Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@22:07:37 GMT

ربات جراح ایرانی توانایی خودش را به رخ جهان کشید

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۵۱۴۸۹

‍‍‍‍‍‍

نخستین جراح رباتیک ایران گفت: توان علمی و مهندسی ایران در جراحی رباتیک از راه دور به رخ جهان کشیده شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر "طالب پور" فوق تخصص لاپاروسکوپی و نخستین جراح رباتیک ایران گفت: برای نخستین بار از سیستم رباتیک کاملا ابتکاری و ایرانی عمل جراحی از راه دور و بسیار موفق انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولین جراحی رباتیک از راه دور در ایران با سامانه «جراحی از راه دور» بومی چهارشنبه هفته گذشته در بیمارستان‌های امام‌خمینی (ره) و سینا انجام شد.

رئیس بیمارستان سینا افزود: نکته مهم اینجاست که جراح بدون استرس و با آرامش عمل جراحی می‌کند.

دکتر "طالب پور" گفت: همچنین این جراحی بر روی یک سگ (عمل وازکتومی) توسط دکتر طالب‌پور مستقر در بیمارستان سینا انجام شد. فاصله بیمارستان‌های امام‌خمینی (ره) و سینا از هم ۷ کیلومتر است که عمل جراحی با استفاده از شبکه ۵ G و از راه دور انجام شد.

رئیس بیمارستان سینا با بیان اینکه این سیستم جراحی رباتیک از راه دور از لحاظ بالینی بهینه شده است، افزود: آخرین اعمال جراحی به واسطه این دستگاه بدون مشکل انجام شده‌اند.

به گفته وی، اکنون می‌توانیم ادعا کنیم که از لحاظ علمی، استفاده از این دستگاه کاملاً قابل اجرا و بهره‌برداری است و در آینده می‌تواند بسیار کاربردی باشد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
دکتر "سرکار" رئیس پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی از "رباط سینا" گفت و افزود: آنچه که امروز شاهد آن هستیم نتیجه همکاری علمی در سطح ملی است.

او گفت: تحقیق اولیه آن از سال ۸۹ شروع شده است و نوآوری خاص خود را دارد.

رئیس پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی از نام این رباط به افتخار پزشک ایرانی "ابو علی سینا" اشاره کرد و گفت: رباط جراج ایرانی با کمترین هزینه و با ۵ مزیت اصلی نسبت به رباط داوینچی آمریکایی است. سرکار گفت: تا یکسال آینده عمل جراجی بر روی نمونه انسانی صورت می گیرد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: جراحی ، لاپاراسکوپی ، جراحی رباتیک ، رباط سینا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: جراحی لاپاراسکوپی جراحی رباتیک جراحی رباتیک راه دور انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • طرحی از افتخارات جان سینا در WWE به مناسبت تولد او + عکس
  • فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر