Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد اکبری رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اعلام کرد: دامداران انتظار دارند دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده آنها را تامین کند و آنها مجبور نباشند به چند برابر قیمت از بازار آزاد تهیه کنند.

 رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران ایران افزود: دولت نرخ سبوس را آزاد کرد و اکنون به سه برابر قیمت از بازار آزاد می خریم و سایر نهاده ها هم که قرار بود از سامانه بازارگاه به نرخ دولتی خریداری کنیم را مجبوریم از بازار آزاد 2 تا 3 برابر قیمت بخریم که هزینه های تولید را به شدت افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری گفت: دامداران خرد تنها 30 درصد نیاز نهاده ای خود را از سامانه بازارگاه به نرخ دولتی خریداری می کنند و 70 درصد نیاز خود را از بازار سیاه نهاده که قیمت های چند برابری به فروش می رود تهیه می کنند.

«بازارگاه» سامانه دولتی است که توسط وزارت جهاد کشاورزی با هدف توزیع عادلانه نهاده و به نرخ دولتی راه اندازی شده است که دامداران در این سامانه ثبت نام می کنند و نهاده خود را از مراکز و انبارهایی که تعریف شده دریافت می کننداکبری در پاسخ به اینکه وزارت جهاد می گوید هر محموله وارداتی باید به محض ورود به کشور در سامانه بازارگاه ثبت شود پس این بازار سیاه چگونه شکل می گیرد؟ گفت: اتفاقا سوال ما هم همین است اما نکته اینجاست که کسی به این بازارگاه نظارتی ندارد، وزارت جهاد خود مجری است و خودش هم نظارت می کند و این کار دارای اشکال است.رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران ایران تصریح کرد: برخی از دامداران هستند که بیش از 150 درصد خوراک دامداری شان را از این سامانه می گیرند یعنی بخشی مازاد می ماند که در بازار آزاد به چندین برابر قیمت می فروشند و کسی به اینها نظارتی ندارد. برخی حواله های خارج از سیستم می گیرند و کسی به اینها نظارت ندارد، اصولا سیستمی که وزارتخانه خودش مجری و ناظر است غلط است و باید این مدل عوض شود.

وی گفت: مواردی بوده که دامدار واقعی مجبور شده سویا را به قیمت 17 هزارتومان از کسانی خریداری کند که حق آنها را در بازار سیاه می فروشند.وی تصریح کرد: اگر دولت می خواهد برای شیر خام قیمت تعیین کند باید واقعی و کارشناسی باشد نه اینکه قیمت شیرخام را براساس نهاده دولتی تعیین کند اما این نهاده به دست دامدار نرسد.اکبری در پاسخ به اینکه نرخ واقعی شیرخام با نهاده ای که از بازار آزاد تهیه می کنید چقدر است؟ گفت: کیلویی 12 هزار تومان؛ اما به هیچ وجه حاضر به گرانی نیستیم زیرا نمی خواهیم فشار به جامعه وارد شود و سرانه مصرف بیش از این پایین بیاید.اکبری خاطرنشان کرد که امروز دامدار از کمبود و گرانی نهاده رنج می برد و برای تداوم تولید دولت فکری به این وضعیت بکند و نهاده کافی و به قیمت مناسب در اختیار دامداران قرار دهد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بازار آزاد برابر قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار

فولکس‌واگن قصد دارد از سال ۲۰۲۶ از معماری الکتریکی چین در خودرو‌های برقی با برند فولکس‌واگن استفاده کند. این شرکت افزود که معماری الکتریکی چین به آن کمک می‌کند تا به هدف کاهش هزینه ۴۰ درصدی برای پلت فرم چینی در مقایسه با پلت فرم MEB خود در آلمان دست یابد. خودروساز آمریکایی تسلا رهبر بازار در این نوع معماری بوده است و برای تولید خودرو‌های کارآمدتر و ارزان‌تر استفاده می‌کند.

رالف براندشتاتر، رئیس و مدیرعامل گروه فولکس چین، به خبرنگاران گفت رقابت بسیار شدید است و ما باید ساختار هزینه خود را برای رقابت در این محیط تطبیق دهیم. این اعلامیه به دنبال شراکتی بود که سال گذشته ایجاد شد که فولکس واگن ۴.۹۹ درصد از اکسپنگ را به قیمت حدود ۷۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و قصد داشت تا سال ۲۰۲۶ به طور مشترک دو مدل خودروی الکتریکی با برند فولکس واگن را عرضه کند.

فولکس‌واگن در تلاش است تا سهم بازار چین را که به رقبای محلی از دست داده است، پس بگیرد و در ماه فوریه اعلام کرد که اولین خودرو از دو خودرویی که قصد دارد با اکسپنگ توسعه دهد، یک شاسی‌بلند خواهد بود. خودروسازان گفتند که صرفه جویی در مقیاس و پلت فرم و همکاری نرم افزاری آنها باعث کاهش هزینه‌ها و کاهش ۳۰ درصدی زمان توسعه می‌شود.

فولکس‌واگن عنوان پرفروش‌ترین برند خودروی خود در چین را در اواخر سال ۲۰۲۲ به بی‌وای‌دی واگذار کرد. سهم بازار آن در چین در سال گذشته از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۸ در بحبوحه کاهش فروش موتور احتراقی به ۱۴ درصد کاهش یافت.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز آلمانی در تلاش است تا محدوده محصولات خود را در چین گسترش دهد تا مشتریانی را جذب کند، زیرا قیمت فعلی آن بالاتر از قیمت بسیاری از رقبای چینی است. فولکس‌واگن هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد ۲.۵ میلیارد یورو (۲.۶۶ میلیارد دلار) در چین سرمایه‌گذاری کند.

منبع: ایسنا

tags # خودرو لوکس سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ حق انتخاب با مشتری است سامانه خودنویس یا مشاور املاک؟
  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • بورس سرخپوش شد، سکه آمپر چسپاند؛ آیا سفر مردم بی تاثیر از دلار آزاد است؟
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار
  • جوجه یک روزه چرا گران شد؟
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • تخلیه التهاب بازار ارز و طلا و تداوم کاهش قیمت‌ها
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • هیجانات بازار ارز تخلیه شد؟