Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.

 

مطیعی: جزئیات آماده‌سازی خوابگاه‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی

با توجه به احتمال بازگشائی دانشگاه‌ها از سال تحصیلی جدید، خوابگاه‌های دانشجویی نیز بر اساس گفته رئیس صندوق رفاه با امکانات ویژه کرونایی برای اسکان دانشجویان آماده سازی می‌شوند. ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، در خصوص اقدامات صندوق برای آماده سازی خوابگاه‌ها در سال تحصیلی جدید گفت: این مسائل بستگی به تصمیم ستاد مقابله با کرونا دارد و تا زمانی که زمان بازگشت دانشجویان به دانشگاه‌ها را مشخص نکند و ما هم اطلاعی در این خصوص نداشته باشیم نمی‌توانیم اقدامی انجام دهیم.

وی افزود: بخشی هم بستگی به اختصاص امکانات واکسیناسیون به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها دارد. با برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت قرار است تا آذرماه اقشار مختلف دانشگاهی واکسینه شوند، اما طبیعی است تا واکسیناسیون کامل نشود دانشگاه‌ها به حالت عادی برنمی گردد.

 


رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دانشگاه‌ها در حال برنامه ریزی لازم برای بازگشایی در سال تحصیلی هستند، اما اینکه این کار در چه مقطع زمانی و با چه ترتیبی صورت بگیرد ممکن است در دو مرحله و در یک فاصله زمانی انجام شود.


اعلام اسامی ۱۴۴ موسسه مجاز اعزام دانشجو

دانشجویانی که قصد اعزام به کشور‌های دیگربرای ادامه تحصیل دارند می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان از اسامی موسسات مجاز اعزام به دانشجو اطلاع یابند.

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اسامی ۱۴۴ موسسه مجاز اعزام به دانشجو را اعلام کرد.

 دانشجویان متقاضی اعزام به خارج از کشور می‌توانند برای اعزام به خارج از کشور ازمجوز فعالیت این موسسات اطلاع یابند.

 

برگزاری بخش مناطق بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی تا ۱۵ تیرماه


بخش مناطق بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران با حضور هفت گروه نمایشی از مراکز آموزش عالی شهرستان‌ها به میزبانی مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران به همت اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فنآوری از بیست و نهم خرداد ماه آغازشده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد.


بخش اصلی جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران نیز از هفتم تیرماه تا ۱۵ تیرماه به میزبانی تالار مولوی و دیگر سالن‌های نمایشی برگزار خواهد شد.

 

مسابقه کتابخوانی دانشجویی «هشت بهشت» ۴ تیرماه برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی دانشجویی «هشت بهشت» با موضوع کتاب جنایت و مکافات جمعه ۴ تیرماه از ساعت ۹ تا ۲۴ ویژه دانشجویان سراسر کشور به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 رمان مشهور «جنایات و مکافات» اثر فئودور داستایوفسکی نویسنده پر آوازه روسی دومین کتاب انتخاب‌شده برای مطالعه دانشجویان علاقه‌مند کتابخوانی است.

مضمون و درون‌مایهٔ کتاب تحلیل انگیزه‌های قتل و تأثیر قتل بر قاتل است که داستایوفسکی مسأله رابطه میان خویشتن و جهان پیرامون و فرد و جامعه را در آن گنجانده است.


شرط حضور در امتحانات دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد

دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه الزهرا در صورتی می‌توانند در امتحانات پایان نیمسال تحصیلی شرکت کنند که شهریه‌ها را واریز و تسویه حساب مالی داشته باشند.

 دانشگاه الزهرا (س) طی اطلاعیه‌ای شرط حضور دانشجویان شهریه پرداز این دانشگاه را در امتحانات نیمسال دوم تحصیلی اعلام کرد.

دراین این اطلاعیه آمده است: کلیه دانشجویان شهریه پرداز بایستی قبل از شروع امتحانات نیم سال دوم ۹۹ نسبت به پرداخت بدهی شهریه در سامانه گلستان اقدام نمایند تا از بروز هرگونه مشکل در بازه امتحانات جلوگیری به عمل آید.

لازم به ذکر است، درصورت عدم پرداخت، عواقب ناشی از آن به عهده دانشجو می‌باشد.

 

 

ثبت‌نام بیست و چهارمین دوره ازدواج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر تا ۳۱ شهریور


ثبت نام بیست و چهارمین دوره ازدواج دانشجویی از سوی نهاد رهبری در دانشگاه خواجه نصیر آغاز شده و تا ۳۱ شهریور ادامه دارد.


زوج‌های دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی می‌توانند برای ثبت نام از طریق سایت ازدواج دانشجویی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها ثبت نام کنند.


رشد قابل ملاحظه اعتبارات دانشگاه‌ها در برنامه ششم توسعه

محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از رشد قابل ملاحظه اعتبارات مصوب هزینه‌ای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در طول برنامه ششم توسعه (سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰) خبر داد.

نظرپور با بیان این مطلب گفت: این افزایش به نحوی بوده که اعتبارات هزینه‌ای دانشگاه‌ها ۱۴۶ درصد، مؤسسات پژوهشی ۱۴۷ درصد و پارک‌های علم و فناوری ۴۸۲ درصد رشد را نسبت به سال ابتدایی برنامه ششم توسعه نشان می‌دهند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم اظهار داشت: بدیهی است کیفیت آموزش و پژوهش کشور رابطه تنگاتنگی با اعتبارات این حوزه دارد و افزایش بودجه عمومی حوزه آموزش عالی در تحقق اهداف اسناد بالادستی پژوهش و فناوری بسیار موثر است.


چالش‌های پیش روی واکسیناسیون دانشجویان و آموزش حضوری


طرح واکسینه شدن اقشار مختلف مردم از سوی وزارت بهداشت در مقابل بیماری کرونا مدتی است آغاز شده و بخشی از واکسیناسیون نیز تاکنون به پایان رسیده است. برنامه ریزی‌های وزارت بهداشت برای واکسینه کردن اقشار مختلف به صورتی بود که تا پایان شهریورماه بتواند دانشجویان سراسر کشور را واکسینه کرده و آموزش‌ها از مهرماه به صورت حضوری باشد، اما بدقولی کشور‌های صادرات واکسن این برنامه ریزی‌های را مختل کرد و دانشگاه‌ها را بلاتکلیف در این مسئله رها کرده است.

 


غلامرضا غفاری، سرپرست سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: واکسیناسیون دانشجویان و دانشگاهیان از شهریورماه سال جاری آغاز می‌شود و تا مهر و آبان ادامه دارد.

وی افزود: شروع واکسیناسیون دانشگاهیان از جمله اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان از شهریورماه خواهد بود. قرار است تمهیداتی، از جمله واکسیناسیون برای حضوری بودن سال تحصیلی پیش رو در نظر گرفته شود.

با این تغییر زمان واکسینانسیون، یکی از مشکلاتی که دانشگاه‌ها برای حضوری شدن دانشجویان با آن مواجه خواهند بود، خوابگاه‌های دانشجویی است که بخش زیادی از دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های بزرگ به ویژه مراکز استان‌ها که غیر بومی هستند، باید برای حضور در دانشگاه، در خوابگاه‌ها اسکان پیدا کنند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی پروتکل های بهداشتی مطیعی جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی دانشجویان شهریه پرداز دانشجویان وزارت علوم برنامه ریزی سال تحصیلی دانشگاه ها مجاز اعزام خوابگاه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان