Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-03-28@18:55:49 GMT

روحانی صبر انقلابی مردم را امتحان نکند

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۸۴۲۲

روحانی صبر انقلابی مردم را امتحان نکند

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت:روحانی صبر انقلابی مردم را بیش از این امتحان نکند، اگر رفراندومی برای میزان رضایت مردم از عملکرد دولت برگزار شود، حداقل ۹۰ درصد مردم نارضایتی خود را اعلام می‌کنند.

محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با امتداد در واکنش به اظهارات اخیر روحانی مبنی بر اینکه کشور را در وضعیت خوبی به دولت سیزدهم تحویل می‌دهیم، گفت: مردم، صبورانه عملکرد این دولت را تحمل کردند، اما روحانی نباید صبر مردم را به نام خود تمام کرده و اعلام کند که این دولت عملکرد خوبی داشته، زیرا مردم در حال روزشماری برای پایان عمر دولت دوازدهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی به هیچ یک از وعده‌های معیشتی و سیاست خارجی خود عمل نکرد

نماینده مردم کرمان در مجلس افزود: روحانی به هیچ یک از وعده‌های معیشتی و سیاست خارجی خود عمل نکرد. قرار بود با کدخدا به مذاکره بنشینند و با برجام مشکل معیشت، محیط زیست و حمل و نقل را برطرف کنند، اما تا امروز مذاکرات به جایی نرسیده است.

وی گفت: قرار بود در بازار ارز ثبات ایجاد کنند، اما ارز ۳ هزار تومانی تحویل گرفتند و ارز ۳۰ هزار تومانی تحویل دادند. قرار بود پول ایرانی در دنیا ارزش پیدا کند، اما امروز پول ایران یکی از بی‌ارزش‌ترین پول‌ها در منطقه است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: قرار بود گذرنامه ایرانی آنقدر معتبر شود که با آن بتوان به هر کشوری بدون ویزا سفر کرد. امروز حتی کشورهای کوچک منطقه نیز از ما ویزا می‌خواهند و بسیاری از کشورها نیز به ایرانیان ویزا نمی‌دهند.

زاهدی گفت: خیل عظیم جوانان بیکار امروز ناراحت و افسرده هستند، مسکن مهر را مزخرف خواندند، اما به جای آن، هیچ طرحی برای مسکن اجرا نکردند و قیمت مسکن به ۱۰ برابر افزایش یافت. امروز حتی در شهرهای کوچک نیز جوانان قادر به اجاره مسکن نیستند.

روحانی صبر انقلابی مردم را امتحان نکند / پرونده مدیران متخلف به قوه قضائیه می‌رود

وی افزود: روحانی صبر انقلابی مردم را به پای اینکه شرایط خوب است، نگذارد. اگر همین امروز رفراندومی درباره میزان رضایت مردم از عملکرد دولت برگزار شود، یقین دارم که حداقل ۹۰ درصد مردم نسبت به عملکرد دولت ابراز نارضایتی خواهند کرد.

زاهدی گفت: مدیرانی که ترک فعل و یا تخلفاتی داشته‌اند که منجر به بروز وضعیت فعلی شده‌اند باید به قوه قضائیه پاسخگو باشند. کمیسیون اصل نود نیز می‌تواند به این موضوع ورود کند.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن روحانی : جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود

روحانی گفت: به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

به گزارش سایت حسن روحانی؛ حسن روحانی روز ۲۵ بهمن‌ماه در دیدار اعضای تحریریه روزنامه اعتماد به سؤالات آن‌ها درباره مهم‌ترین وقایع دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم پاسخ داد که در سالنامه نوروزی این روزنامه منتشر شد.

آنگونه که سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از دکتر روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است:

آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حسن روحانی: ترامپ ۸ بار پیغام داد که مذاکره کنیم ظریف : چون از آمریکا آمدم خودی محسوب نمی‌شدم/ برای کشت بادمجان در این دولت گفتند شش ماه صبر کنید، از برجام توقع داشتند یکی دو ماهه جواب دهد!

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران برای تحقق شعار سال پای کار باشند
  • دهیاران در روستاها منابع درآمدی ایجاد کنند
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • این گیاه زیبا یک مسکن طبیعی ، تقویت کننده حافظه است و سرشاز از ویتامین C، مس و منگنز میباشد
  • مشارکت‌های مردمی تنها راهکار در رونق بازار مسکن خواهد بود
  • خروج رکود بازار مسکن تنها با اتکا به توان مردم در ساخت‌وساز امکان‌پذیر است
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • حسن روحانی : جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود
  • طالبان: پاکستان از مهاجرین به‌عنوان ابزار فشار استفاده نکند
  • پاسخ به ادعای تکراری دولت رئیسی و یک پیشنهاد