Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شمس آبادی گفت: پرونده معروف جرائم اقتصادی یکی از مهم ترین پرونده های استان بود که در مجموع ۱۴ متهم دستگیر شدند و رسیدگی در دادسرا با ماست و تا مرحله کیفرخواست در دادسرا رسیدگی می شود و بعد از آن به دادگاه ویژه جرائم اقتصادی در تهران ارسال می شود که در آنجا هم ۱۴ نفر در مجموع به ۱۸۴ سال حبس و ۴۵۰ ضربه شلاق، پرداخت ۳۳ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ضبط ۷۲ میلیون یورو و ۱۴ میلیون دلار محکوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ مهدی شمس آبادی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز در سالن شهید بهشتی دادگستری استان برگزار شد گفت: همه ما تکلیف دارید در خبرهای خود نگاه اقتصادی به استان داشته باشید و سرمایه گذاران خارج استانی را به این استان جذب کنید.

وی اظهار کرد: زمانی سرمایه گذاران می توانند احساس امنیت کنند که خبرهای مثبت در استان باشد و منعکس شود، هر زمان خبر منفی باشد حتی سرمایه گذاران استانی هم منصرف می‌شوند، وقتی به اینده خوشبین نباشند، از سرمایه گذاری دست بر می دارند. 

این مقام قضایی بیان کرد: خانواده افرادی که بیکار هستند دچار آسیب های اجتماعی می شوند و سرقت های خرد و خشن در جامعه دیده می شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: وقتی فردی بیکار است و واحد تولید و صنعتی وجود نداشته باشد که وی مشغول به کار شود نتیجه آن را در دادسراها مشاهده می کنیم، حتی گاهی طلاق عاطفی هم ممکن است به دلیل بیکاری مرد باشد.

شمس آبادی اظهار کرد: در هر استانی مطالبه گری کمتر بوده کارها به خوبی پیش نرفته است، خبرنگاران چشمان و بازوان توانمند دستگاه قضایی هستند و دستگاه قضا هرجا آسیب اجتماعی، حقوق عامه و‌ فساد باشد برای پرونده ورود می‌کند و پرونده را به سرانجام می رساند.

وی گفت: تا جایی که می شود حرمت مومن حفظ شود که قلم فرسایی شما هم این کار را انجام می دهد، با حضور پرشکوه مردم در انتخابات اگر مسئولان ۲۴ ساعته هم کار کنند کم است، وظیفه ما به واسطه حضور سنگین تر شده و دغدغه مندی مردم باید در دستور کار قرار بگیرد، زیرا مردم با وجود فشارهای اقتصادی در انتخابات حضور داشتند.

ورود قوه قضاییه به بحران کرونا در استان 

وی اظهار کرد: رئیس ستاد کرونا استاندار است و گزارشات واصله به ما از طریق دانشگاه علوم پزشکی است و ما ورود می‌کنیم، قانونگذار در زمینه تهدید علیه بهداشت عمومی دست ما را باز گذاشته و مجازات تعیین کرده است.

این مقام قضایی گفت: زمانی که تهدید در بهداشت است چه صنوف و چه بازاریان ما خودمان ورود میکنیم، اگر در این دو هفته دست به دست هم ندهیم و صنوف را محدود نکنیم فاجعه رخ می دهد. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان بیان کرد: ما پزشک داریم، اما نمی توانیم پرستار اضافه کنیم و باید مردم را به رعایت شیوه نامه های بهداشتی دعوت کنیم، فردی که برای او سرمایه گذاری شده است از بین می رود، در این مورد اگر گزارش برسد برخورد جدی صورت می‌گیرد.

۱۴ متهم پرونده معروف جرائم اقتصادی به ۱۸۴ سال حبس محکوم شدند

شمس آبادی عنوان کرد: پرونده معروف جرائم اقتصادی یکی از مهم ترین پرونده های استان بود که در مجموع ۱۴ متهم دستگیر شدند و رسیدگی در دادسرا با ماست و تا مرحله کیفرخواست در دادسرا رسیدگی می شود و بعد از آن به دادگاه ویژه جرائم اقتصادی در تهران ارسال می شود که در آنجا هم ۱۴ نفر در مجموع به ۱۸۴ سال حبس و ۴۵۰ ضربه شلاق، پرداخت ۳۳ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ضبط ۷۲ میلیون یورو و ۱۴ میلیون دلار محکوم شدند. 

وی ادامه داد: محکومان در زندان زاهدان هستند و متعهد به واردات کالا در مقابل ارز دریافتی بودند، عده ای از آن ها بازرگان بودند و بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال جریمه نقدی را به صندوق دولت پرداخت کردند.

این مقام قضایی گفت: تا زمانی که برای بازگشت اموال به بیت المال کمک‌کننده مرخصی آن ها تمدید نمی شود که در حال پرداخت جریمه ها هستند. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان تصریح کرد: زمانی که محکومیت حاصل می شود، حوزه کاری، خود افراد و جامعه آسیب می ببینند، به همین دلیل پیشگیری بهتر از درمان است و تعدادی از آن ها بازرگان هستند.

دستگیری ۱۱ نفر در پرونده در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر

شمس آبادی بیان کرد: پرونده ای که در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تشکیل شد بالغ بر ۱۱ نفر به دلیل اختلاس ارتشاء و ارتشاء بندی دستگیر شدند و ۵ نفر با وثیقه آزاد هستند و باقی در زندان حضور دارند.

وی ادامه داد: در بدو امر بالغ بر ۱۳ کیلوگرم طلا که به عنوان رشوه دریافت شده بود به نفع دولت ضبط شد و در اختیار ماست مقداری دلار وجه نقد نیز ضبط شده است، در مرحله تحقیقات هستیم تا مشخص شود در واقع اموالی که  از اختلاس و ارتشا به دست آوردند مشخص شود.

این مقام قضایی عنوان کرد: در شعبه هفت بازپرسی که ویژه مدیران است تعداد پرونده ها از ۱۵۰ فقره به ۹۵ مورد و در شعبه امنیتی تعداد پرونده‌ها از ۳۳۰ فقره به ۹۹ مورد رسیده است.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان بیان کرد: پرونده معاون اسبق استاندار مانند پرونده دانشگاه ایرانشهر زمان‌بر است و قرار بود تا پایان خرداد کیفرخواست صادر شده و به دادگاه برسد، اما در همین یکی دو ماه آینده پرونده با کیفرخواست به دادگاه شهرستان می رود.

شمس آبادی گفت: در پرونده شهرداری زابل ۱۵ متهم کیفر خواست دادیم و  به محض صدور کیفرخواست این افراد معلق شدند و پرونده در مرحله رسیدگی است، برای پرونده شهرداری زاهدان گزارشی به ما رسیده که به سازمان بازرسی ارجاع دادیم، گزارشاتی که در باب فساد دریافت می شود به ارگان های امنیتی که ضابط خاص ما هستند و یا سازمان بازرسی ارسال می شود که مقداری زمان بر است و زمانیکه پرونده به ما برسد ورود می کنیم.
انتهای پیام/   

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان مقام قضایی محکوم شدند پرونده ها شمس آبادی ۱۴ متهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۹۲ هزار و ۳۴۶ نوآموز در سال تحصیلی جدیددرسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون ۵۱ هزار و ۱۳۰ هزار نوآموز این استان تاکنون از نظر سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفتند.
ذبیح الله اللهی افزود: هم‌اکنون سیستان و بلوچستان در زمینه سنجش کودکان بدو ورود به مدرسه از میانگین کشوری پایین‌تر است.
وی از فعال بودن ۴۶ پایگاه سنجش نوآموزان در سیستان و بلوچستان خبر داد و ادامه داد: آن دسته از کودکانی که تاکنون موفق به نوبت‌گیری نشدند می‌توانند با دریافت نوبت الکترونیکی برای انجام سنجش بدو ورود به دبستان و پیش‌دبستانی اقدام کنند.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه فرآیند نوبت‌دهی و سنجش سلامت نوآموزان ادامه دارد، گفت: نوبت‌گیری سنجش بدو ورود به دبستان و پیش‌دبستانی از طریق سامانه my.medu.ir انجام می‌شود و به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم نوبت‌گیری را به‌روز‌های پایانی موکول نکنند.
وی ادامه داد: متولدان ١٣٩۶/۰۷/۰۱ تا ۱۳۹٩/۰۷/۰۱ که در مهر ۱۴۰۳ وارد پایه اول یا پیش دبستانی یک و دو می‌شوند، حتما باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند .
الهی افزود: در سیستان و بلوچستان ۴۰ پایگاه فعال سنجش بدو ورود در نظر گرفته شده که نوآموزان را از لحاظ بینایی، شنوایی، آمادگی جسمانی و تحصیلی مورد سنجش قرار می‌دهند.
وی بیان کرد: در پایگاه سنجش چند عملیات غربالگری نظیر پایش رشد دهان و دندان، قد، وزن، شنوایی و بینایی سنجی و آمادگی تحصیلی سنجش هوش کلامی و غیر کلامی، دیرآموزی و وضعیت یادگیری دانش آموز در حد تحصیل مدارس عادی است یا خیر، انجام که پس از انجام سنجش نوآموز، مجوز تحصیل در مدرسه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود
  • سنجش ۵۱ هزار و ۱۳۰ هزار نوآموز سیستان و بلوچستانی برای ورود به مدرسه
  • حضور ۹۲ هزار و ۳۴۶ نوآموز در سال تحصیلی جدیددرسیستان وبلوچستان
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟
  • مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تجهیزات کافی ندارد
  • سنجش نیمی از نوآموزان بدو ورود به دبستان در سیستان و بلوچستان
  • ارسال کمک از اصفهان به مناطق متاثر از سیل کنارک سیستان و بلوچستان
  • خروج یک سامانه بارشی از سیستان و بلوچستان و ورود دیگری