Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-19@14:16:40 GMT

تازه‌ترین‌های کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۹۸۵۹

تازه‌ترین‌های کرونا در جهان

تازه‌ترین وضعیت شیوع ویروس کرونا (کووید- ۱۹) در سراسر جهان که سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان پدیده‌ای «همه‌گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق این خبرگزاری با دریافت آخرین گزارش‌ها به روزرسانی می‌شود.

 

 مبتلایان   فوت شدگان  بهبود یافتگان ۱۸۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۸۰۸.۱۲۳ ۳.۹۱۷.۱۱۱ ۱۶۵.۴۴۹.۸۶۵
۳۰کشور دارای بیشترین تعداد مبتلایان
  ردیف نام کشور  مبتلایان فوت شدگان  بهبود یافتگان  ۱ آمریکا  ۳۴.۴۶۴.۹۵۶ ۶۱۸.۶۸۵ ۲۸.۸۷۱.۹۱۴ ۲ هند  ۳۰.۱۳۳.۴۱۷ ۳۹۳.۳۳۸ ۲۸.۱۲۰.۳۳۸ ۳ برزیل ۱۸.۲۴۳.۴۸۳ ۵۰۹.۲۸۲ ۱۶.۵۱۱.۷۰۱ ۴ فرانسه ۵.۷۶۴.۳۲۹ ۱۱۰.۹۰۶ -- ۵ ترکیه ۵.۳۹۳.۲۴۸ ۴۹.۴۱۷ ۵.۲۵۴.۷۰۸ ۶ روسیه ۵.۳۸۸.۶۹۵ ۱۳۱.۴۶۳ ۴.۹۱۵.۶۱۵ ۷ انگلیس

۴.۶۸۴.۵۷۲

۱۲۸.۰۴۸ ۴.۳۱۰.۲۵۹ ۸ ایتالیا ۴.۲۵۵.۷۰۰ ۱۲۷.۳۶۲ ۴.۰۶۶.۰۲۹ ۹ آرژانتین  ۴.۳۵۰.۵۶۴ ۹۰.۴۳۸ ۳.۹۶۷.۶۳۳ ۱۰ کلمبیا ۴.۰۶۰.۰۱۳ ۱۰۲.۶۳۶ ۳.۷۶۹.۸۷۷ ۱۱ اسپانیا ۳.۷۷۷.۵۳۹ ۸۰.۷۶۶ ۳.۵۷۲.۲۵۴ ۱۲ آلمان ۳.۷۳۳.۰۷۷ ۹۱.۱۷۸ ۳.۶۱۴.۵۰۰ ۱۳ ایران ۳.۱۵۰.۹۴۹ ۸۳.۵۸۸ ۲.۸۰۹.۵۹۵ ۱۴ لهستان  ۲.۸۷۹.۳۳۶ ۷۴.۹۱۷ ۲.۶۵۱.۰۴۵ ۱۵ مکزیک ۲.۴۹۳.۰۸۷ ۲۳۲.۰۶۸ ۱.۹۸۲.۶۷۴ ۱۶ اوکراین ۲.۲۳۱.۹۱۴ ۵۲.۱۸۱ ۲.۱۵۷.۷۳۲ ۱۷ پرو  ۲.۰۳۶.۴۴۹ ۱۹۱.۰۷۳ -- ۱۸ اندونزی ۲.۰۱۸.۱۱۳ ۵۵.۲۹۱ ۱.۸۱۰.۱۳۶ ۱۹ آفریقای جنوبی  ۱.۸۷۷.۱۴۳ ۵۹.۴۰۶ ۱.۶۷۵.۸۲۷ ۲۰ هلند ۱.۶۸۱.۵۸۰ ۱۷.۷۳۵ --- ۲۱ جمهوری چک ۱.۶۶۶.۶۸۶ ۳۰.۲۹۲ ۱.۶۳۴.۲۹۲ ۲۲ شیلی ۱.۵۳۱.۸۷۲ ۳۱.۷۹۷ ۱.۴۶۸.۱۳۸ ۲۳ کانادا ۱.۴۱۱.۶۳۴ ۲۶.۱۹۱ ۱.۳۷۶.۰۹۴ ۲۴ فیلیپین ۱.۳۸۵.۰۵۳ ۲۴.۱۵۲ ۱.۳۰۵.۶۰۸ ۲۵ عراق ۱.۳۱۱.۰۹۳ ۱۶.۹۹۹ ۱.۲۱۷.۹۸۲ ۲۶ سوئد ۱.۰۸۸.۸۹۶ ۱۴.۵۸۴ -- ۲۷ رومانی ۱.۰۸۰.۴۵۷ ۳۲.۷۷۱ ۱.۰۴۵.۳۰۳ ۲۸ بلژیک ۱.۰۸۱.۹۰۸ ۲۵.۱۵۲ ۱.۰۲۱.۹۸۷ ۲۹ پاکستان  ۹۵۲.۹۰۷ ۲۲.۱۵۲ ۸۹۷.۸۳۴ ۳۰ پرتغال ۸۶۹.۸۷۹ ۱۷.۰۷۹ ۸۲۳.۱۰۳

 

اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

**«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** این در حالی است که دانشمندان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا رد این ویروس را پیش از این تاریخ رسمی گرفته و نتایج پژوهش شان را در نشریه "بیماری‌های عفونی بالینی" منتشر کرده‌اند.این پژوهشگران پس از یازده ماه، با بررسی نتایج قبلی، ۳۹ نفر را در سه ایالت آمریکا شناسایی کرده‌اند که دو هفته قبل از اعلام رسمی چین، در خون شان پادتن کرونا وجود داشته است. اولین مورد کرونا در آمریکا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۰ یعنی سه هفته بعد از اعلام چین شناسایی شد.

** شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ ابان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

** شرکت "مادرنا"، که یک شرکت آمریکایی است هم روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه ۹۹ اعلام کرد که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی ایجاد کرده است.

** دانشگاه آکسفورد انگلیس نیز نتایج مرحله آزمایش انسانی واکسن کرونا تولیدی خود را اعلام کرده که براساس آن این واکسن تا ۷۰ درصد باعث جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹می‌شودو در صورت بالا بردن دُوز می‌تواند تا ۹۰ درصد نتیجه‌ بخش باشد.

با کشف واکسن کرونا در تعدادی از کشورها، واکسیناسیون در این کشورها آغاز شده است.

واکسیناسیون کرونا در ۱۴ دسامبر ۲۰۲۰ در میان کادر درمانی در آمریکا شروع شد که بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را در جهان به خود اختصاص می‌دهد.

گزارش های خبری نشان می‌دهد در حال حاضر در اکثر کشورهای ثروتمند و پیشرفته طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا آغاز شده است.

پیش‌تر سازمان بهداشت جهانی ضمن هشدار در خصوص احتمال بروز شکاف میان کشورهای فقیر و غنی نسبت به در دسترس بودن واکسن کرونا هشدار داده بود.

** رییس جمهوری اسلامی ایران نیز با بیان این که مانع تراشی‌های دولت ترامپ درتامین نیازهای ضروری مردم از جمله واکسن در ذهن و خاطر جهانیان خواهد ماند، تاکیدکرد: ساخت واکسن با کمک دانشمندان ایرانی و خرید آن از خارج از کشور در دستور کار است.

روحانی گفت: ستاد ملی برای مهار کرونا تلاش‌های خود را با دو اولویت هدف گذاری کرده است. اولویت نخست، اجرای پروتکل‌ها و مراقبت‌های اجرایی در غربالگری و فاصله گذاری هوشمند به عنوان تضمین شده ترین راه است که علائم مثبت آن را در کنترل موج جدید شاهد بودیم.

روحانی اولویت دوم را تامین و تهیه واکسن دانست وافزود: مقدمات و مسیر ساخت این واکسن با اتکا به توانایی دانشمندان و مراکز تخصصی داخلی فراهم شده و تهیه و خرید آن از خارج از کشور نیز در دستور کار است.

** مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: تست های انسانی واکسن کرونای ایرانی انجام شده و مجوز مرحله چهارم تست انسانی این واکسن از کمیته پایش داده و ایمنی دریافت شده است.

** عضو ستاد ملی مقابله با کرونای ایران گفت: تجهیزات خط تولید واکسن در موسسه برکت خریداری شده و در حال نصب است و تا خرداد ۱۴۰۰ که واکسن کرونا برکت تایید شود، این خط تولید نیز به بهره برداری می رسد.

اولین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نام "کُوو ایران برکت" روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، روی داوطلبان انجام شد

دومین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی نیز روزهای ۱۵ و ۱۶ دی ماه به چهار داوطلب دیگر صورت گرفت.

مصطفی قانعی رییس کمیته ستاد مقابله با کرونا اعلام کرد : هر چندتولید واکسن در ۶ یا ۷ شرکت ایرانی آغاز شده اما تزریق همگانی واکسنی که با مشارکت کوبایی ها در ایران تولید می شود تا بهار سال آینده در کشور شروع می شود.

وی افزود: واکسنی که با مشارکت کوبایی ها در ایران تولید می شود در فاز نخست در کوبا به ۵۶ نفر و در فاز دوم به بیش از ۱۰۰ نفر دیگر در این کشور تزریق شده اما در فاز سوم قرار است همزمان با کوبا در ایران نیز به چندین هزار نفر تزریق شود.

وی تاکید کرد: هر چندتولید واکسن در شرکت های ایرانی آغاز شده اما به نظر می رسد که زودتر از همه در ایران واکسن کوبایی وارد بازار شود و سایر واکسن ها نیز طی یک یا دو هفته دیگر مطالعات بالینی آنها آغاز شود.

**وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران گفت که با واردات اولین محموله واکسن اسپوتنیک وی از روسیه، واکسیناسیون کرونا در ایران از سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹ در کشور با اولویت کادر بخش های آی سی یو شروع می‌شود.

** واکسن نوترکیب پروتئین اسپایک تزریقی استنشاقی کووید - ۱۹ تولید موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ایران نیز به عنوان دومین واکسن ایرانی کرونا با نام «کوو پارس رازی» به زودی وارد مرحله تست انسانی می‌شود.

** در همین حال کارشناسان و متخصصان تاکید کرده اند که واکسن‌های کرونا موجب ایمن‌سازی دریافت‌کنندگان واکسن در برابر ویروس می شوند اما نمی‌توانند کووید ۱۹ را ریشه کن‌کنند و مانع شیوع آن شوند؛ بنابراین استفاده از ماسک تا پایان واکسیناسیون ضروری است.

** سازمان جهانی بهداشت از کشورهای ثروتمند به خاطر دعوا و منازعه بر سر واکسن انتقاد کرده است.

این انتقاد سازمان پس از آن اعلام شد که اتحادیه اروپا گفت محدودیت‌هایی برای صادرات واکسن تولید شده در کشورهای این اتحادیه وضع می‌کند.

تدروس ادهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت بار دیگر نسبت به ملی‌گرایی در زمینه واکسن هشدار داده و گفته چنین مساله‌ای می‌تواند باعث گسترش همه‌گیری شود./ ایرنا 

کرونا تا امروز چند مبتلا و قربانی داشت؟ کرونا در جهان/ مبتلایان هند بیش از ۳۰ میلیون نفر جدیدترین شمارش مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان روسیه، انگلیس و ایتالیا رکورددار قربانیان کرونا در قاره سبز کرونا در جهان/ عبور شمار قربانیان برزیل از مرز ۵۰۰ هزار نفر روند کرونا در جهان تا ۳۱ خرداد/ هند نزدیک به ۳۰ میلیون مبتلا  

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

           

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کرونا در جهان ویروس کرونا واکسن کرونا آغاز شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت نسبت به آنچه که توسط واکسن‌های فعلی ایجاد می‌شود، هدف قرار می‌دهند.

واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند.

محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه واکسن فعلی را متحول کند، که در آن متخصصان واکسن‌هایی را بر اساس پیش بینی‌هایی ایجاد می‌کنند که کدام گونه‌های آنفلوانزا و کووید احتمالاً عفونی ترین هستند.

در عوض، این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

«رونگ های»، محقق ارشد و ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که این واکسن به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس‌ها قابل استفاده است، به طور گسترده در برابر هر نوع ویروس مؤثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی خطر است.»

های در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این روش می‌تواند واکسنی جهانی باشد که ما به دنبال آن بوده ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده اما تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی بادی‌هایی تولید کند که به طور خاص آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد.

به گفته محققان، واکسن جدید همچنین از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست.

در عوض، این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محققان گزارش می‌دهند که یکی از این واکسن‌هایی که برای ویروس موشی به نام Nodamura ساخته شد، موش‌های آزمایشگاهی را حداقل به مدت ۹۰ روز از دوزهای کشنده ویروس محافظت می‌کند. ۹ روز عمر موش تقریباً معادل یک سال انسان است.

کد خبر 6081573

دیگر خبرها

  • گران‌ترین فوتبالیست ایران
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • خبر تازه اولیانوف از فعالیت بازرسان آژانس در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • (ویدئو) مراحل تولید و تست مصاف، مسلسل تازه ارتش ایران
  • تصاویر تازه صهیونیست‌ها از لحظه برخورد موشک‌های ایران