Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، فرهاد قلی نژاد مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: منطقه کوهستانی تنگ باهوش و شاهزاده ابراهیم که در شهرستان های دشتستان و تنگستان قرار دارد، یکی از زیستگاه‌های ارزشمند گونه‌های گیاهی و جانوری استان به شمار می‌رود که به عنوان منطقه شکار ممنوع تحت حفاظت سازمان محیط زیست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قلی نژاد ادامه داد: برای افزایش اقدامات حفاظتی و اختصاص اعتبارات، ارتقاء منطقه به عنوان منطقه حفاظت شده در سال‌های اخیر پیگیری و پرونده آن برای ارسال به شورای عالی محیط زیست تکمیل شده است اما به علت مخالفت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر این فرایند متوقف شده است.

او دلیل مخالفت صنعت، معدن و تجارت استان  را فعالیت معدن در منطقه در سال‌های آینده عنوان کرد در حالی که تا کنون معدنی در این منطقه فعال نشده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اهمیت حفاظت از زیستگاه‌ها و میراث‌های طبیعی افزود: مناطق حفاظت شده آخرین بازمانده طبیعت بکر کشور است و فقط ۷ درصد مساحت استان تحت حفاظت قرار دارد در حالی که طبق استاندارد تعریف شده ۱۰ درصد مناطق باید تحت حفاظت باشد. در حقیقت ۱۰ درصد مناطق حفاظت شده بانک ژن و میراث طبیعی استان برای نسل حاضر و نسل‌های آینده است.

قلی نژاد ادامه داد: نمی‌شود در تمام زیستگاه‌ها و مناطق بکر به دنبال معدن باشیم و اگر هم معدن نیاز باشد باید ضوابط و معیار‌های زیست محیطی رعایت شود.

بیشتر بخوانید

پویشی مردمی برای حفاظت از ثروتی عمومی/ محیط زیست دشتی: دوستداران بیرمی کار را از متولیان پیگیری کنند سرشماری منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم- تنگ باهوش انجام شد انسان عامل و محور تخریب محیط زیست است

او تاکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست در حال پیگیری برای گرفتن تاییدیه و تکمیل پرونده ارتقاء منطقه شکار ممنوع تنگ باهوش و شاهزاده ابراهیم به منطقه حفاظت شده است.

منطقه تنگ باهوش و شاهزاده ابراهیم به وسعت ۶۱ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های دشتستان و تنگستان قرار دارد و زیستگاه انواع گونه‌های جانوری مانند کل و بز، پلنگ، کبک و تیهو و پوشش گیاهی شامل بنه، بادام، کلخونگ، بادام کوهی، قیچ و علف‌های یک ساله است.

این منطقه تامین کننده آب کشاورزی و آشامیدنی مردم منطقه نیز به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش منطقه حفاظت شده محیط بان شاهزاده ابراهیم تنگ باهوش حفاظت شده محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری

تین نیوز

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جاری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه های پایش آب، هوا و خاک گفت: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان شهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

حشمتی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان های ذیربط تهیه خواهد شد.

وی با تشریح اقدامات سیاست گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی های مذکور، بهینه سازی روش های استفاده از آب های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان