Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی محرابی کارگردان نمایش «پایین سمت چپ»، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این اثر گفت: نمايش پايين سمت چپ به مسئله رابطه خانواده و اجتماع می پردازد. قصه این نمایش، به قوانين اجتماعی حاكم و تناقضاتی كه برای خانواده ها ايجاد می شود، نگاهی می اندازد؛ البته خود خانواده هم نماینده کوچكی از اجتماع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اين اجرا حاصل كار كارگاهی است و در ابتدا هيچ ايده يا نمايشنامه از پيش تعيين شده ای نداشتيم. پس از چندين جلسه تمرين عمومی تئاتر با اعضای گروه مشورت كردم و سراغ مهمترين دل مشغولی هايشان رفتم كه در نهایت کار کردن روی مسئله خانواده به مثابه اجتماع کوچک به تصویب رسید. يكی از اعضا فيلمی را معرفی كرد كه ايده محوری نمايش را از آن فيلم گرفتيم و در طول تمرين ها به اين متن و اجرا رسيديم.

کارگردان نمایش «پایین سمت چپ»  درباره هدف از اجرا و تاثیرگذاری آن بیان کرد: هدف از اين اجرا برای ما روبرو شدن با مسائل و چالش های تازه در قصه گویی و روايت داستان و همچنين رسيدن به تجربه های تازه در اجرا برای خودمان بود كه گروه تلاشش را در اين زمينه كرد. نظر شخصی من به طور كلی اين است كه هيچ اثر هنری (حتی شاهكارهای ماندگار جهان) آن تاثيری را كه ما انتظار داريم بر اجتماع و جهان نمی‌گذارد؛ اما بدون توليدات و خلق آثار هنری هم تحمل زندگی بسيار سخت و رنج آور خواهد شد.

محرابی درباره انتخاب بازیگران این نمایش بیان کرد: برای انتخاب بازيگر دستمان باز نبود اما تلاش كرديم در طول تمرين ها به نگاه مشتركی از تئاتر و بازيگری دست پيدا كنيم و از پتانسيل دانشكده خودمان استفاده كنيم. با توجه به متنی كه در روند تمرين ها شكل گرفت، اجرا زمان و مكان مشخصی ندارد. به همين دلیل سعی كرديم برای ساخت دكور و در شيوه اجرایی خيلی به سمت اجرای رئاليستی حركت نكنيم و رگه های اكسپرسيونيستی در اجرا ديده شود.

وی افزود: اعضای گروه ما هر كدام از يک شهر متفاوت هستند و امكان جمع شدن ما برای تمرين خيلی ميسر نبود ، اما همه تلاشمان را كرديم كه با استفاده از فضای مجازی اين فاصله جغرافيايی را كاهش دهيم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی تئاتر ایران سمت چپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده

به گزارش جام جم آنلاین، صابر جباری در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مشکلات اقتصادی قانون جوانی جمعیت را با حاشیه نبرده است؟ توضیح داد: مسائل اقتصادی در این بین بی‌تاثیر نیستند، زیرا خانواده‌ها باید بتوانند به راحتی از پس هزینه‌های فرزندآوری برآیند. اما در این بین ما فقط با مشکلات اقتصادی رو به رو نیستیم و باید به مسائلی مانند تغییر سبک زندگی نیز بپردازیم.

وی ادامه داد: برای نمونه بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی استان‌های برخوردار کشور نرخ رشد موالید کمتر از برخی استان‌های کم برخوردار است.

 رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر جام جم‌آنلاین مبنی بر اینکه آیا قانون جوانی جمعیت بدرستی اجرا می‌شود؟ نیز بیان کرد: این قانون به طور کامل اجرایی نشده و حدود ۳۵ درصد آن اجرایی شده است.

جابری درباره اینکه آیا شاهد افزایش شیب کاهش نرخ موالید در کشور هستیم؟ نیز توضیح داد: نرخ موالید کاهشی است. اما شیب کاهشی آن در سال‌های اخیر کمتر شده است. برای نمونه سال ۹۸ در مقایسه با ۹۷ حدود ۱۲۰ هزار کاهش موالید را شاهد بودیم در سال ۹۹ این آمار به حدود یکصد هزار رسید. اما با اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود ۱۷ هزار رسیده است. 

‌وی ادامه داد: افزون بر این روند زایمان سوم، چهارم و پنجم نیز در کشور افزایشی شده است. به همین دلیل می‌توان گفت قانون جوانی جمعیت بالاخره جواب داده است.
رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت یادآور شد: علاوه بر این شاهد افزایش میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال نیز هستیم.

جابری تاکید کرد: البته هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله داریم و باید شرایطی ایجاد کنیم که نرخ موالید افزایشی شود.

دیگر خبرها

  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر نمایش‌نامه خوانی می‌شود
  • «خرده جنایت‌های زن و شوهری» روی صحنه عمارت نوفل لوشاتو
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • شور ساحری در صحنه سیرک
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی