Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون شوراهای و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد نقایص قانون انتخابات، گفت: قانون انتخابات در انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها آسیب‌شناسی شد.

وی افزود: امروز شیوه‌های جدیدی در فضای مجازی جهت تبلیغات شکل گرفته است و باید متناسب با آن، قانون انتخابات اصلاح شود، لذا اصلاح قوانین با توجه به مشکلاتی که بوجود آمد، در دستور کار کمیسیون شوراها قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: نظارت مجلس بر انتخابات شوراها نیز دارای حلقه‌های مفقوده‌ای بود که باید این حلقه‌های مفقوده اصلاح شود. باید تشکیلات رسمی و جدی در طول ۴ سال بر عملکرد شوراها نظارت و انتخابات ۴ سال آینده را نیز مدیریت کند؛ در حال تدوین طرحی در این راستا هستیم.

جوکار گفت: اگر نتوانیم این مشکلات را رفع کنیم، تلاش خواهیم کرد تا برگزاری، نظارت و بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات، شوراهای شهر و روستا را به نهاد دیگری واگذار کنیم.

کد خبر 5242893

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدصالح جوكار کمیسیون شوراها مجلس شورای اسلامی انتخابات 1400 سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس محمد باقر قالیباف هیئت دولت دولت سیزدهم حادثه واژگونی اتوبوس وزارت امور خارجه علی نیکزاد حسن روحانی برجام آیت الله خامنه ای سعید خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری

بازرس کل استان گلستان با اشاره به گله‌مندی و شکایت جمعی از اهالی گرگان از نحوه خدمات شهری ارائه شده در مرکز گلستان؛ گفت: عملکرد و کارایی نیرو‌های نظارتی درون سازمانی مانند حراست و بازرسی در شهرداری‌های استان مورد انتظار ما نبوده و مطلوب نیست.

عبدالله آقا علیخانی بازرس کل استان گلستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: شهرداری‌ها به سبب نوع ساختار و همچنین نحوه مدیریت تلفیقی (فردی و شورایی) در زمره نهاد‌هایی تلقی می‌شوند که نظارت و پایش عملکرد مدیران دارای پیچیدگی‌های خاص بوده که کارشناسان با تخصص مختلف را می‌طلبد.

وی ادامه داد: وظایف و تکالیف شهرداری‌ها گستردگی بالایی دارد و همچنین این نهاد نسبت به ادارات دولتی از اعتبارات بیشتری برخوردار است به همین دلیل مردم انتظارات و مطالبات متنوعی از این نهاد دارند.

آقا علیخانی گفت: سال گذشته ۲۰۰۰ گزارش مردمی با محوریت وقوع تخلف و یا شکایات ه بازرسی استان گلستان ارسال شده که بخش قابل توجهی از آن به شهرداری‌های استان گلستان مربوط است.

وی افزود: متاسفانه عناصر و نیرو‌های نظارتی درون سازمانی در شهرداری‌ها مانند بازرسی حراست و یا معاونت‌های مربوطه خیلی خوب عمل نمی‌کنند و نتوانستند انتظارات ما را برآورده سازند.

سربازرس استان گلستان ادامه داد: بخش زیادی از شکایات مردمی در خصوص عملکرد شهرداری‌ها به نحوه خدمات رسانی این نهاد مرتبط است و موضوعاتی همچون چگونگی وضع عوارض ساختمانی و مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز از دیگر رئوس مطالبات و شکایات مردم هستند.

وی به ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین و آیین نامه‌های شهرداری‌ها و مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: برخی از فساد‌ها و آسیب‌های موجود در مجموعه شهرداری‌ها ریشه در ضعف قوانین دارد؛ حل ریشه‌ای این چالش‌ها نیاز به اصلاح قوانین و ورود جدی مجلس دارد

آثار علیخانی ادامه داد: یکی از گلوگاه‌های فساد خیز در شهرداری‌ها کمیسیون ماده ۱۰۰ است و تا زمانی که مجلس برای اصلاح قانون پیشگام نشود این موضوع برطرف نخواهد شد؛ موضوعی که اقدامی موثری را از سوی مجلس مشاهده نشد.

وی گفت: مثلاً در شهرداری گرگان بیش از ۱۰ مدل قرارداد استخدامی با حقوق‌های مختلف وجود دارد که برای ساماندهی آن‌ها اقدامات تقنینی بالادستی نیاز است

دیگر خبرها

  • نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری
  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟