Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر مجارستان در مراسم افتتاحیه تکبال با ابراز خوشحالی از راه اندازی این رشته درایران اظهار امیدواری کرد با توجه به استعدادهای ورزشی، ایران در این رشته بتواند به نتایج خوبی دست پیداکند.

به گزارش   برنا؛ سفیر مجارستان در ایران با اظهار خوشحالی از حضور در این مراسم گفت:این اتفاق لحظه مهمی در روابط دو کشور است وی افزود: ورزش همواره زمینه ای برای همکاری بین دو کشور بوده است و ویدیویی که از موفقیت های ورزشکاران ایران در کشورهای مختلف نشان داده شد، موفقیت ورزشکاران کشورم و همچنین ورزش‌هایی که هر دو کشور در آن قدرتمند هستند مثل وزنه برداری، کشتی و حتی واترپلو را به یاد من آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زولتان وارگا هاژونیس، اهمیت روابط دو کشور را خاطر نشان کرد و افزود: مطمئنا به زودی همکاری مشترک ورزشی بین دو کشور ایران و مجارستان رخ خواهد داد.

او  اظهار کرد: مردم مجارستان به ابداع این ورزش افتخار می کنند و در حال حاضر ١١٠ کشور فدراسیون، انجمن یا کمیته تکبال دارند.

سفیر مجارستان در ایران به ویژگی‌های این رشته اشاره کرد و گفت: امیدوارم میز تکبال را به زودی در سراسر ایران ببینم که مردم کنار یکدیگر جمع می شوند و بازی می کنند و لذت می برند.

هاژونیس با تشکر از تمامی افرادی که این گردهمایی را برگزار کردند گفت: امیدوارم به زودی ببینم که تیم ملی تکبال مجارستان مقابل ایران بازی خواهد کرد.

وی نگاه توسعه ای مسوولان ورزش ایران ارا مورد توجه قرار داد و اظهار امیدواری کرد به ورزش ایران دراین رشته بتواند به نتایج خوبی دست پیداکند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران کشتی بازی تیم ملی ایران مجارستان تکبال دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو سناریوی تل‌آویو برای پاسخ به تهران

به گزارش «تابناک»، امیرعلی ابوالفتح در روزنامه همشهری نوشت: به‌دنبال بازتاب گسترده عملیات «وعده صادق» در سطح جهانی، گمانه‌زنی‌ها درباره پاسخ احتمالی تل‌آویو به این عملیات در شرایطی ادامه دارد که سناریوهای مطرح در این زمینه را باید از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار داد. نکته اینجاست که نتانیاهو و اعضای کابینه افراطی و دست‌‌راستی او، همواره به‌دنبال مواجهه مستقیم با ایران بوده‌اند؛ کمااینکه پیش‌از عملیات «طوفان‌الاقصی» نیز در مقاطع مختلف بر طبل رویارویی با جمهوری‌اسلامی می‌کوبیدند. این گروه معتقدند که در قبال عملیات «وعده صادق» ایران باید واکنشی سخت نشان داد؛ واکنشی که جنبه بازدارنده داشته باشد و معادله مواجهه با ایران را تغییر دهد. اگرچه نتانیاهو در این زمینه با محدودیت‌ها و دشواری‌های مختلفی مواجه است، اما این رویکرد، حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، حمله به اهداف نظامی در تهران، هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه پالایشگاه‌ها و... را به‌عنوان سناریوهای خود به‌منظور پاسخ به ایران مطرح می‌کند؛ سناریوهایی که تلاش برای تحقق آن هزینه‌های بسیاری برای تل‌آویو به‌همراه خواهد داشت. دراین میان، نکته اینجاست که با وجود اینکه تندروها در تل‌آویو تلاش می‌کنند اینگونه القا کنند که به‌صورت مستقل تصمیم‌گیری می‌کنند و به متحدان خود گوش نمی‌دهند، اما واقعیت‌های میدانی به‌شدت از وابستگی آنان به هم‌پیمانان خود، به‌ویژه آمریکایی‌ها حکایت دارد؛ موضوعی که اجرای سناریوهای مقابله‌ای آنها در قبال تهران را با محدودیت‌های عدید‌ه‌ای مواجه کرده‌است. بنابراین به‌نظر می‌رسد گروه نخست دراین زمینه دست بالا را ندارند.

در چنین شرایطی سناریوی دوم، انجام اقدام‌هایی است که به جنگ تمام‌عیار منجر نشود و به‌مراتب محدودتر و کوچک‌تر از سناریوی نخست باشد. حمله به اهدافی در خارج از ایران و به‌ویژه هدف قرار دادن آنچه به‌عنوان «دارایی‌های سپاه خارج از ایران» عنوان می‌کنند، ازجمله گمانه‌زنی‌های مطرح دراین زمینه است. حمله به اهدافی در عراق و سوریه یا «حمله محدود» در داخل مرزهای ایران، آن ‌هم بدون تلفات و به‌گونه‌ای که منجر به جنگ و درگیری گسترده با ایران نشود، ازجمله فرضیه‌های مطرح در سناریوی دوم است. «حمله سایبری» و «اقدام خرابکارانه در داخل ایران» از دیگر گمانه‌زنی‌های مطرح به‌شمار می‌رود. در مجموع معتقدم با گذشت زمان و افزایش فشارهای آمریکا و دولت‌های اروپایی به تل‌آویو برای دامن نزدن به تنش‌ها در منطقه، تصمیم‌سازان اسرائیلی بیش از هر چیز به گزینه‌ای محدود و بدون تلفات می‌اندیشند تا تهران را وادار به پاسخ متقابل نکنند.

دیگر خبرها

  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • مسابقات کوراش بانوان در سطح خوب و با میزبانی شایسته برگزار شد
  • دو سناریوی تل‌آویو برای پاسخ به تهران
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • راه‌اندازی موزه تئاتر و اختصاص بودجه ویژه برای بخش موسیقی
  • آمادگی ایجاد کمپ بین‌المللی کاراته کشور در همدان را داریم
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان پس از قهرمانی ایران در کشتی فرنگی آسیا
  • آغاز دوره اخلاق حرفه ای نخبگان تیم های ملی وملی پوشان رشته‌های مختلف در قشم
  • هیات دوچرخه سواری البرز پیست ندارد/ ضرورت نگاه ویژه به این رشته