Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیراداره اعتبارات بانک مرکزی ضمن اعلام ابلاغ «شیوه‌نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید» به پنج بانک عامل، جزئیات مرتبط با این طرح را تشریح کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، شهرزاد دانشمندی ضمن اشاره به ابلاغ «شیوه‌نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید»، تصریح کرد: حسب مصوبات اقتصادی دولت مقرر شده است برای هم وطنان، کارت رفاهی صادر شود و در نهایت منابع حاصل از آن صرف تأمین مالی زنجیره تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام مسئول بانک مرکزی درخصوص سازوکار کارت رفاهی گفت: سازوکار این کارت به گونه‌ای است که یارانه بگیران معیشتی و عادی یا دارندگان «سهام عدالت» که تاکنون سهام خود را نفروخته باشند و یا افراد عادی از طریق سایر وثایق به تشخیص بانک عامل می‌توانند نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند؛ لذا متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل، درخواست خود برای دریافت کارت رفاهی را ارائه دهند.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی درخصوص سقف اعتباری و شرایط بازپرداخت این کارت‌های اعتباری عنوان کرد: این کارت رفاهی با سقف حداکثر هفت میلیون تومان و با بازپرداخت حداکثر ۱۸ ماهه در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و متقاضیان می‌توانند از طریق پایانه‌های فروشی که بانک‌های عامل آن‌ها را تعیین می‌کنند، نسبت به خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود مبادرت کنند.

وی افزود: اعتبار کارت رفاهی برای خرید کالا و خدمات در فروشگاه‌ِها و پذیرنده کارت طرف قرارداد اعلامی توسط بانک‌های عامل و طرف قرارداد در سامانه رفاهی ایرانیان امکان‌پذیر است و تراکنش‌های دیگر نظیر برداشت وجه و انتقال وجه از کارت مزبور مجاز نیست.

دانشمندی در ادامه درباره پذیرندگان کارت رفاهی گفت: از طرف دیگر صاحبان پایانه‌های فروش که اکثراً فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند، می‌توانند ضمن عقد قرارداد با بانک‌های عامل از اسناد تجاری مانند «اوراق گام» یا «اوراق اعتبارات اسنادی» به منظور تأمین زنجیره تولید خود استفاده کنند. به این واسطه، اوراق مزبور می‌تواند در زنجیره تولید به گردش افتد و در نهایت توسط بانک عامل متناسب با اقساطی که از مردم اخذ می‌شود، نقد گردد.

وی درباره بانک‌های عامل این طرح عنوان کرد: در حال حاضر پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» بانک‌های عامل این طرح محسوب می‌شوند؛ و هم اکنون بانک ملی به طور مقدماتی طرح یاد شده را آغاز کرده است. البته حداکثر تا دو هفته آینده سایر بانک‌های عامل نیز این امکان را خواهند داشت که کارت‌های رفاهی را در اختیار متقاضیان قرار دهند و امید است در آینده نزدیک دیگر بانک‌ها نیز برای این طرح معرفی شوند.

به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، این بانک در راستای حمایت از معیشت و افزایش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه و همچنین بهبود فرایند تامین مالی زنجیره تولید، نسبت به ابلاغ شیوه نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید به پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» با سهمیه هر بانک حداقل دویست هزار فقره کارت و سقف فردی هر متقاضی هفتاد میلیون ریال اقدام کرده است.     بیشتر بخوانید: نحوه اجرای سیاست پولی با توجه به پیش بینی نقدینگی در بازار بین بانکی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بانک مرکزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بانک مرکزی تامین مالی زنجیره تولید اعطای کارت رفاهی بانک های عامل بانک مرکزی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بر اهتمام جدی دولت سیزدهم در تحقق راهبرد «جهش تولید» از طریق تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و حمایت قاطع از واحدهای تولیدی تأکید کرد.

وی در نشست تخصصی با مدیریت صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بیان کرد: افزون بر هدف‌گذاری‌های انجام‌شده برای تکمیل زنجیره متانول، پلیمر و پلی‌پروپیلن باید به زنجیره تولید اتیلن نیز توجه شود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید شهرک‌های تخصصی پتروشیمیایی به‌طور تخصصی احداث شوند، گفت: افزون بر تأمین نیازهای کشور، توسعه صادرات نیز در تکمیل زنجیره محصولات مختلف باید در نظر گرفته شود.

شاهمیرزایی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ را دستاوردی بزرگ دانست و افزود: همکاری مطلوب هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی در فروش اعتباری، سبب رونق تولید و اقتصاد واحدهای کوچک در حوزه صنایع تکمیلی شد.

پتروشیمی؛ پیشران صنایع کشور

وی همچنین در نشست تخصصی با مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با تأکید بر لزوم رشد تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی بیان کرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت پتروشیمی برای تحقق این هدف استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اهمیت همگرایی و همکاری میان هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق رشد تولید گفت: مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی نقشی مهم، تأثیرگذار و راهبردی در زمینه افزایش همکاری ارکان مختلف صنعت دارد.

شاهمیرزایی افزود: صنعت پتروشیمی پیشران صنایع مختلف کشور است و توسعه این صنعت ارزش‌آفرین سبب رشد و ارتقای دیگر صنایع نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت گامی بزرگ برای تولید پایدار مجتمع‌های پتروشیمی است، که این مهم با تلاش شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان همکار می‌تواند صنعت پتروشیمی ایران را به‌طور کامل از واردات کاتالیست‌ها بی‌نیاز کند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

شاهمیرزایی از مدیریت کنترل تولید این شرکت خواست ضمن حمایت قاطع از واحدهای تولیدی، با پیگیری اجرای سیاست و راهبرد تکمیل زنجیره ارزش، برنامه منسجم و اثربخشی را به‌منظور تحقق هدف جهش تولید پیاده‌سازی کند.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های صادراتی

وی در ادامه در نشست تخصصی با مدیریت طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: توسعه و نوسازی بنادر و اسکله‌های صادراتی محصولات پتروشیمی باید با شتاب بیشتری انجام شود تا طرح‌هایی که عملیاتی می‌شوند بتوانند با سهولت بیشتری صادرات داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه امسال ۱۲ طرح تازه به جمع تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی افزوده می‌شود، گفت: مدیریت طرح‌ها باید نظارت دقیقی بر عملیات اجرای طرح‌های پتروشیمی داشته باشد تا افزون بر رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو، زمینه تولید پایدار نیز فراهم شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر استفاده از کالاها، تجهیزات و قطعه‌های ساخت داخل در طرح‌های پتروشیمی بیان کرد: شرکت‌ها و سازندگان توانمند ایرانی ظرفیت‌های بسیار مطلوبی برای تأمین نیازهای طرح‌ها دارند. باید خودمان را توانمند و به حمایت از ساخت داخل بیش از پیش توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • شتر عامل مصدوم شدن ۸ نفر در تصادف زنجیره‌ای
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • معرفی مدیر عامل جدید امور شعب بانک ملی استان ایلام
  • ۷ اقدام بانک مرکزی در حمایت از تولید
  • زنجیره ارزش فرش دستباف در کردستان ایجاد می‌شود
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند