Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@16:06:46 GMT

مردی که به مدت ۱۰ ماه به کووید-۱۹ مبتلا بود!

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۹۲۷۵

مردی که به مدت ۱۰ ماه به کووید-۱۹ مبتلا بود!

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از گاردین، دیو اسمیت(Dave Smith) یکی از کسانی بود که مانند هزاران فرد دیگر در آغاز همه‌گیری کووید-۱۹ در بریتانیا در سال ۲۰۲۰ به این ویروس مبتلا شد. ویروس زنده در بدن اکثر مردم از جمله کسانی که کووید طولانی مدت را تجربه می‌کنند پس از چند هفته از بین می‌رود اما اسمیت شرایط متفاوتی را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفونت در بدن او به مدت ۲۹۰ روز باقی‌ماند یعنی تقریبا ۱۰ ماه. این مدت بیشترین زمانی است که برای ابتلا به کووید-۱۹ تاکنون ثبت شده است.

در طول این مدت اسمیت ۷۲ ساله از بریستول ۴۲ تست مثبت پی‌سی‌آر(PCR) ثبت کرد و هفت بار در بیمارستان بستری شد. او می‌گوید: زمان‌هایی بود که حالم خیلی بد می‌شد و تا دم مرگ می‌رفتم. همسرم پنج بار شروع به ترتیب دادن مراسم خاکسپاری برای من کرد.

اسمیت که یک مربی آموزش رانندگی بازنشسته است در نهایت با "کوکتل آنتی‌بادی"(antibody cocktail) که برای دونالد ترامپ نیز استفاده شده بود درمان شد. این دارو میزان مرگ و میر را در بین افرادی که هیچ‌گونه آنتی‌بادی کووید-۱۹ در بدنشان نیست کاهش می‌دهد.

این کوکتل حاوی دو آنتی‌بادی به نام‌های کازیروییماب(casirivimab) و ایمدویماب(imdevimab) است که به بخش‌های مختلفی از پروتئین سنبله ویروس متصل می‌شوند و به آن اجازه‌ی اتصال به سلول را نمی‌دهند.

این دارو در حال حاضر در انگلستان موجود نیست زیرا از نظر بالینی تایید نشده است و اسمیت طی یک برنامه به نام "استفاده دلسوزانه" به این درمان دست پیدا کرد. درمان زمانی انجام می‌شود که هیچ‌درمانی کارساز نباشد و در آن می‌توان از داروهای غیر مجاز استفاده کرد.

پزشک او اکنون به دنبال گرفتن تاییدیه برای مصرف این درمان برای سایر بیمارهایی مشابه اسمیت است.

اد مورن(Ed Moran) یک مشاور در زمینه بیماری‌های عفونی در سرویس سلامت همگانی در شمال بریستول می‌گوید: تعداد زیادی از این نوع بیماران وجود ندارد اما می‌دانیم که این بیماران جهش‌هایی مشابه جهش‌های جدید پیدا می‌کنند. اگرچه این موضوع در حد تئوری است اما وجود دارد بنابراین زمانی که صحبت از درمان‌های در دسترس می‌شود نباید از این بیماران چشم‌پوشی کرد.

مانند اسمیت، اکثر افرادی که عفونت‌های مزمن دارند سطح آنتی‌بادی پایینی دارند که علت آن می‌تواند انجام درمانی مربوط به سرطان خون یا بیماری‌های ارثی باشد که باعث نقص در سلول‌های ایجاد کننده‌ی آنتی‌بادی می‌شود.

اسمیت در سال ۲۰۱۹ تحت شیمی‌درمانی قرار گرفته بود و درست زمانی که از سرطان پاک شد همه‌گیری کووید-۱۹ آغاز شد.

او می‌گوید: من به طور کامل نیروی خود را از دست داده بودم و حس بویایی و چشایی نداشتم اما تا زمانی که در ماه آوریل به علت عفونت به بیمارستان رفتم تست نداده بودم.

او پس از دریافت آنتی‌بیوتیک به خانه فرستاده شد اما زمانی که دوباره حالش وخیم شد به بیمارستان بازگشت و بستری شد. و آزمایش کوویدش مثبت اعلام شد.

بیماری او دائما بهتر و بدتر می‌شد و به دلیل کاهش اشتها وزن زیادی از دست داد.

پس از دریافت درمان آنتی‌بادی او کم کم بهبود یافت و توانست بعد از مدت‌ها به تنهایی کارهایش را انجام دهد. ۴۵ روز پس از دریافت دارو تست پی‌سی‌آر اسمیت منفی شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا عفونت آنتی بادی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: براساس بسته‌های حمایتی ابلاغی وزارت بهداشت، خدمات مورد نیاز به بیماران هموفیلی با هدف کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به عنوان تنها مرکز جامع هموفیلی دانشگاه ارایه می‌شود.
مهرداد شریفی افزود: ویزیت بیماران توسط پزشک فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، تهیه و توزیع فاکتور‌های انعقادی رایگان، تزریق فاکتور‌های نادر انعقادی و فرآورده‌های خونی، آموزش، مشاوره و مددکاری به بیماران مبتلا به هموفیلی ارائه می‌شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه بیشتر بیماران مبتلا به هموفیلی دارای پیشینه خانوادگی خونریزی هستند، ادامه داد: از مجموع بیماران شناسایی شده، حدود ۴۲۲ نفر به هموفیلی نوع A، بالغ بر ۵۵ نفر به هموفیلی نوع B و حدود ۴۴۱ نفر به سایر اختلالات انعقادی مبتلا هستند.
شریفی گفت: ۶۶۷ مرد و ۲۵۱ مورد زن مبتلا به هموفیلی تاکنون در شیراز و شهرستان‌های استان فارس شناسایی شده‌اند.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تغذیه سالم، ورزش منظم و مستمر، پرهیز از استرس و فشار‌های روانی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تا حد قابل توجهی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های خاص پیشگیری کند.

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • گوشت چروکیده ؛ مردی که 3 قرن را به چشم دید! (+عکس)
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس