Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گروه‌بندی جدید مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی تهیه شده و به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده نشانی از مدارس فوتبال نیست! به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین اصلاحیه طرح مدیریت هوشمند محدودیت های متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید-۱۹ در شهرهای کشور (مصوبه پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مورخ ۲۰ دی ۹۹ و پیوست تصویر نامه شماره ۱۸۳۱۶۵ مورخ ۹۹/۱۱/۱۸ فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغیه اتاق اصناف ایران به اتاق های اصناف سراسر کشور در مورخ ۹۹/۱۱/۲۵ به شماره نامه ۷/۲۴۱/۱۴۸۶۱) مشاغل گروه یک (مجاز به فعالیت در تمامی شهرستان‌ها حتی در شرایط قرمز)، مشاغل گروه دو (مجاز به فعالیت در شهرهای نارنجی)، مشاغل گروه سه (مجاز به فعالیت در شهرهای زرد) و مشاغل گروه چهار (مجاز به فعالیت تنها در شهرهای آبی) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه‌بندی مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی

طبق بازنگری و ویرایش طرح جامع هوشمند محدودیت، فهرست تغییرات ایجاد شده در گروه‌بندی مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی گروه اول شامل استخر روباز، تیراندازی (اهداف پروازی، فضای باز)، تیروکمان، چوگان، دوومیدانی، سوارکاری، قایقرانی (به‌جز دراگون بوت)، کوهنوردی، موتورسواری و اتومبیل‌رانی، دوچرخه سواری است.

گروه دوم را بدنسازی و پرورش اندام، اسکی، بولینگ و بیلیارد، تنیس روی میز (داخل سالن)، شمشیربازی (سالنی)، ورزش‌های سه گانه، تیراندازی سالنی، بدمینتون، فوتبال سالنی، ورزش‌های روستایی (سالنی)، والیبال (سالنی) قایقرانی دراگون بوت تشکیل می دهد و گروه سوم شامل انجمن ورزش‌های رزمی، بوکس (سالنی) شنا (استخرهای سرپوشیده و پارک‌های آبی) تکواندو (سالنی) جانبازان و معلولین، ژیمناستیک (سالنی) هاکی(سالنی) کاراته (سالنی) کبدی (سالنی) کشتی (سالنی) کونگ فو و هنرهای رزمی (سالنی) نابینایان، ناشنوایان، نجات غریق (سالنی) ورزش‌های رزمی، ووشو (سالنی) و ورزش‌های زور خانه‌ای (سالنی) می شود.

جای خالی مدارس فوتبال!

به تازگی فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرده پس از کار کارشناسی و پیگیری های مداوم در جهت بازنگری در فهرست فعالیت باشگاه های ورزشی در نهایت با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان، این مهم به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده  گروه بندی جدید اعلام شده است.

نکته قابل تامل اینکه مطابق گروه‌بندی جدید مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی، هرچند وضعیت فعالیت فوتبال سالنی نیز مشخص شده اما در رابطه با مدارس فوتبال هیچ مطلبی عنوان نشده است و مشخص نیست که مدارس فوتبال در کدام گروه مشاغل باشگاه های ورزشی قرار می گیرند! موضوعی که با توجه به حضور در فصل تابستان و هجوم بسیاری از خانواده ها برای نام نویسی فرزندانشان به منظور حضور در مدارس فوتبال جای سوال دارد و ابهام در مورد نحوه فعالیت مدارس فوتبال به این مورد باز می گردد که گروه فعالیت مدارس فوتبال در مشاغل ورزشی مشخص نبوده و معلوم نیست که نحوه فعالیت آن ها در شهرهای کشور از نظر رنگ بندی کرونا چگونه است؟

پیش از این از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی به ایسنا اعلام شده بود که مدارس فوتبال صرفا در شهرهای زرد رنگ از نظر شیوع ویروس کرونا امکان و مجوز فعالیت دارند و بازگشایی و فعالیت آن ها در شهرهای با رنگ نارنجی و قرمز غیرقانونی است. چندی پس از آن اما فدراسیون فوتبال با ارسال نامه‌ای به هیات فوتبال استان‌های سراسر کشور اعلام کرد فعالیت مدارس فوتبال کشور با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی بلامانع است؛ نامه ای که در آن نسبت به فعالیت مدارس فوتبال در شهرهایی که از نظر رنگ بندی به علت شیوع ویروس متفاوت هستند، اشاره ای نشده بود.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مدارس فوتبال تعطیلی و محدودیت ورزشی رنگبندی شهرها فدراسيون پزشكي ورزشي گروه بندی مشاغل باشگاه های ورزشی مدارس فوتبال وزارت بهداشت مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه های ورزشی فعالیت مدارس فوتبال مجاز به فعالیت مشاغل گروه گروه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق عجیب در قسمت آخر «گناه فرشته»

همشهری آنلاین نوشت: مشکل پایان بندی البته منحصر به «گناه فرشته» نیست و بسیاری از سریال‌های ایرانی با سندروم قسمت پایانی مواجه هستند. حتی می‌توان پا را فراتر گذاشت و این مسئله را مشکلی جهانی دانست. سریال «لاست» به عنوان یکی از اولین مجموعه‌های خارجی که در ایران خارج از فضای رسمی دیده شد، یکی از نمونه‌های مثال زدنی، پایانی است که برای تماشاگر حکم دوش آب سرد را داشت.

 در مورد سریال‌های ایرانی هم که مثال‌ها پرتعدادند. از «قورباغه» تا «آقازاده» می‌توان به عنوان نمونه‌هایی که نویسنده و کارگردان در یافتن پایان مناسب ناتوان مانده اند نام برد. در مورد «گناه فرشته»، اما مشکل روایت از همان قسمت‌های اولیه مشهود بود و به مرور نویسنده و کارگردان با وارد کردن رخداد‌ها و شخصیت‌ها و حتی دامن زدن به جنجال ها، کوشید تا مخاطبان را با تمهید شوکه کردن همراه کند.

مهم ترینش شاید شکل گیری رابط عاطفی میان حامد شخصیت وکیل و فرشته موکلش باشد که به شکلی عجیب به ازدواج هم منجر شد. رابطه‌ای که مقدمه چینی مناسبی هم نداشت و البته این را می‌شود کنار انبوه واکنش‌های ضد و نقیض شخصیت‌ها در طول سریال گذاشت که فاقد منطق دراماتیک بودند.

گره افکنی بدون گره گشایی

در سریال «گناه فرشته» تا دلتان بخواهد گره افکنی وجود داشت. سازندگان سریال هر جا که لازم می‌دیدند شخصیت و رخداد وارد ماجرا می‌کردند ولی خیلی ضرورتی نمی‌دیدند که تماشاگران را باید آنچه به تصویر کشیده می‌شد قانع شان کنند. مشکل اصلی از پلات اصلی داستان شروع می‌شد و به کلیت اثر تسری می‌یافت.

 از کینه‌ای ۱۴ ساله که با شرطی عجیب، مسکوت ماندنش توجیه می‌شد تا بهانه‌ای برای ارتکاب قتل و گرفتار شدن فرشته یافته شود. میان شخصیت‌های پریشان احوال سریال، شخصیت عماد، به واسطه اهمیتش جلوه منحصر به فردی داشت و شیوه کشته شدنش یکی از رخداد‌هایی بود که در قسمت آخر تماشاگر را حیرت زده می‌کرد. شخصیتی که گویی گنگ بودن را از بسیاری از شخصیت‌های دیگر سریال به ارث برده بود، خیلی راحت با نوشیدن چای مسموم، قصه اش کوتاه می‌شد.

«سال بلوا»‌ی عباس معروفی چه ربطی به «گناه فرشته» داشت؟

یکی از ویژگی‌های سریال «گناه فرشته» ارجاعات بی دلیلش به فیلم، سریال، شخصیتی داستانی یا اثری ادبی بود. در قسمت پایانی، این رمان «سال بلوا» نوشته عباس معروفی بود که با تاکید‌های فراوان کارگردان چنین نقشی را ایفا می‌کرد. رمز گشایی از ربط سریال حامد عنقا به رمان عباس معروفی را هم باید جزو یکی از ماموریت‌های غیر ممکن «گناه فرشته» برای مخاطبانی دانست که تا قسمت پایانی آن را دنبال کرده بودند.

تخصص: طرح پرسش‌های بی پاسخ

پرسش‌های زیادی در طول سریال مطرح می‌شود که سازندگان سریال در طول کار آن را به فراموشی سپرده و یا به شکلی غیر منطقی به آن پاسخ می‌دهند. به عنوان آفت کلی می‌توان به رفتار‌های شخصیت‌ها اشاره کرد که در مواردی هر کنش و واکنش شان جای پاسخ گویی به انتظاری که در مخاطب برانگیخته شده، تنها به آشفتگی و بی منطقی‌های حاکم بر اثر دامن می‌زدند.

از این جهت سریال «گناه فرشته» یکی از مثال زدنی‌ترین سریال‌های سال‌های اخیر است. مجموعه‌ای که در مورد نیرو‌هایی که گوی ماورایی هستند، بیش از هر مجموعه دیگری حساب بازکرده بود تا هر بی منطقی‌ای را به نوعی توجیه کند و جبرگرایی اش هم که خود داستانی است. در این زمینه‌ها کامنت‌های تماشاگران سریال خواندنی است.

tags # سریال گناه فرشته سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • گروه بندی و زمان مسابقات فوتبال مناطق رده سنی امید
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • آشنایی دانش‌آموزان مدارس سما با ایده تحصیلی ـ شغلی
  • فاصله عجیب پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی + جدول
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • جلسه درویش در مورد توسعه ورزشگاه درفشی‌فر
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • افزایش حقوق معلمان مدارس غیردولتی به کجا رسید؟
  • اعلام برنامه کنسرت‌های تهران و شهرهای دیگر با طعم چند اما و اگر
  • اتفاق عجیب در قسمت آخر «گناه فرشته»