Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نیسان جوک Rally Tribute پنجاهمین سالگرد پیروزی ۲۴۰Z در رالی آفریقای شرقی که در سال ۱۹۷۱ اتفاق افتاد را جشن می‌گیرد. برای ادای احترام به این ماشین مسابقه، جوک امکانات بی نظیری مانند اتومبیل رالی که از بدنه‌ای قرمز و سیاه تیره استفاده می‌کند، را اضافه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوک اکنون با الهام از اتومبیل رالی سال ۱۹۷۱، دارای ارتفاع سواری بالا و گلگیر قدرتمند است که باعث می شود لاستیک‌های عظیم به خوبی نمایان شوند. اصلاحاتی در قسمت جلو و عقب ایجاد شده است تا از برآمدگی‌ها بکاهد. یک جفت لامپ LED دایره‌ای به کاپوت متصل می‌شود و قفسه سقف نیز دارای چراغ‌های LED است. در دریچه عقب شیشه‌ای وجود ندارد که باعث می‌شود یک جفت لاستیک یدکی کاملاً بزرگ داشته باشید.

نیسان تولید Juke  را برای بازار آمریکا متوقف کرد و Kicks را جایگزین آن کرد. آخرین نسل برای سال مدل ۲۰۲۰ در اروپا معرفی شد. ابعاد این مدل نسبت به نسل قبلی رشد کرده و این امکان را برای کابین بزرگتر برای کشش مسافران فراهم می‌کند. این پیشرانه دارای یک موتور ۱.۰ لیتری توربوشارژ سه سیلندر با قدرت ۱۱۲ اسب بخار (۸۴ کیلووات) است. یک اتوماتیک شش سرعته دستی و هفت سرعته دو کلاچه در دسترس است.

کانسپت Juke Rally Tribute فقط در رندر‌ها وجود دارد، اما نیسان آن را با استفاده از پیشرانه هیبریدی تصور می‌کند. ایده این است که گشتاور لحظه‌ای حاصل از موتور الکتریکی عملکرد مدل را افزایش می‌دهد. در سال ۱۹۷۱، یک دستگاه ۲۴۰Z با رانندگی Edgar Herrmann با ناوبر هانس شولر برنده رالی سافاری در آفریقای شرقی شد. این اتومبیل دارای ارتفاع سواری بالا و لاستیک‌های پهنی بود تا بتواند زمین ناهموار را اداره کند. یک لامپ سه گانه روی کاپوت و یک کانون توجه بر روی ستون A راه را روشن می‌کند.

رقبای راننده ۲۴۰Z نیز در مکان‌های دوم و هفتم این رالی قرار گرفتند. نیسان جوک را در سال ۲۰۱۳ بازسازی کرد و آن را در مجموعه میراث این شرکت در زاما، ژاپن قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور به مقام «اقبال لاهوری» ادای احترام کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سید ابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان که برای انجام سفر رسمی دو روزه در پاکستان به سر می‌بَرد، در نخستین برنامه از دومین روز سفر خود به شهر بزرگ و تاریخی لاهور در ایالت پنجاب سفر کرد و در مجموعه تاریخی و فرهنگی «قلعه شاهی» واقع در این شهر که مجموعه‌ای از بناهای ملی، مذهبی و فرهنگی را شامل می‌شود، حضور یافت.

رییس‌جمهور کشورمان با همراهی سر وزیر و جمعی از مقامات محلی و با استقبال یگان تشریفات بر سر مزار مرحوم «محمد اقبال» معروف به «لاهوری» حضور یافت و ضمن ادای احترام با اهدای تاج گل، برای ایشان فاتحه قرائت کرد و دفتر یادبود این مجموعه را نیز امضا کرد.

آرامگاه اقبال لاهوری شاعر، فیلسوف و سیاستمدار پاکستانی یکی از بناهای ملی و فرهنگی مجموعه قلعه شاهی است. اقبال لاهوری در ایران بیشتر با اشعارش به زبان فارسی شناخته می‌شود. فلسفه، سبک شعر و زندگی اقبال لاهوری بیشتر بر مبنای عشق به دین، قرآن و محبت پیغمبر اسلام (ص) قرار گرفته است.

اقبال در سال ۱۸۷۷ در شهر سایلکوت ایالت پنجاب متولد شد. وی پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به تدریس اشتغال یافت و در سال ۱۹۲۷ به اصرار دوستان و نزدیکان اولین حضور جدی‌اش را در صحنه سیاست با حضور در مجلس شورای ایالتی تجربه کرد و در سال ۱۹۳۰ به ریاست حزب «مسلم لیگ» منصوب شد.

اقبال در زمانی که پاکستان جز شبه‌قاره هند بود، به‌عنوان یکی از اولین افرادی که خواهان استقلال پاکستان بود، مورد توجه قرار گرفت و به‌عنوان رهبر مسلمانان هند، در حالی که با «محمدعلی جناح» نیز همکاری داشت، در راه تحقق این ایده تلاش کرد.

اقبال لاهوری نهایتاً در سال ۱۹۳۸ در اثر شدت یافتن بیماری در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و پیکرش در جوار «مسجد پادشاهی لاهور» به خاک سپرده شد.

کد خبر 6086461

دیگر خبرها

  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • رییس‌جمهور به مقام «اقبال لاهوری» ادای احترام کرد
  • ادای احترام رئیس جمهور به اقبال لاهوری + تصاویر
  • ادای احترام آیت الله رئیسی به اقبال لاهوری
  • ادای احترام رئیس جمهور به اقبال لاهوری
  • ادای احترام رئیسی به اقبال لاهوری