گفت: صرف وجود ایده لزوما کافی نیست و ما باید همیشه به یک داستان قانع کننده و جذاب هم برسیم.

وی حلقه مفقوده این رویدادها را حضور و مشارکت جدی سرمایه‌گذارانی مثل فارابی، سازمان سینمایی، اوج و حوزه هنری و همچنین سرمایه‌گذاران حقیقی و بخش خصوص دانست و عنوان کرد: امروز دیگر ماموریت‌ها و رویکردهای این سازمان‌ها شفاف و مشخص است و این دستگاه‌ها می توانند درست در راستا و چارچوب ماموریتشان بیایند و آثار برگزیده ای را که با آنها همسو و هماهنگ است تولید کرده و یا مورد حمایت قرار دهند.

در ادامه نشست مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده سینما رویداد فیلمنامه نویسی را مهم خواند و گفت: چنین رویدادهایی می‌توانند سینمای ایران را نجات بدهند به شرط اینکه سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی همراه آن باشند.

در ادامه هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان سینما موفقیت رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را مستلزم دایمی شدن دبیرخانه و تداوم آن دانست و گفت: اگر مخاطبان ببینند دوره‌های قبلی، به ثمر رسیده و آثاری به تولید رسیده، حتماً حضور و مشارکتشان روز به روز بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده نیز در این رویداد گفت: این رویداد مسیر زایش، پرورش و گسترش ایده‌ها را هموار می‌کند. پیشنهاد می کنم پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی بازار ایده تا تولید را در سینما شکل دهد.

این کارشناس فرهنگی و سینمایی با اشاره به مشکلات جوانان و هنرمندان حاضر در صنعت سینما، گفت: اگر چنین رویدادهایی بتوانند به این قشر کمک کنند آثار و برکات زیادی برای سینمای ایران خواهد داشت.

در ابتدای این نشست نیز برزین ضرغامی مدیر برگزاری رویداد، سید جلال چاوشیان دبیر هنری رویداد و بهزاد رشیدی مدیر روابط عمومی پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هریک گزارش‌هایی در مورد فعالیت‌های دبیرخانه و فرایند ارزیابی آثار و نحوه برگزاری آن ارایه کردند.

کد خبر 6081113 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • فیلمسازی در حوزه اقوام یک گام بزرگ است/ اهمیت خرده‌فرهنگ‌ها
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ۱۵ اردیبهشت؛ برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر دانشجویی
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • (تصاویر) همه چیز درباره مراسم «هزار دف» کردستان در ۱۴۰۳
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی