Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی عباسی گفت: علیرغم وضعیت قرمز سیستان وبلوچستان، فعلا کمبودی در زمینه دارو، اکسیژن و سایر اقلام محافظت فردی وجود ندارد.‏

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد هادی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در لایو اینستاگرامی عصرهامون که پیرامون وضعیت کرونا در سیستان وبلوچستان برگزار شد، با اشاره به اینکه وضعیت بیماری در استان طی عید نوروز به هیچ عنوان نگران کننده نبود، بیان کرد: وضعیت شهرستان چابهار با سایر نقاط استان فرق دارد، هشدارها و توصیه های پزشکی برای ارتقاء آگاهی مردم توسط رسانه های استانی، سایت ها، شبکه های اجتماعی و دانشگاه های علوم پزشکی مستمر در دستور کار قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجاهدت مدافعان سلامت ستودنی است

وی افزود: در حال حاضر علیرغم وضعیت قرمز استان فعلا کمبودی در زمینه دارو؛ اکسیژن و سایر اقلام محافظت فردی وجود ندارد که این نشان از پیش بینی وضع موجود و تامین موارد پشتیبانی و اطلاع رسانی مداوم دارد؛ البته ناگفته نماند که کادر درمان و مدافعان سلامت خسته بوده و همگان شرمنده مجاهدت آنها هستیم.
 
به گفته این مقام مسئول، بیماری کرونا بحث بین بخشی است که مجموعه ای از عوامل همچون رفتارهای عمومی مردم در آن نقش دارد، عدم رعایت برخی از دستورالعمل های بهداشتی در کنار یک سری از مسائل ایدئولوژیک از جمله ورود گونه های جهش یافته ویروس کرونا نه تنها سیستان و بلوچستان را گرفتار کرده بلکه وضعیت بسیاری از استانهای جنوبی کشور و در حاشیه خلیج فارس نیز به همین شکل است.

وی تصریح کرد: حدود یک ماه و نیم قبل سراسر کشور با این وضعیت مواجه بود به گونه ای که منجر به تعطیلی یک تا چند هفته ای پایتخت کشور شد، از طرفی کشور تاکنون چهار موج همه گیری کرونا را پشت سر گذاشته ولی استان سیستان و بلوچستان به لطف خدا و به همت همه مدافعان سلامت در حوزه پیشگیری و برنامه های مراقبتی که صورت گرفت و انجام یک سری از عوامل اجتناب ناپذیر به مثل فاصله از مرکز کشور و تراکم کم جمعیت تازه وارد فاز سوم همه گیری کرونا شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در بحث کرونا محور ارتباطی ما با مردم در زمینه انتقال پیامهای آموزشی و افزایش مشارکت آنها در رفتارهای پیشگیرانه از چهار طریق رسانه ملی ( صدا و سیما)، فضای مجازی و استفاده از بستر اینترنت، اطلاع رسانی در فضای محیطی و ارتباط با افراد تاثیرگذار مانند ائمه جمعه، خبرنگاران، فعالان اجتماعی و داوطلبان سلامت است.  

پذیرای خبرنگاران برای تهیه گزارش از وضعیت بیمارستان ها هستیم

 وی در تکمیل مطلب فوق با بیان اینکه بیمارستانها پذیرای تمامی خبرنگاران و فعالان رسانه ای برای تهیه گزارش و مستندات از وضعیت موجود هستند، گفت: تا کنون هر موردی از درخواست های این دو گروه برای حضور در مراکز درمانی مبنی بر تهیه گزارش های  تصویری و یا  گزارش های مربوط به پیشگیری و آماری انجام شده و اگر کسی ادعایی در این زمینه دارد که مانع ورود آنها به مراکز درمانی و بیمارستانی هستیم، می تواند مستقیما با روابط عمومی دانشگاه ارتباط گیرد چرا که هیچ منعی برای ورود به بیمارستان ها وجود ندارد.

عباسی اظهار کرد: با بهره گیری از فضاهای شهری ونصب بنر اقدام به اطلاع رسانی و توصیه های لازم به مردم صورت گرفته بگونه ای که تا کنون بیش از ۵۶۰ بنر شهری در سطح شهر زاهدان نصب شده، همچنین دو هفته قبل ۲۰ جایگاه دیگر از سازمان زیبا منظر شهرداری اجاره کرده ایم و 10 جایگاه بنر نیز از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تدارک دیده شده که تا روز شنبه بنرهای مرتبط با بیماری کرونا در این جایگاه ها نصب خواهد شد.

وی اذعان کرد: باید بر روی نگرش افراد کار کرد تا اصلاح شود در این زمینه باید از تمامی ظرفیت های موجود در استان بهره برد؛ استفاده از ماسک در مجامع عمومی اعم از ادارات و نهادها و سازمانهای دولتی و اماکنی مثل بازارها و فروشگاهها باید اجباری شود.

این مدرس دانشگاه  تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی و نظام بهداشت و درمان براساس ساختار موجود در سازمان و مدیریت بحران، تدوین دستورالعمل ها را  تا حدودی بر عهده دارد و از طریق نظرات کارشناسی در تدوین این پروتکل ها نقش دارد، اما برای اجرا در جای دیگری باید پیگیری شود؛ دانشگاه علوم پزشکی نیروی ضابط قضایی ندارد که مراجعه به چهارراه رسولی کند تا هر کس ماسک نزده وپروتکل ها را رعایت نکرد با آن برخورد کند؛ در این زمینه به صورت مستمر به استانداری و فرمانداری ها ارتباط گرفته تا اقدامات لازم صورت پذیرد.
 
وجود 13 مرکز غربالگری در محدوده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

وی در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳ مرکزغربالگری رایگان کرونا فعالیت می کند که از این تعداد ۶مرکز در زاهدان فعال است؛ غربالگری در زاهدان با سه مرکز شروع و در همان مرحله اول توزیع این مراکز به نحوی بود که دسترسی اکثر قریب به اتفاق شهروندان زاهدان به آنها وجود داشت، اکنون با توجه به افزایش تعداد بیماران و مراجعان تعداد مراکز افزایش پیدا کرده و توزیع به نحوی است که ساکنان مناطق مختلف به راحتی به این مراکز دسترسی داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مراکز غربالگری تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تست های CPR و رپید هر دو به تشخیص همکار پزشک حاضر در آن مراکز از افراد گرفته می شود، و در صورتی که نیاز باشد ظرفیت مراکز غربالگری و تست را افزایش خواهیم داد که این ظرفیت در زمینه افزایش امکان تشخیص و مراقبت و درمان وجود دارد اما در هر صورت امکانات دانشگاه محدود است اگر امکانات ما پاسخگو نباشد مطمئنا از امکانات دیگر نقاط کشور مانند نیروهای مسلح، بسیج جامعه پزشکی و سپاه پاسداران کمک خواهیم‌گرفت.

عضو هیئت علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد:  در پنج شنبه چهارم تیرماه، هزار و ۶۰ نمونه مثبت داشتیم که اینها تست را در مراکز غربالگری و بیمارستان ها انجا داده اند، بیان این مطلب بدان جهت است که فردی نیست نیاز به تست داشته باشد اما از وی گرفته نشود.

یکی از افتخارات نظام سلامت در پایانه مرزی میرجاوه رقم خورد

وی در بخش دیگر سخنان خود به وضعیت بیماری کرونا در پایانه های مرزی اشاره کرد و گفت: در پایانه مرزی میرجاوه که مراودات مرزی به صورت رسمی از طریق این مرز انجام می شود روزانه در حالت عادی بین ۵۰۰تا ۶۰۰ دستگاه ترانزیت از این مرز در حال عبور هستند، همچنین به همین نسبت مسافرین عادی یا زائران پاکستانی برای زیارت عتبات عالیات رفت و آمد می کردند که به دنبال همه گیری کرونا بحث مراقبت در این مرز تقویت و افزایش پیدا کرد.

وی تصریح کرد: بر خلاف مرزها و گذرگاه های غیر رسمی و با توجه به امکان نظارت بر تردد ها نگران وضعیت بیماری کرونا در پایانه های مرزی نیستیم و یکی از افتخارات نظام سلامت استان و کشور در پایانه مرزی میرجاوه ‏رقم خورد.‏

عباسی با تاکید بر اینکه نباید نگران پایانه مرزی میرجاوه به عنوان مرز رسمی با کشور پاکستان باشیم چرا که مراقبت های لازم انجام می شود، گفت: اکنون تنها تردد های اقتصادی و وسائط نقلیه ترانزیت امکان پذیر است که باز تمام افرادی که در واقع هم وطنان خودمان هستند و برای انجام انتقال محموله های سوخت و صادراتی از مرز عبور می کنند مورد مراقبت قرار گرفته و تست های لازم برای آنها انجام می شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: در سایر پایانه های مرزی پیشین، ریمدان و غیره نیز نگرانی خاصی وجود نداردچراکه دانشگاه های علوم پزشکی دستورات لازم را انجام داده اند؛ نگرانی اصلی ما از عبور و مرورهای بی ضابطه از خلال مرز است کسانی که بدون مراقبت های بهداشتی و از مسیر مرز تردد می کنند تا حدودی مرزبانی و نیروی انتظامی  مراقبت های خود را تشدید کرده اند و این رفت و آمد ها کم شده اما به هر حال ما نمی تواینم انکار کنیم موضوع  را؛ که در این زمینه نیز دانشگاه علوم پزشکی و نظام بهداشت و درمان اقدام به رهگیری افرادی کرده که در مراکز جمعیتی شناسایی می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان روابط عمومی دانشگاه پایانه مرزی میرجاوه بیماری کرونا اطلاع رسانی وجود ندارد تهیه گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۴۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین

دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت از کمبود متخصص بیهوشی اتاق عمل در بیمارستان‌های استان گلایه کرد و گفت: کمترین فارغ‌التحصیل در رشته بیهوشی در استان قزوین در سال‌های اخیر وجود دارد و این آمار رو به کاهش است.

دیدبان افزود: در بخش MRI در استان قزوین پنج دستگاه فعال داریم.

این مقام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین گفت: هم اکنون در استان قزوین ۲ مرکز جراحی چشم وجود دارد و به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص رتبه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۸ را دارد.

دیدبان در ادامه از رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حوزه غذا و دارو خبر داد.

ارائه بیش از ۴۵۰ نوع خدمات در مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات حوزه بهداشت و درمان استان است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنها اشاره کرد.

کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در این نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۲ حوزه نظارتی فعالیت‌های مستمری داشته که ماحصل آن ۲ هزار و ۳۷۶ نظارت انجام شده است.

کشاورز در خصوص فعالیت‌های نظارتی اظهارداشت: ۱۶۱ مورد اخطار کتبی، ۳۱ مورد تعزیرات، ده مورد نظام پزشکی، چهار مورد دادسرا و یک مورد پلمب انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: ۱۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از سایر استان‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان